Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Tecrübeli anneler yardım edebilir mi 😀 benim kızn10 aylık üst iki diş minick gözükmeye başladı. Geceleri uykusunda emekliyor gibi dönüp kafasını yatağa sürte sürte çığlık kıyamet ağlıyor. Diştendir herhalde değil mi ? Calpol veriyorum rahat. Uyusun diye. Doğru mu yapıyorum ki diştir herhalde dimi
Oy kıyamam onaaa ☺️
Ne sancılar çekiyor şimdi. Allah kolaylık versin. 🤲🏼
Bence de diştendir. Calpol rahatlatır.
Gündüz eline koparmayacağı şekilde soğuk havuç verebilirsin. Damağındaki sancıyı hafifletir. Teze soğan da iyi gelirmiş. Ama onu parcalayabilir dikkat etmeli.

Oy kıyamam onaaa ☺️
Ne sancılar çekiyor şimdi. Allah kolaylık versin. 🤲🏼
Bence de diştendir. Calpol rahatlatır.
Gündüz eline koparmayacağı şekilde soğuk havuç verebilirsin. Damağındaki sancıyı hafifletir. Teze soğan da iyi gelirmiş. Ama onu parcalayabilir dikkat etmeli.
😟 havuç hiç aklıma gelmemişti. Teşekkür ederimm 💓💓💓

Bebişlerimiz aynı yaştaa 😂😂😂😂 bizden de günaydııın Eki Görüntüle 3576076
Aaa evet hem de çok aynı yaştalarmis 🙈 bakalım doğum günleri nasıl olacak 🥰 sağlıkla buyusunler hepimizinki ❤️

Vaalbara Vaalbara nasıl geçti geceniz? Ateş düşmüştür inşallah rahat uyumussunuzdur. ❤️

Umutvari Umutvari canım sen nasıl oldun uyuyup uyanınca biraz daha rahatladın mı? Doktora ne zaman gideceksin? ❤️

Merhabalar hamişler umarım herkes iyidir artık 3. Trimestır a girmeye başladık. Nasıl gidiyor gebelikleriniz? Ben çok az fırsat bulup girip yazabiliyorum arada okuyorum ama sağdan soldan ortadan gidiyor 😊
Göbekler arrık iyice çıkmıştır herhalde 😁 ben 1 2 haftadır baskğlde artıya geçmeye başladım. Ama göbek epeydir çıkmıştı zaten. Akşamları çatlayacak gibi hissediyorum şişkinlik çok fazla oluyor. Bir de 1 haftadır akşamları çok ağrım oluyor huzursuz bir ağrı kasıklarımda hatta gün aklam baya bş endişelendim. Benim gibi olan var mı aranızda

29. Haftadan günaydın! :KK37:
Güzel haberler alacağımız sağlıklı bir hafta olsun :KK51:

Eki Görüntüle 3576074
Huzurlu mutlu güzel haftalarımız olsun 💐
Bizim ve bebişlerimizin saglıklı oldugu bebişlerin kılo aldıgı bizim çok kılo almadığımız nice haftalar diliyorum 😂
Lady yazdım geçen görmedin canım galiba arkadaşın iyimi bebişi iyimi ?
Vaalbara Vaalbara gece buralardaydın canım oğlun nasıl oldu

29. Haftadan günaydın! :KK37:
Güzel haberler alacağımız sağlıklı bir hafta olsun :KK51:

Eki Görüntüle 3576074
günaydın :) benim sağlık ocağı normalde her ay arardı gebe izleme bekliyoruz derdi şubattan beri ne aradılar beni ne sordular tetanoz için de çağırmadılar 27. haftaya girmek üzereyim ne yapsam bilemedim

benim sağlık ocağı normalde her ay arardı gebe izleme bekliyoruz derdi şubattan beri ne aradılar beni ne sordular tetanoz için de çağırmadılar 27. haftaya girmek üzereyim ne yapsam bilemedim
Arasan ya telefonla. Madem aşı var kaçmasın zamanı. 🤔

Beni geçen hafta aradı. Rutin takibe gittim.

Arasan ya telefonla. Madem aşı var kaçmasın zamanı. 🤔

Beni geçen hafta aradı. Rutin takibe gittim.
bide özellikle hemşireye mesaj atmıştım kaçıncı haftada geleyim aşıyı napalım diye ben ararım dedi kız bana bende hastanenin yoğunluğundan unuttum olmazsa bugün arayım canım

günaydın :) benim sağlık ocağı normalde her ay arardı gebe izleme bekliyoruz derdi şubattan beri ne aradılar beni ne sordular tetanoz için de çağırmadılar 27. haftaya girmek üzereyim ne yapsam bilemedim
Bence saglık ocagına gidin onlar unutmuş olabilir bende 27.haftamda yaptırdım 2.dozu sıkıntı olmadı .

Enseye Soğuk kompres iyi geliyor, ara ara bende de oluyor, 28.deyim başından beri arada bı hissettiriyor. Baş ağrısıyla birlikte gözde ışık çakması falan oluyorsa tansiyon takibi yap, sıkıntı çıkarsa doktoruna bildirmende fayda var
Bende gözde ışık çakması ve bulanıklık başlıyor, tansiyonumu ölçüyorum düşük çıkıyor. Tuzlu birşeyler içiyorum 10-15 dk ya kendime geliyorum. İlk çok umursamadım ama doktorla mı konuşsam? Yaşayanlar var mı?

Huzurlu mutlu güzel haftalarımız olsun 💐
Bizim ve bebişlerimizin saglıklı oldugu bebişlerin kılo aldıgı bizim çok kılo almadığımız nice haftalar diliyorum 😂
Lady yazdım geçen görmedin canım galiba arkadaşın iyimi bebişi iyimi ?
Vaalbara Vaalbara gece buralardaydın canım oğlun nasıl oldu
Sabahladim Cidden altı gibi eşim devraldi ben uyudum şimdi uyandım, daha iyi ateşi düştü sabah şükür, çok sağolasın ❣️

Bende gözde ışık çakması ve bulanıklık başlıyor, tansiyonumu ölçüyorum düşük çıkıyor. Tuzlu birşeyler içiyorum 10-15 dk ya kendime geliyorum. İlk çok umursamadım ama doktorla mı konuşsam? Yaşayanlar var mı?
Evet doktoruna söyle atlama, tekrar eden bı durumsa hele hiç atlama 9 falan normal gebelikte ama daha düşük ya da sürekli düşükte başka belirti de varsa doktoru bilgilendirmek lazım

Back
X