- 7 Aralık 2015
- 561
- 1.223
- 113
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #12.161
Ben 26+6 da olcturdum 1.25 gramdi arada çok büyük bir fark yokki canım benim son anda kilo almaları hızlanacak zaten takılma önemli olan sağlıklı olması bazen ultrason cihazı da 1 hafta yanılma payı olabiliyo sen Yemen'e icmene dikkat et inşallah hızlıca kilo almaya başlayacaklar 1 ay sonraBenim bebiş 4 gün geriye düşmüş ya hiç tadım yok sabahtan beri. 929 gram. Çoğunuz 1 kiloyu aşmış. Karnım da küçük zaten bilmiyorum nasıl olacak. Hiç derdim tasam bitmiyor ya zaten 2 haftaya 1 ya idrar yolu ya vajinal enfeksiyon var. Tiroidim hala düzensiz. Tansiyonum arada çıkmaya başladı. Bebeğin karın çevresi küçüktü bu defa kafa ve bacak da küçük geldi. Zaten işten ayrıldım zorunlu. Yani strese girmeyeyim dedikçe 3.ayda kanamadan beri yüzüm gülmedi gerçekten.
Kilosu için ben tahin ve kaşar tüketiyorum, yumurta da her sabah fix tüketiyorum, öyle oynamalar olur çok stres yapmaa,Benim bebiş 4 gün geriye düşmüş ya hiç tadım yok sabahtan beri. 929 gram. Çoğunuz 1 kiloyu aşmış. Karnım da küçük zaten bilmiyorum nasıl olacak. Hiç derdim tasam bitmiyor ya zaten 2 haftaya 1 ya idrar yolu ya vajinal enfeksiyon var. Tiroidim hala düzensiz. Tansiyonum arada çıkmaya başladı. Bebeğin karın çevresi küçüktü bu defa kafa ve bacak da küçük geldi. Zaten işten ayrıldım zorunlu. Yani strese girmeyeyim dedikçe 3.ayda kanamadan beri yüzüm gülmedi gerçekten.
Ben zaten tatlıyı kestim çünki bayramda aşırı abartmıştım sadece ben meyve aşırı yiyorum onun dışında beslenmem iyi tuz ile de aram yok kendimizi kontrol edersek evelallah hicbirseyimiz olmaz benim kontrol 13 gün sonraAmin canım zorluğu oluyor illaki ama fırsata çevirmeye çalışıcam bu durumu çok sağlıksız besleniyorum normalde
Bakalım sana vercek mi, verirse burdan yaz birbirimize destek olalım
Canım bazen üst üste geliyor ya sanki kötü gidiyirmus gibi hissediyorsun.Benim bebiş 4 gün geriye düşmüş ya hiç tadım yok sabahtan beri. 929 gram. Çoğunuz 1 kiloyu aşmış. Karnım da küçük zaten bilmiyorum nasıl olacak. Hiç derdim tasam bitmiyor ya zaten 2 haftaya 1 ya idrar yolu ya vajinal enfeksiyon var. Tiroidim hala düzensiz. Tansiyonum arada çıkmaya başladı. Bebeğin karın çevresi küçüktü bu defa kafa ve bacak da küçük geldi. Zaten işten ayrıldım zorunlu. Yani strese girmeyeyim dedikçe 3.ayda kanamadan beri yüzüm gülmedi gerçekten.
Düzenli doktor ise birşey diyemem ama ben aynı günde 2 farklı doktora muayene oldum biri 960 gram dedi diger doktor 1 kılo 50 gr demişti hastane de fark ediyor cihazlarda fark ediyor cunkiBenim bebiş 4 gün geriye düşmüş ya hiç tadım yok sabahtan beri. 929 gram. Çoğunuz 1 kiloyu aşmış. Karnım da küçük zaten bilmiyorum nasıl olacak. Hiç derdim tasam bitmiyor ya zaten 2 haftaya 1 ya idrar yolu ya vajinal enfeksiyon var. Tiroidim hala düzensiz. Tansiyonum arada çıkmaya başladı. Bebeğin karın çevresi küçüktü bu defa kafa ve bacak da küçük geldi. Zaten işten ayrıldım zorunlu. Yani strese girmeyeyim dedikçe 3.ayda kanamadan beri yüzüm gülmedi gerçekten.
Kuzum yumurta kaşar ceviz badem protein meyve her şeyden tüketiyorum yine de geriye düştü.Kilosu için ben tahin ve kaşar tüketiyorum, yumurta da her sabah fix tüketiyorum, öyle oynamalar olur çok stres yapmaa,
benim beş gün falan ilerideydi iki hafta sonra gittiğimde bir hafta gerideydi 12gunluk fark oluştu ama problem görmedi doktor sen beslenmene dikkat et,
tiroid ilacı kullanıyor.musun ben oğlumda doğuma kadar kullanmıştım, ciddi bı fark yoksa çok önemli değil ilaç bile vermiyorlar bu evrede,
Son olarakta söyledim sanırım ama inan enfeksiyonum da hiç düzelme olmadı sürekli fitil kullanmayı da uygun gormuyorlar o yüzden böyle idare ediyorum
Senin hepsi üzerine çökmüş gibi olmuş biraz, rahatlamaya çalış, doktorunla konustun mu hepsini, yorumu ne
Çok teşekkür ederim canım içimi ferahlattınCanım bazen üst üste geliyor ya sanki kötü gidiyirmus gibi hissediyorsun.Zaten ultrason ölçümleri +/- 1 hafta. Kilo da tahmini bir ölçüm.
Enfeksiyonlar gerçekten can sıkıcı olmuş senin için ama bebişin gayet iyi. Bazen gebetik de etkiliyor minyon olabilir bebişin ve bu da hiç sorun değil. İçini ferah tut kuzum
Valla ben ne yaşadıysam sende aynısını yaşamışsın bende 12. Haftada 2 buçuk ay kanama yaşadım o zamandan sonra da vajinal enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonu kullandığımız ilaçta aynı. Bende çok panik yapıdayım. Kültür bu gün tekrar alındı ayrıca demir 0 b12 0 hala Protestan kullanıyorum demir serum yaptırdım damarım hiç yok bütün kollarım mosmor. Bende kilo aldım memelerim çok büyüdü moralim tabiki bozuluyor yayım. AMA biz anneyiz bunu unutma. Sakin ol evet terslikler olacak ama bebeklerimiz bize tutundu bizi bırakmadı. Yaşadıklarını yaşayan daha kötülerini yaşayan da bir sürü kişi var şükret. Sen inançlı bi kadınsın. Tabiki yalpalayacağız. Bana kum döküyorsun da dediler bu gün çok korkum var ama hala gülüyorum. Zorundayım. Zorundayız çünkü anneyiz inan bana düzelecek stres yapmaKuzum yumurta kaşar ceviz badem protein meyve her şeyden tüketiyorum yine de geriye düştü.
Tiroid ilacı kullanıyorum ben de ilk haftalarda 25lik başlamıştık bugün 100e çıkardı dozunu.
Enfeksiyon kapacak hiçbir şey yapmıyorum kafayı yiyeceğim sürekli evdeyim zaten ne oluyor çözemiyorum yine fitl kullandım 6lı donaxly. Kültür de verdim üreme var bakteri.
Benim doktorum çok rahat karşılıyor her şeyi. İyi ki öyle ben çok kaygılı ve panik bir yapıdayım çünkü. Hızla kilom da artınca iyice mutsuzlaştım
Aramızda 1 gün var kuzum, bebeklerimiz aynı neredeyse. Hem 1 hafta ileri 1 hafta geri hep beklenen olan şeyler. Neden böyle düşünüyorsun hem, hiç endişe etme bi sorun olsa zaten söylerler ki olmasın zaten ama böyle olabiliyomuşBenim bebiş 4 gün geriye düşmüş ya hiç tadım yok sabahtan beri. 929 gram. Çoğunuz 1 kiloyu aşmış. Karnım da küçük zaten bilmiyorum nasıl olacak. Hiç derdim tasam bitmiyor ya zaten 2 haftaya 1 ya idrar yolu ya vajinal enfeksiyon var. Tiroidim hala düzensiz. Tansiyonum arada çıkmaya başladı. Bebeğin karın çevresi küçüktü bu defa kafa ve bacak da küçük geldi. Zaten işten ayrıldım zorunlu. Yani strese girmeyeyim dedikçe 3.ayda kanamadan beri yüzüm gülmedi gerçekten.
Adım adım sona yaklaşıyoruz, biraz problem çıkması gayet normal, gerçekten doktorun rahatlığı önemli, kaç tane gebe görüyordur daha zor durumda olan, öyle düşün rahatla, çok geçmiş olsun üzülme az kaldı sonra normaline döneceksinKuzum yumurta kaşar ceviz badem protein meyve her şeyden tüketiyorum yine de geriye düştü.
Tiroid ilacı kullanıyorum ben de ilk haftalarda 25lik başlamıştık bugün 100e çıkardı dozunu.
Enfeksiyon kapacak hiçbir şey yapmıyorum kafayı yiyeceğim sürekli evdeyim zaten ne oluyor çözemiyorum yine fitl kullandım 6lı donaxly. Kültür de verdim üreme var bakteri.
Benim doktorum çok rahat karşılıyor her şeyi. İyi ki öyle ben çok kaygılı ve panik bir yapıdayım çünkü. Hızla kilom da artınca iyice mutsuzlaştım
Sağlık ocağı tamam yakın, gebelere öncelik var falan ama bazı konularda da dediğin gibi dezavantajlı. Hastaneyi tercih etmeliyiz bence.Bir keresinde sağlık ocağında tiroide baktırmıştım 5 çıkmıştı. Hemen panikledim normal hastaneye gittim orada 1.5 gibi bir şey çıkmıştı. Doktora sormuştum nasıl böyle bir fark olabilir diye. O da sağlık ocağında bazen sağlık ocağındaki saklama koşulları yüzünden fark olabiliyor demişti. Tabii hepsinde böyle olacak değil ama bazen denk geliyor sanırım geçmiş olsun
Bacım yapma yaaa. Bebeğin de seni hissediyor biliyorsun.Benim bebiş 4 gün geriye düşmüş ya hiç tadım yok sabahtan beri. 929 gram. Çoğunuz 1 kiloyu aşmış. Karnım da küçük zaten bilmiyorum nasıl olacak. Hiç derdim tasam bitmiyor ya zaten 2 haftaya 1 ya idrar yolu ya vajinal enfeksiyon var. Tiroidim hala düzensiz. Tansiyonum arada çıkmaya başladı. Bebeğin karın çevresi küçüktü bu defa kafa ve bacak da küçük geldi. Zaten işten ayrıldım zorunlu. Yani strese girmeyeyim dedikçe 3.ayda kanamadan beri yüzüm gülmedi gerçekten.
Ayyy! Bunun videosunu gördüm YouTube da. Dedim ben yapamam.Kizlar bakın bebeme battaniye örmeye başladım nasıl teyzeleri
Canımsın çok teşekkür ederim desteğin içinValla ben ne yaşadıysam sende aynısını yaşamışsın bende 12. Haftada 2 buçuk ay kanama yaşadım o zamandan sonra da vajinal enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonu kullandığımız ilaçta aynı. Bende çok panik yapıdayım. Kültür bu gün tekrar alındı ayrıca demir 0 b12 0 hala Protestan kullanıyorum demir serum yaptırdım damarım hiç yok bütün kollarım mosmor. Bende kilo aldım memelerim çok büyüdü moralim tabiki bozuluyor yayım. AMA biz anneyiz bunu unutma. Sakin ol evet terslikler olacak ama bebeklerimiz bize tutundu bizi bırakmadı. Yaşadıklarını yaşayan daha kötülerini yaşayan da bir sürü kişi var şükret. Sen inançlı bi kadınsın. Tabiki yalpalayacağız. Bana kum döküyorsun da dediler bu gün çok korkum var ama hala gülüyorum. Zorundayım. Zorundayız çünkü anneyiz inan bana düzelecek stres yapma
Senin de mi aynı kiloda canım? Benim bazı şeyler üst üste geldi psikolojim biraz zayıf bu ara ondan da oluyor.Aramızda 1 gün var kuzum, bebeklerimiz aynı neredeyse. Hem 1 hafta ileri 1 hafta geri hep beklenen olan şeyler. Neden böyle düşünüyorsun hem, hiç endişe etme bi sorun olsa zaten söylerler ki olmasın zaten ama böyle olabiliyomuş
Dediğin gibi leydim, üst üste geldi biraz.Bacım yapma yaaa. Bebeğin de seni hissediyor biliyorsun.
Dr bugün ölçtü kilosunu söyledi. Cihaz baş, bel çevresi, boy hepsini ölçüyor bir formülle tahmini bi ağırlık veriyor. 150 gram artı eksi olabilir dedi. Zaten bunu biliyoruz.
Bi de kontrollerde bir haftalık ileri geri olayı normal. Hiç kaale alıp demiyorlar bile. Sen ultrason kağıdını mı analiz ettin, söyle bakiiiim
Tiroid 3-3.5in üstüne çok çıkmıyorsa takılma. Zaten üç haftada bi tahlil takip yaptırıyorum demiştin. Bu ne bileyim tansiyon gibi ciddi bi olay değil. Benimki de epey aşağı düşmüş.
Bence bi şeyler üst üste geldi, özellikle is yerinden ayrılmak vs, ondan omuzların düştü senin. Kızın hisseder. Bak yazdık bugün daha büyük sıkıntılı olan gebeler var. Kip dur bacım
Olabilir canım önlem almamız lazım artabilir diyor Pzr yapıp pzt goturecegim pzt evdeyim bakalimKesinlikle.İdrar tahlili için orta akım idrar gerek. İlk başta biraz klozete yapıp, sonra numune kabını doldurmalı. Ama ben bugün hastenede idrar verirken bunu hiç yapamadım
Zaten aşagıyı göremiyorum.Kabın çapı da küçücük. Nasıl denk getiricem ?? Hastane tuvaletinden de biraz iğrendim. Hemen çıkayım diye yalap şalap bir şey oldu
Ooooo! Eser miktar hiç önemli değil. Hamilelerde görülürmüş. Dr fazla pimpirikli galiba.
Nasıl yapılacağını biliyorsun di mi ? YouTube da videolar var. İnsanı biraz strese sokuyor ama sonu ferah olsunOlabilir canım önlem almamız lazım artabilir diyor Pzr yapıp pzt goturecegim pzt evdeyim bakalim
Sanırım baştan beri sıkıntılı gittiğimiz için Dr um lady nin dediği gibi herşeyi değerlendiriyor önlem alıyor ama böyle olunca bende yoruluyorum sürekli düşünce bitmiyor kafamdakiler hayırlısı ne diyeyim hepimiz için herşey güzel olur aminEser miktarda protein hamileler için normal diye biliyorum bende eser miktardan da fazla bu durumda önemli olan tansiyon takibi yapılması yanında eğer yüksek tansiyon da eşlik ederse o zaman bir sıkıntı olur aynı zamanda şeker takibi de yapılmalı
Evet kuzum benim de dün 26+6ydı 960 gram dedi. Çıtır pıtır bi oğlan dedi olsun napalım zayıf olsunSenin de mi aynı kiloda canım? Benim bazı şeyler üst üste geldi psikolojim biraz zayıf bu ara ondan da oluyor.
Kesinlikle. 25 martta takibinde old dr muayenede 920 gr ölçü. 29 martta acilde 875 gr. Nokta kadar kaydırma yapsa farklı çıkar sonuç.Düzenli doktor ise birşey diyemem ama ben aynı günde 2 farklı doktora muayene oldum biri 960 gram dedi diger doktor 1 kılo 50 gr demişti hastane de fark ediyor cihazlarda fark ediyor cunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?