- 24 Temmuz 2024
- 929
- 1.718
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #12.041
Ben de aynıyım canım benim dokunuyorsa laktozsuzdan devam yoğurtta laktozsuz yiyordum ama o çok şekerli gibi geldi tadı birden soğudumBen çok çok uzun zamandır her süt ürününü laktozsuz tüketiyorum aslında. Ama sadece hamileliğin başında organik kutu sütlerden almıştım bir sürü. Bi kaç gün içtim perişan oldum. Emzirme dönemi boyunca da laktozlu bit şey içmem büyük ihtimallekendimce aldığım minik önlemler
Gerçekten çok şekerli ben de pek sevmiyorum. Allah affetsin içine biraz tuz atıyorum o zaman iyi oluyorBen de aynıyım canım benim dokunuyorsa laktozsuzdan devam yoğurtta laktozsuz yiyordum ama o çok şekerli gibi geldi tadı birden soğudum
Yine de geliyor şekeri olmuyor ben yiyemiyorum maalesefGerçekten çok şekerli ben de pek sevmiyorum. Allah affetsin içine biraz tuz atıyorum o zaman iyi oluyor
Ah ne guzel sizin adiniza insallah benimde oyle olurYoktur bir şey inşallah. Benim karnımda da sertlik var alt taraflarda bir de belimde ağrı var. Nst bağımlısı doktorum yine beni bu bahaneyle nstye bağladı ve sancı çıkmadı. İçinizi ferah tutun inşallahBel ağrısının da bel fıtığından olabileceğini söyledi nöroloji. Yani ikisi birlikte bile anlam ifade etmedi.
Kızlar tokluk kan şekerinde su kesinlikle içmiyor muyuz sabah ? Yoksa yedikten sonra 1 saat içinde mi içmiyoruz nasıl oluyor ?
Şeker yüklemesi olarak mı sordunuz acaba?Kızlar tokluk kan şekerinde su kesinlikle içmiyor muyuz sabah ? Yoksa yedikten sonra 1 saat içinde mi içmiyoruz nasıl oluyor ?
Evet canımŞeker yüklemesi olarak mı sordunuz acaba?
Kızlar tokluk kan şekerinde su kesinlikle içmiyor muyuz sabah ? Yoksa yedikten sonra 1 saat içinde mi içmiyoruz nasıl oluyor ?
Ben senin ağzını burnunu seveyim26+6dan selamlar kızlar. Bugün rutin kontrolüm vardı.
Bebik 35 cm 960 grammış. Bu da uyuklar bir hali
Öyledir öyledir Allah'ın izniyle sorun olduğunu sanmıyorumAh ne guzel sizin adiniza insallah benimde oyle olurbenim ozellikle aksamlari hortluyor insallah bosuna pimpirik yapiyorumdur
Teşekkür ederim canım
Bacım endişe etme. Akşamları bana da oluyor. Gaz mı dersin, şişkinlik mi, başka bi şey mi ?…Benim karnimdaki sabit sertlik bu aksamustu yine hortladi. Haziran grubunda bir kisiye bu sebeple yatis verilmis nstde sancisi cikmisgorunce iyice panik oldum doktora yazdim yarin sabah gel dedi. Insallah sadece rahim buyudugu icin bebegin pozisyonu kaynaklidir bu durum
Ya şu listeyi bı atsana tekrardan neymiş o kadar iyi olan mide yanmasından cayır cayır kavruluyorum gene başladı yediklerimin agzima gelmesi
Ay ben demiri yanlış içiyorum o zamanEvet aç iç 1 saat sonra yemek ye dediler ben de sabah 7 de içip 8 de kahvaltı yapıyorum ve mahvoldum
Teşekkürler er, Sen nasıl içiyorsun kii bende sabah altı gibi içiyorum 8-8bucuk gibi kahvaltı yapıyorum bazen dokuz oluyor canım çekmiyor arasında biraz zaman bırakmak lazimPopüler Konu Konu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Ay ben demiri yanlış içiyorum o zaman
Bana hiç su içme denmişti çok susarsan dudaklarını ıslat dedi hemşireEvet canım
Gerginliğe eşlik eden belirtilere bakmak lazım, şismeye basladigimdan beri hep sabah yumuşak öğleden itibaren taş gibi oluyor karnım gerildikce geriliyor doktolar problem yok dedi, stres yapma birşey olmaz inşallahBenim karnimdaki sabit sertlik bu aksamustu yine hortladi. Haziran grubunda bir kisiye bu sebeple yatis verilmis nstde sancisi cikmisgorunce iyice panik oldum doktora yazdim yarin sabah gel dedi. Insallah sadece rahim buyudugu icin bebegin pozisyonu kaynaklidir bu durum
demir ilacı kullanmıyorum canım ama neredeyse bir hafta on gündür böyle sırtım sürekli ağrıyor ve midemde de oluyorKızlar merhaba gerçekten çok sıkıldım tüm gün ne yediysem midemden yukarı bir basınç ve sırtıma vuran bir ağrım oldu olan var mı aranızda neler yapmam lazım demir ilacı kullandıktan sonra oldu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?