Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Kızlar merhaba gerçekten çok sıkıldım tüm gün ne yediysem midemden yukarı bir basınç ve sırtıma vuran bir ağrım oldu olan var mı aranızda neler yapmam lazım demir ilacı kullandıktan sonra oldu bu 😥
Canım senelerdir mide şikayetleri olan biri olarak yazayım. Midene dokunmuş demir ilacı aç aldığın için. Kahvaltıdan iki saat sonra falan al öğle yemeğinden önce. O zaman dokunmuyor fazla. Bana da hep dokunur mide ilacı aç alinca. Bir de aç karnına tahin ye 2-3 kasık çok iyi geliyor doğal mide koruyucu oluyor. Benim günde 2ye çıkarttı demir ilacini sabah akşam almaya çalışıyorum saatlerini ayarlamaya çalışıyorum. Çok aç almamaya çalışıyorum yoksa mide yanmasi, ekşimesi, ağrısı, gazla beraber hepsi oluyor. Sut demiş arkadaşlar kimine iyi gelebilir ama süt benim mide rahatsızlığımı iyice coşturuyor mesela. Kabak tatlısı dokunur, baharat, acı zaten dokunur, portakal, mandalina dokunur bana. Dikkat etmek lazım. Ama tahin gerçekten iyi geliyor onu aç karnına yiyince bu saydıklarım daha az dokunur oldu. Arka arkaya yemeye devam edince hiç dokunmaz oldu. Aklında bulunsun bir dene istersen. Ve kesinlikle aç alma ilacını. Geçmiş olsun.
26+6dan selamlar kızlar. Bugün rutin kontrolüm vardı.

Bebik 35 cm 960 grammış. Bu da uyuklar bir hali 👯👯👯
Yerim yerimmm o minik ağzı burnu hele şunun tipine yaa 🥰 ❤️ 😍 maşallah maşallah teyzesi sevsin onu 😍❤️

Temudan dayanamayıp şunlardan aldım 🤣 eğer güzel gelirlerse haber vereceğim sizde alın kızlarrrr bunlar nedir yahu 🥺

Eklentiler

• IMG_7260.webp
    IMG_7260.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_7261.webp
    IMG_7261.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_7264.webp
    IMG_7264.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_7258.webp
    IMG_7258.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 30
Temudan dayanamayıp şunlardan aldım 🤣 eğer güzel gelirlerse haber vereceğim sizde alın kızlarrrr bunlar nedir yahu 🥺
Yeşil ve kalpli olanın benzerini aldım kumaşları güzeldi, ayaklı zıbın aldım, pamuk gibiydi dokusu çok güzel inşallah seninde iyi çıkar 😊

Yeşil ve kalpli olanın benzerini aldım kumaşları güzeldi, ayaklı zıbın aldım, pamuk gibiydi dokusu çok güzel inşallah seninde iyi çıkar 😊
Oyy inşallah kuzucum. Epeydir sepetimde duruyorlardı ama karar veremiyordum. Zaten limiti de 1200 lira gibi bi şey yapmışlar her şeyi sepetten çıkartmak zorunda kaldım 😔

Kutsal tartı gününden hepinize selamlar :KK3:

Zabahınan Perinatoloji ye randevum var, bana dua edin bacılar :KK51:

Eki Görüntüle 3574105
İnşAllah güzel geçer günaydın benim de kolestrol trigiliserit hdl almış başını gidiyor idrar yolu enfeksiyonu var üre düşük. Kansızlık b12 hiç yok moralim çok bozuldu. Sabah namazına kalktım bi daha uyuyamadım. Sonuçları görünce :( 8 buçukta şeker yüklemem var bi daha kan vericem sanki çok varda. Dünya kadar ilaç içtim yine düşük yine düşük kendi doktorumla konuşacağım iğne ve serum versin. :( dua istiyorum :(

İnşAllah güzel geçer günaydın benim de kolestrol trigiliserit hdl almış başını gidiyor idrar yolu enfeksiyonu var üre düşük. Kansızlık b12 hiç yok moralim çok bozuldu. Sabah namazına kalktım bi daha uyuyamadım. Sonuçları görünce :( 8 buçukta şeker yüklemem var bi daha kan vericem sanki çok varda. Dünya kadar ilaç içtim yine düşük yine düşük kendi doktorumla konuşacağım iğne ve serum versin. :( dua istiyorum :(
Bacım koyverme kendini ya. Benim çok düşüktü. Bi ay b12 tablet kullandım. Kendine gelmiş.

Kansızlık da sanırım hamilelerin kaderi. 😅
Namazdan sonra uyumayıp iyi yapmışsın. Yat kalk aptal oluyor insan.

Yanına yiyecek al, yüklemeden sonra ağzına atarsın.

Ben karar verdim şükredecem, sabredicem. Dün hastanedeki arkadaşımla konuştum. Hani dedim ya Dr dışarıdan karnına sıvı enjekte edelim demiş. Ama zor bi işlem riski de fazla. Tek başıma karar da alamam, uygulayamam da demiş. Çapa da bi Prof a göndermiş. O da tamam desin diye.

Dr bakmış. Hiç suyu kalmamış. Tehlikeli sınırdasın. Bebeği alalım demiş. 😣 Nasıl ağladı arkadaşım 😔 Demis ki hocam kalbi atıyor nasıl ondan vazgeçelim? Bu sefer sıvı enjektesini sormuşlar. O çare değil. Yukarıdan verilir su anında asagıdan akar gider. Yapılmasın demiş. Hastanede yatışa devam. Her an her şey olabilir. Suyu olmadığından kasları, ciğerleri de gelişmeyebilir ama bi umut bekliyorlar. Bir ay daha dayansa alınacak sezaryenle.

Her gece yatakta elimi karnımda dolaştırıyorum. Hareketleri hissederken diyorum ki bir gün daha atlattık. Bir gün bile kıymetli.

Dedim ki ona, sen ince çıtı pıtı bi kızsın. Bedenin belki küçük ama dev gibi bi kadınsın. Annesin.💙

Akşamdan beri tansiyonlarımda oynama var. Ona üzüldüğüm için 😢 Dedim ki, Ya Rabbim herkesin ve herseyin sahibi Sensin. Bu bebekleri bize sağlıkla bağışla. 🤲🏼

Bilmediğimiz ne hikayeler yaşanıyor. Dua tevekkülden başka yapacak bir şeyimiz yok.

Benimde trigiliserit , kolestrol birkaç değer daha sınır dışında telaşlandım doktor hamilelikte normal dedi. Bende , sen benden daha iyi biliyorsun diyerek düşünmeyi bıraktım :D
Enfeksiyonda 2 ay önce vardı bir süredir, geçen ay gittimde yoktu.
Doktor önemli derse tmm diyorum değil derse normalmiş diyorum :) Sonrasında da unutuluyor sanırım. 5 yıl önce hamileydim onda hiç bunları yaşamamışım bu stresler yokmuş gibi geliyor :)

Kızlar merhaba gerçekten çok sıkıldım tüm gün ne yediysem midemden yukarı bir basınç ve sırtıma vuran bir ağrım oldu olan var mı aranızda neler yapmam lazım demir ilacı kullandıktan sonra oldu bu 😥
Demir ilaçları türlü türlü, yeni bir ilaç kullanmaya başladıysanız ondan olabilir mi? Ben de baştan beri kaşık şurup şeklinde Ferifer kullanıyordum, doktor değiştirelim hap olsun dedi, Gyno Ferro Sanol verdi, ilk defa içtikten yarım saat sonra kıvranmaya başladım, kramplar girdi karnıma. Yan etkilerine baktım ilacın, yaygın olarak varmış bu tür sorunlar. O yüzden Ferifer şurup'a geri döndüm sonra.

Back
X