Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Ben çok çok uzun zamandır her süt ürününü laktozsuz tüketiyorum aslında. Ama sadece hamileliğin başında organik kutu sütlerden almıştım bir sürü. Bi kaç gün içtim perişan oldum. Emzirme dönemi boyunca da laktozlu bit şey içmem büyük ihtimalle 🤣 kendimce aldığım minik önlemler
Ben de aynıyım canım benim dokunuyorsa laktozsuzdan devam yoğurtta laktozsuz yiyordum ama o çok şekerli gibi geldi tadı birden soğudum 😆

Kızlarcım acil miydi bilmiyorum ama e bebekte güzel bir indirim var. Alt açma örtülerinde ikinci ürün yüzde 50 indirimli. Ben nerdeyse bi yıl yetecek alt açma örtüsü aldım niye bilmiyorum 🤣 bi de kuzenimin yeni doğan bebişinin burnu çok tıkanıyordu o Nebulizatör satın almıştı kesin al diyordu. O da indirime girmiş baya. Nebulizatör de aldım. Ben aşırı alerjik bir bireyim eşim de öyle. Evde de 2 kedimiz var. Minik kızımızın burnu tıkanırsa diye önlem amaçlı aldım. Oioinin ürünleri de indirime girmiş ama çoğu bitmiş malesef 😔

Gerçekten çok şekerli ben de pek sevmiyorum. Allah affetsin içine biraz tuz atıyorum o zaman iyi oluyor 😀
Yine de geliyor şekeri olmuyor ben yiyemiyorum maalesef 🥹 ama normal yoğurt bazen yiyorum yapacak bir şey yok dokunmasını göze alıyorum bana çöpü şey çok dokunuyor çünkü. Süt yoğurt elma bulgur çiğköfte kısır mandalina erik mercimek vs vs yani çoğu şey dokunuyor bende artık savaşmıyorum yiyorum 😃

Kızlar tokluk kan şekerinde su kesinlikle içmiyor muyuz sabah ? Yoksa yedikten sonra 1 saat içinde mi içmiyoruz nasıl oluyor ?

Yoktur bir şey inşallah. Benim karnımda da sertlik var alt taraflarda bir de belimde ağrı var. Nst bağımlısı doktorum yine beni bu bahaneyle nstye bağladı ve sancı çıkmadı. İçinizi ferah tutun inşallah 🙏🏻 Bel ağrısının da bel fıtığından olabileceğini söyledi nöroloji. Yani ikisi birlikte bile anlam ifade etmedi.
Ah ne guzel sizin adiniza insallah benimde oyle olur ☺️ benim ozellikle aksamlari hortluyor insallah bosuna pimpirik yapiyorumdur 🥹

26+6dan selamlar kızlar. Bugün rutin kontrolüm vardı.

Bebik 35 cm 960 grammış. Bu da uyuklar bir hali 👯👯👯

Eklentiler

• 1000076639.webp
    1000076639.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 72
Ah ne guzel sizin adiniza insallah benimde oyle olur ☺️ benim ozellikle aksamlari hortluyor insallah bosuna pimpirik yapiyorumdur 🥹
Öyledir öyledir Allah'ın izniyle sorun olduğunu sanmıyorum 😊😊 Ben de yorulduğum zamanlar hissediyorum daha çok. Özellikle eğilip kalktığımda. İstiyorlar ki hep yatalım uzanalım 🤗

Benim karnimdaki sabit sertlik bu aksamustu yine hortladi. Haziran grubunda bir kisiye bu sebeple yatis verilmis nstde sancisi cikmis 😔 gorunce iyice panik oldum doktora yazdim yarin sabah gel dedi. Insallah sadece rahim buyudugu icin bebegin pozisyonu kaynaklidir bu durum 😔
Bacım endişe etme. Akşamları bana da oluyor. Gaz mı dersin, şişkinlik mi, başka bi şey mi ?… 🤷‍♀️ öyle ki geçen elimde dokunuyorum. Öyle gergin ki patlayacak gibiydi. Sabah kalkınca oysa ne kadar yumuşak oluyor sertlik gerginlik kesinlikle yok 🤔

Ya şu listeyi bı atsana tekrardan neymiş o kadar iyi olan mide yanmasından cayır cayır kavruluyorum gene başladı yediklerimin agzima gelmesi
Evet aç iç 1 saat sonra yemek ye dediler ben de sabah 7 de içip 8 de kahvaltı yapıyorum ve mahvoldum 😥
Ay ben demiri yanlış içiyorum o zaman 😅 :eek: :confused:

Benim karnimdaki sabit sertlik bu aksamustu yine hortladi. Haziran grubunda bir kisiye bu sebeple yatis verilmis nstde sancisi cikmis 😔 gorunce iyice panik oldum doktora yazdim yarin sabah gel dedi. Insallah sadece rahim buyudugu icin bebegin pozisyonu kaynaklidir bu durum 😔
Gerginliğe eşlik eden belirtilere bakmak lazım, şismeye basladigimdan beri hep sabah yumuşak öğleden itibaren taş gibi oluyor karnım gerildikce geriliyor doktolar problem yok dedi, stres yapma birşey olmaz inşallah

Kızlar merhaba gerçekten çok sıkıldım tüm gün ne yediysem midemden yukarı bir basınç ve sırtıma vuran bir ağrım oldu olan var mı aranızda neler yapmam lazım demir ilacı kullandıktan sonra oldu bu 😥
demir ilacı kullanmıyorum canım ama neredeyse bir hafta on gündür böyle sırtım sürekli ağrıyor ve midemde de oluyor

Son düzenleme:
Back
X