Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
İnşallah canım benim inşallah çok sağol
İnşallah canım benim inşallah iyi düşünmek için elimden geleni yapıyorum evet eskisehirdeyim çok sevindim bir Eskişehirli bulduğuma Tanser takipliyim bende. Kızımı da Tanserde dogurmustum. Benim yeğenim eşimin yeğenleri hep Tanserde doğdu ailecek Tanserciyiz çok iyi bir doktor sağolsun sen Kütahya'da misin
İnşallah canım benim yani sabahtan beri kafam yerine gelmedi allak bullak. İnşallah en kısa zamanda temiz sonuçla gelirim. Sana da çok geçmiş olsun canım benim. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza
İnşallah bacım benim inşallah.. dualar dualar dualar edip bekleyecegiz artık
Çok sevindim güzel geçmesine canım benim inşallah o günleri de göreceğiz uzmanlık sınavından da geçeceksin inşallah
Evet çok düşkün sürekli ne zaman gelecek diye soruyor. Maşallah kuzuma benim ya nasıl da seviyorlar kardeşlerini küçücük yüreklerinde kocaman seviyorlar inşallah canım benim inşallah.
Sagol teyzesi
Insallah gayirlisiyla kucagimiza aliriz hepimiz sağlıklı bir şekilde
Canım benim İnşallah sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza. Dua edip bekleyecegiz başka çaremiz yok

Benden fetal dna istedi doktor onda bişey çıkmayınca rahatladık zaten sonra da ultrasonla takip ettiler 1 ayda kapandı bazen doğumdan sonra da kaybolabiliyomuş ama bir şekilde düzeliyor üzülmeye gerek yok

Benden fetal dna istedi doktor onda bişey çıkmayınca rahatladık zaten sonra da ultrasonla takip ettiler 1 ayda kapandı bazen doğumdan sonra da kaybolabiliyomuş ama bir şekilde düzeliyor üzülmeye gerek yok
Çok şükür gözün aydın canım kapanmış en azından
Bak A acemianne92 ne güzel sana da moral olmuş olur Seninde düzelecektir inşallah

Bana baş ağrısı ateş yaptı eşimde bi tık hasta gibi korkuyorum inş aşının etkisidir

Ben şunu anlamadım kızlar neden 2 tane hastane çıkışı alıyorsunuz ben 1 tane aldım :)

Ben şunu anlamadım kızlar neden 2 tane hastane çıkışı alıyorsunuz ben 1 tane aldım :)
Bı sıkıntı olursa diye.. yedek, şöyle ben iki koymuştum mesela biri yedekti, serviste beş gün yatmak zorunda kaldım,eşim evden yeni getirdi kirlendi yetmedi, 24saatte çıkılır normalde ama ekstra durum olur kan alınır kan olur kusar süt olur çiş taşar kaka taşar hiç belli olmaz, beşlilerden alsan yeter

Bugun inanılmaz sırt ağrım var otursam olmuyor yatsam olmuyor yok yani hicbir sekilde geçmedi kızlar
Ayakta durup birşeylerle mı ugrastin yada eğilip doğruldum muu, ben aşamalı yemek yaptığım da acayip ağrıyor dikilmekten ya da koltuk altı şupur.ek için egilirsem çok ağrıyor

Ohhh iyi çok sevindim stres geçti o zaman. Bi de detaylı stresi geçsin tamamdırrr
çok şükürrr inşallah sağlıklıca kucaklarımıza da alalım
benim de sağ tarafta var canım haftalardır neredeyse 3 hafta olacak. fark ettim ki özellikle yoğun hareket ettikten sonra ortaya çıkıyor. doktora sordum baktı o tarafa sorun yok dedi. korkma <3
tamamdır kuzucumm herkes yaşıyormuş zaten sağolsun kızlar da yazdılar bebiş sağlıklı olsun da önemli değil

Ayakta durup birşeylerle mı ugrastin yada eğilip doğruldum muu, ben aşamalı yemek yaptığım da acayip ağrıyor dikilmekten ya da koltuk altı şupur.ek için egilirsem çok ağrıyor
Ayyyy dün teravih namazına gittim hoca aşırı hızlı kıldırdı namazı hic aklıma gelmedi valla her yerim ondan ağrıyor demek ki :) bugün hep yattım yani öyle Bi iş yapmadım canım böyle herkeste aynı ağrılar olunca tamam diyorum dogru bi agrı :)

Tedbir amaçlı evet anladım canımmn

Bizde bebeğe 100 lu bı bez alacaktık indirimdeydi ama etrafimdakiler 100 lu alma hemen büyüyecek ve elinde kalacak dediği için 60 li falan alayım bari dedim bilemedim siz ne düşünüyorsunuz tecrübeli anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…