Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
Valla kızlar gerçekten iyiki varsınız benim gibi acemi anneye burası iyi geldi ve tecbrübeli annelerinde olması muazzam lüks valla Allah hepinizden razı olsun

Fetal dna testi yaptırdınız mı? benim bebeğimde de iki tarafında da çıkmıştı sonradan kayboldu korkmayın
Bir sürü alinti yapmışım hakkınızı helal edin kızlar ancak bakabildim. Evet yaptırdım temiz çıkmıştı. Fetal, ikili hatta üçlü hepsini de yaptırdım hepsi de temiz çıktı. Mesajınız bana biraz Umut oldu inşallah kaybolur benim bebeğiminki de. Yakın takip edecekler.
Allah razı olsun canım amin inşallah. Endiselenmemek elde değil hele ki ailede varken insanın direk aklına en kötüsü geliyor ne yazık ki. İnşallah güzelce alacağım kucağıma inanıyorum. Geçecek bu günler yavrum sağlıklı olacak inşallah.
Güzel haberlerine sevindim canım inşallah daha da güzel haberler alırsın kalbini ferah tut ve stres yapma
Amin inşallah canım hepimiz güzel haberler alalım inşallah teşekkür ederim
İnşallah canım benim inşallah sınırı gecmeyecek. Dikkat etmek için elimden geleni yapıyorum daha da yapacağım. Çok şükür onu gormek güzeldi kızım da gördü ilk defa çok mutlu oldu sabahtan beri anne bebek kardeşim ne güzeldi dimi diyor yine gideriz annecim görmeye götürürüm ben seni bundan sonra diyorum seviniyor. İnşallah hepimiz sağlıkla alacağız kucağımıza evlatlarımızı
İnşallah kuzum çok şükür her şey temiz inşallah o da temiz çıkar bundan sonra da rahatlarım. Amin inşallah kuzum.
Aynen canım ladyim sadaka aklımda. Bol sadaka verip bol bol dua edeceğim. İnşallah geçecek sağlıkla gelecek kalbimin en derin kosesiyle inanmak istiyorum. Çok şükür diğer değerler hep normal çıktı. Bir o sınırda çıktı. Doktorum bile hemen pazartesi gel dedi. Sen gönlümü ferahlatiyorsun yazdıkların iyi geliyor. Lütfen elinden geldiğince yaz buraya hepimize merhem oluyorsun bildiklerinle. Allah razı olsun
Cokkkk sevindim canım benim çok mutlu oldum güzel haberlerle gelmene maşallah tosuncuga
İnşallah canım benim. İnşallah herkes güzel haberlerle gelsin buraya. Seni bir yere göndermeyiz bizdensin. Bu arada hiç belli olmaz bazılarımiz Haziran annesi olabiliriz bebislerin keyfine bağlı
Maşallah çok tatlı sağlıkla gelsin küçük yakışıklı. Çok çokkk sevindim güzel haberlerle gelmene inşallah sağlıkla da alacaksın kucağına canımmm
Evet kuzum fetal, ikili, üçlü hepsini yaptırdım hepsi de temiz çıktı. Doktor da sordu fetali temiz çıktı dedim oh iyi iyi dedi. İnşallah canım inşallah güzel sonuclarla geliriz hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin uzun oldu

Canım ben cinsiyeti öğrendim kız gözüküyor dedi doktorum

Aynısı Baha da başının olduğu yer ağrır dedi gerçekten böyle bi şey var mı ?
Valla olabilir. Sadece o gün ağrım olduğunda doktor baktı bebiş kendini rahime doğru kapatmış dedi o yüzden orda baskı yapıyormuş. Eşim de bu kötü bi şey mi diye sordu. Yok dedi annesine sarılıyor
heheh canımsın pepsiciğimm şaka maka kaç kilo oldun hahaha
kuzucum diğer tüm testler temiz çıkmış ben hiç bir şey çıkacağını sanmıyorum. Önlünü ferah tut her şey yolunda

Kuzum içini ferah tutup iyi düşünmeye çalış inşallah geçecek bir sorun çıkmayacak
Bu arada eskişehirde misin? Bende eskişehirliyim sık sık gelip gidiyorum oğlumda doğumunu Tanser beye yapmıştım sen şu an hangi doktora takiplisin?

Ayy ne güzel söylemiş doktorun ya sana ve bebişine de maşallah darısı başıma

Yok yaaa ben buraya alistim tovbe gitmem bir kere bizim grupta lady peacock var Saka bir yanaa ister istemez cogumuzla duygusal bir bag kurduk en basindan beri kaygilarimiz ayni sevinclerimiz ayni hatta nerdeyse kv ler bile ayni
Benim de şuan 2 temmuz görünüyor ama ben haziranın son haftaları gelir diye tahmin ediyorum oğlumda 10 gün erkendi 38. Haftada doğdu olsun buralar güzel

Ben de ilk gün bi deniyim diye niyetlendim de bebiş hareketlerini takip edebilirsin ben arada yatarken yokluyorum tepik geliyor yarın ara ver istersen çok yüklenme

Bendedetaylıya girdim ama inanki oradaki ölçümlerin herzaman nokta atışı olduğuna inanmıyorum sonuçta herseyi cihaz ölçüyor sen iyi düşün aklına köyü şeyler getirme benim şekerden dolayı bütün drlar beni strese soktu ki şekerim çokta aşırı değil ama hiçbi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar şekeri olmayan birine şekerinmi var ki suyun fazla bebekte su sıkıntı var diyorlar kendini üzme boşuna

Ayy ne güzel söylemiş doktorun ya sana ve bebişine de maşallah darısı başıma
Amin canim insallaah guzel haberlerini alacagiz
Benim de şuan 2 temmuz görünüyor ama ben haziranın son haftaları gelir diye tahmin ediyorum oğlumda 10 gün erkendi 38. Haftada doğdu olsun buralar güzel
Ay evet biz iyiyiz burada

Umutvari 45 oldum sisiyorumm
Dr azcik hizli gittigimi soyledi ama yapcak bisey yok artik

Herkese hayırlı ramazanlar kızlar
Tutulan oruçlar, yapılan ibadetler kabul olsun inşallah rabbim bayramı görmeyi de nasip etsin
Detaylıya girip sonuçları gelen arkadaşlarımız hepiniz adına çok çok sevindim rabbim girecek olan tüm arkadaşlarında sağlıkla çıkmasını nasip etsin inşallah

Herkes maşallah ne kadar yetenekli ben çocuğuma bir yelek bile öremedim bırakın böyle güzel oyuncakları
Çok mu beceriksizim diyorum sizi gördükçe ama ben sıkılıyorum başlarsam bile yarım bırakırım sinirlenip en iyisi sizi izlemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…