- 8 Ağustos 2011
- 11.020
- 5.436
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.441
İviiiitKızlar sizce sivri değil mi
Çok şükür. Kendin zayıfsın, bebeğin senin yerine de kilo alıyor masallahHersey yolundaymis cok sukurDualariyla iyi dilekleriyle destek olan herkese cok tesekkur ederim hepiniiiz iyi ki varsiniz guzel anneler 440 gr olmus tosuncuk yumuk yumuk elleriyle hep yuzunu kapatti sagolsun guzel fotiii alamadik Doktorumun demesine gore artik keyifle gecirebilcegim gunlerdeymisim birturlu nasip olmadi ama 20 gun sonra seker yuklemesi ve rutin takip icin cagrildim bakalim artik boyle boyle bitirecegiz bu gunleri
E yaniiiiiiii!!!!Birde benim dogum haziranin 15 i itibariyle olurmus ama ben burdayim gitmeyecegim oralaraa
Benim de haziran son haftası. Amaaaa
“Alışmak, sevmekten daha zor geliyor… “
Hiçbir yerlere gidemem. Gitmem
Rabbim kolaylığını versin.Kızlar bugün kendimi deneyim nasılsa evdeyim yatarak da olsa geçer diyerek oruç tuttum inşallah rabbim kabul etsin. Karnım felaket acıktı sol gözüme sancı şeklinde ağrılar girip çıkıyor ve her iki elimin parmağından da şekerimi ölçtüm 68 çıkıyor sanırım şekerim düştü. Bozmak da istemiyorum dayanacağım ama bebek açısından bi sıkıntı yaşar mıyım ki
Gece kalktım ben. Sahur hazırladım. Eşim tutmayacaksın niye kalktın, ben hallederim dedi. Niyetim var. Biliyor. Ki dr onun yanında tutamazsın dedi
Yattım olmadı. Camdan temiz hava olmadı. Sarardım betim benzim attı. Ennihayetinde epey kustum.
Eşim, Allah sana tepside bi ikramda bulunuyor. Sen, lüzum yok. Almayacağım diyorsun. Kendine bu kadar mı güveniyorsun diyor.
Gözün aydın bacım.Hanımlar 20+6 dan Herkese merhaba biz de az önce detaylı'dan çıktık Çok şükür her şey normal gözüküyor dedi doktor bize öyle çok bir şey anlatmadı kalp gayet iyi gözüküyor dedi ense kalınlığı 5 mm normal dedi, burun kemiği 7 mm.
430 gr
Sağ böbreği 3.4 milim çıktı sınırımız 4 dedi 4'ün altında O yüzden kötü diyemem dedi diğer böbrek büyüklüğü için bir şey yazmamış, ölçüsünü yazmamış yani rapora söylemedi de bana Ama korkulacak bir şey yok dedi yoksa neden belirtti onu da anlamadım içime şüphe düştü rapora da kalın harflerle yazmış ölçüsünü.
Eline ayagina bakti hersey normal dedi cok şükür sabah kahve yarim ictim çikolata da yarısını yiyebildim pek kıpırdamadı. Poz alamadik fazla zaten gece rüyamda doktor renkli çıktı vermedi bana diye agliyordum sabah da cikti veremiyoruz diyince kaldım öylece ama ağlamadim tabi
15 20 dk belki sürmüştür cok fazla kalmadık içeride.
Bu da benim yakışıklı oğluşumne bana ne babasına benzetemedik. kuzenimin çocuğu var 4 yasinda onun kopyası resmen
Başka poz verirse bakabilirmiyiz dedim ama göstermedi doktor dönmüyor dedi tek renkli gördüğümüz an bu oldu :)
Önemli bi durum olsaydı bulgu olarak da rapora işlerdi. Zaten ölçümler yazılı. İns bi sıkıntı da olmaz
Bizde renkli 3 foto var. Diğerleriyle beraber basıp dosyayla verdi. Bundan sonra daha çok artistik pozları olur.
Biraz daha kilo alıp yüz hatları belirginleşmeye başlasın. Size benzediğini göreceksin.
Ah bacııııım!Yok yaaa ben buraya alistim tovbe gitmembir kere bizim grupta lady peacock var Saka bir yanaa ister istemez cogumuzla duygusal bir bag kurduk en basindan beri kaygilarimiz ayni sevinclerimiz ayni hatta nerdeyse kv ler bile ayni
Ahahahhahha !Vay be pepsi ben senin kilonu kendime dert edineyim sen bizi hatırlama. Yazdım bunu
Belki doğal bi yağ sürebilirsin. Tatlı badem gibi. Hassasiyetini azaltabilir.kızlar hayırlı haftasonlarınız olsun . Bir göğsüm de meme ucum acımaya başladı . Sanki hazırlanıyor mu doğuma erken değil mi . :s siz de durumlar nasıl
Almış halinle bile benden iki tane sen çıkıyor.Bu arada dert etme ama canim oldum 45 kilo
Hapşırma geleceğini anladığımda ayaktaysam dizlerimi kırıp karın kaslarımı sıkıyorum. Ne işe yarıyor, ise yarıyor mu, çok bilmiyorum ama yine de yapıyorum.Tam ben soracaktım bu soruyu çogu zaman hapşururken birde ard arda gelir benim alerjimden dolayı sanki kasığıma baskı oluyor inanılmaz
Ah güzel bacım. Bakan gözün güzelliği o.Aynen canım ladyim sadaka aklımda. Bol sadaka verip bol bol dua edeceğim. İnşallah geçecek sağlıkla gelecek kalbimin en derin kosesiyle inanmak istiyorum. Çok şükür diğer değerler hep normal çıktı. Bir o sınırda çıktı. Doktorum bile hemen pazartesi gel dedi. Sen gönlümü ferahlatiyorsun yazdıkların iyi geliyor. Lütfen elinden geldiğince yaz buraya hepimize merhem oluyorsun bildiklerinle. Allah razı olsun
Evet kuzum fetal, ikili, üçlü hepsini yaptırdım hepsi de temiz çıktı. Doktor da sordu fetali temiz çıktı dedim oh iyi iyi dedi. İnşallah canım inşallah güzel sonuclarla geliriz hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımızaAllah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin uzun oldu
Fetal dna sonuçlarının güzel çıkması iyi bir veri. İns, o sıvı kaybolur, ins birkaç hafta sonra tamamen çıkmış olur bu konu hayatınızdan
Sen onu bana bağlaAmin caniminsallaah guzel haberlerini alacagiz
Ay evet biz iyiyiz burada
@Umutvari 45 oldum sisiyorumm
Dr azcik hizli gittigimi soyledi ama yapcak bisey yok artik
Bi konuşayım