Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
Kızlar sizce sivri değil mi
İviiiit
Çok şükür. Kendin zayıfsın, bebeğin senin yerine de kilo alıyor masallah

Birde benim dogum haziranin 15 i itibariyle olurmus ama ben burdayim gitmeyecegim oralaraa
E yaniiiiiiii!!!!
Benim de haziran son haftası. Amaaaa
“Alışmak, sevmekten daha zor geliyor… “
Hiçbir yerlere gidemem. Gitmem
Rabbim kolaylığını versin. Az kaldı. Eğer bugün zorlandıysan yarın tutmazsın.

Gece kalktım ben. Sahur hazırladım. Eşim tutmayacaksın niye kalktın, ben hallederim dedi. Niyetim var. Biliyor. Ki dr onun yanında tutamazsın dedi Günlerdir haftalardır görmediğim şekilde bi bulantı geldi bana
Yattım olmadı. Camdan temiz hava olmadı. Sarardım betim benzim attı. Ennihayetinde epey kustum. Mide boşalınca öz suyuna kadar rahatladım. Uyudum. Dolayısıyla buyun oruçlu değilim. Ama yarın bi deneyeceğim.

Eşim, Allah sana tepside bi ikramda bulunuyor. Sen, lüzum yok. Almayacağım diyorsun. Kendine bu kadar mı güveniyorsun diyor.
Gözün aydın bacım.
Önemli bi durum olsaydı bulgu olarak da rapora işlerdi. Zaten ölçümler yazılı. İns bi sıkıntı da olmaz

Bizde renkli 3 foto var. Diğerleriyle beraber basıp dosyayla verdi. Bundan sonra daha çok artistik pozları olur.

Biraz daha kilo alıp yüz hatları belirginleşmeye başlasın. Size benzediğini göreceksin.
Yok yaaa ben buraya alistim tovbe gitmem bir kere bizim grupta lady peacock var Saka bir yanaa ister istemez cogumuzla duygusal bir bag kurduk en basindan beri kaygilarimiz ayni sevinclerimiz ayni hatta nerdeyse kv ler bile ayni
Ah bacııııım!
Vay be pepsi ben senin kilonu kendime dert edineyim sen bizi hatırlama. Yazdım bunu
Ahahahhahha !
kızlar hayırlı haftasonlarınız olsun . Bir göğsüm de meme ucum acımaya başladı . Sanki hazırlanıyor mu doğuma erken değil mi . :s siz de durumlar nasıl
Belki doğal bi yağ sürebilirsin. Tatlı badem gibi. Hassasiyetini azaltabilir.
Bu arada dert etme ama canim oldum 45 kilo
Almış halinle bile benden iki tane sen çıkıyor.
Tam ben soracaktım bu soruyu çogu zaman hapşururken birde ard arda gelir benim alerjimden dolayı sanki kasığıma baskı oluyor inanılmaz
Hapşırma geleceğini anladığımda ayaktaysam dizlerimi kırıp karın kaslarımı sıkıyorum. Ne işe yarıyor, ise yarıyor mu, çok bilmiyorum ama yine de yapıyorum.
Ah güzel bacım. Bakan gözün güzelliği o.

Fetal dna sonuçlarının güzel çıkması iyi bir veri. İns, o sıvı kaybolur, ins birkaç hafta sonra tamamen çıkmış olur bu konu hayatınızdan
Amin canim insallaah guzel haberlerini alacagiz

Ay evet biz iyiyiz burada

@Umutvari 45 oldum sisiyorumm
Dr azcik hizli gittigimi soyledi ama yapcak bisey yok artik
Sen onu bana bağla
Bi konuşayım

Allah yardımcın olsun canım rabbi yessir duasını oku bana çok yardımcı olurdu imtihanlardan önce
Çok teşekkür ederim canım, okudum ise de yaradı çok şükür ♡
Bu arada tilyam dan haber var mı ? Onun sanırım tez savunması mı vardı öyle kalmış aklımda.

Aaa evet bugün de detaylı vardı sanırım ses ver tilyacığım tilyam
Teşekkür ederim kızcelerim, vallahi güzel geçti. Çok stres yapmıştım gece uyumadan girdim ama hiç korktuğum gibi olmadı. Sunumdan daha kolay geçti hocalar beğendi, hamileyim diye mi bilmem hiç soru sormadılar hep övdüler darısı simdi uzmanlık sınavına o da haziranda. Dogurmazsam allah korusun gireceğim Tarantacığım evet bugün normalde kontrolüm vardı ama detayli degil o bi sonrakine herhalde, büyük Bi ameliyat çıkmış pazartesiye ertelediler maalesef göremedik bebisi. Kızım da nezle oldu çok giremedim, sizler nasılsınız?

Gerçekten ben de Özendim ama yapamam herhalde ya

Kanama olmadığı sürece demekki bir sorun yok benim doktor doktorum da böyle diyor ama işte bizim gibiler yani daha önceden biraz korku yaşayanlar demek ki daha mı çok korkuyor artık bilmiyorum ama şu an iyiyiz inşallah inşallah da çok daha iyi olacağız merak etme her şey güzel olacak

Yaaa yerim ben onu benim kızım gibi aşırı düşkün kardeşine şimdiden daha görmeden bu kadar sevgi dolu olmaları beni çok duygulandırıyor bizimde bir ayımız doldu hemen hemen görmedik diye sürekli hani kardeşimi görmedik nerde ne zaman gelecek sorularını soruyor gideceğiz diyorum yine ekran da göreceksin diyorum
İçini ferah tut güzel haberler geleceksiz yine

Yeni mi yaptırdın canım
Geçmiş olsun
Evet canım tam 21’e girerken oldu gibi bir şey oldu biraz geç kaldım aslında daha erken yapmayı planlamıştım ama kaynanam küçük bir operasyon geçirdi ben de onu yalnız bırakmak istemedim çünkü kızı falan yok iki tane oğlu var o yüzden kıyamadım açıkçası öyle olunca da benim sarktı biraz

Gözün aydın bacım.
Önemli bi durum olsaydı bulgu olarak da rapora işlerdi. Zaten ölçümler yazılı. İns bi sıkıntı da olmaz
inşallah olmaz rapora da işlemiş ama özel bi takip vs bisey demedi yapay zekaya da sordum kendiliğinden duzeliyor çoğu bebekte ama kontrollerde tekrar baktirin dedi benim yapabileceğim bisey de yokmus zaten duadan başka

Olsun canım yaptırmışsın en azından fazla zaman girmeden
Benimde ilk iki gün çok ağrıdı ve baya şişmişti sağolsun Vaalbara soğuk kompleks uygulama demişti geçti hemen
Şişkinlik varsa dene istersen geçmiş olsun tekrardan

Bebişin kıyafetlere karar verdim:
2 tane hastane çıkışı (fermuarlı tulumlu olandan almaya dikkat edeceğim)
10 tane atlet kollu zıbın
5 tane yarım kollu zıbın
5 tane tayt
İlk 3 ay için yeter gibi geldi okuduklarımdan. Yetmezse evin altında e-bebek var takviye yaparım.
1 paket de 100lü sleepy bionatural 1 numara bez.

Benim bebek alışverişim böylece tamamlanacak muhtemelen. Kendime alacağım emzirme sütyeni, pijama vs, korseyi de Haziranda diyorum kilom falan belli olunca.

Gözün aydın canım
Oğluşuna da maşallah bu pozu bile çok güzel m
Sıkıntı tapma bence kötü bir durum olsaydı bunu sana da belirtirdi bil diye sonuçta diğer böbrek için belirtmiş korkma bir şey olmayacaktır inşallah

Sagol teyzesi
Insallah gayirlisiyla kucagimiza aliriz hepimiz sağlıklı bir şekilde

benim de sağ tarafta var canım haftalardır neredeyse 3 hafta olacak. fark ettim ki özellikle yoğun hareket ettikten sonra ortaya çıkıyor. doktora sordum baktı o tarafa sorun yok dedi. korkma <3

sonraki sayfalara bakmadım cevaplandı mı bilmiyorum kuzum ama vücutta saçma sapan başlayan uyuşmalar kullandığımız vitaminlerin birikmesinden kaynaklı da olabiliyor. bi kullandığın vitamin varsa değiştir 1 hafta sonra devam ediyor mu bakmanı öneririm. benim de bacağımda olmuştu doktorlar hiçbir şey anlamadı. vitamin kullanıyordum değiştirdim 1 hafta sonra kesildi bir daha da gelmedi

Cinsiyetle alakalo değil dimi

Gerekli olan şeyler bunlar zaten bende iki tane hastane çıkışı alacağım ve kızımdan kalan baya zbınlar var (kollu kolsuz ) zıbın almayı düşünmüyorum allahtan hepside beyaz oğluşuma da giydiririm bir iki tane de takım alt üst yeni doğan takımı alacağım yeterli sanırım zaten gittikçe eksik olanlar alınır buyudukçe ona göre alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…