- 27 Nisan 2020
- 181
- 306
- 53
- 30
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.121
Hiç onu da demediler bana bak aklıma takıldıSaol bacım
Bana da su kadar cm demiyor Dr ama her muayenede “rahim ağzı uzunluğuna bakalım, hmmm iyi” şeklinde konuşuyor. Bize demeseler de bence her sefer bakıyorlar.
Detaylıdan çıkınca CD ve dosya verdiler kızım zamanında yaptıkları gibi. Ordan merak edip baktım cm ne. Bi de haziran topiginde bir iki şey okudum dün. Açıklığı olan ve rahim ağzı kısalığı teşhis edilen istirahat verilen.. ondan dolayı bi algıda seçicilik de oldu bende. Annelik manyaklık çünkü
Ben henüz kullanmıyorum doktorum şeker yüklemesi sonrası vericem demiri dedi şu an multivit kullanıyorum birde magnezyum. Verdiği multivit içinde demir vs tüm vitaminler balık yağı vs var onlar yeterli dediKızlar Demir ve d vitamini takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz
Diyetisyene de gidiyorum halbuki nasıl oluyor anlamıyorumOyy biraz hızlı gidiyorsunuz ama sonrasında daha çok iştah açılıyor bilginiz olsun
Solgar gentle iron 17 mgKızlar Demir ve d vitamini takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelelim hepimiz deBende 21+6 olarak aldık randevumu bugün hayırlı haberler duyarız inşallah
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsınMerhabalar kızlar nasılsınız?
Bende 2023 Ekim annesiyim inşallah 2025 temmuz annesi de olacağım
Bugün 20+2deyiz.Cuma günü detaylı usgye gideceğiz.
Abisinden vakit buldukça iyiyiz gayet hareketli minik bir kuşBu bebeğim de erkek seneye hunileri takacağım sanırım
Kilo almaya başladım bu ay i, iştahım da maşallahı var canım sürekli tatlı istiyorsizlerin gebeliği nasıl gidiyor bebişler nasıl?
Demir ferrum housmann fort, d vitamini de coledan d kullanıyorum canım..Kızlar Demir ve d vitamini takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz
Devit 3 ve ferrum bide Multi vitamin ve magnezyum kullanıyorumKızlar Demir ve d vitamini takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz
Ayy maşallah darısı hayırlı sağlıklı doğuma inşallah güzel geçmesine çok sevindim ladym21+2den bildiriyorum.
İçimde korkularla gittim ama detaylı güzel geçti çok şükürSadaka vermeliyim
Tüm ölçümler haftasıyla uyumlu.
Rahim ağzı uzunluğu iyi. Oturmuş şekilde duruyordu. Başı ta göğüs altıma dayanmıştı.Birkaç da artistik poz yakaladı Dr. Renkli ultrasonda izlemek ayrı bi keyifli. Artık kilo da almaya başladıkları için görsel anlamda daha güzel resimler veriyolar
Cumaya Dr a randevu almıştım detaylı dosyasını göstermek için. Ama şu an acaba iptal etsem mi diye düşünüyorum. Ama önümüzde şeker yüklemesi var. Bunun için hastaneden mi gün verecekler yoksa mhrs’den mi randevu alacağım, onu da öğrenmeli.
Ayrıca bugün itibariyle 4.1 kg almışım. Tehlikeli aylara giriş yapıyoruz
Hala beni geçen olmadı +8 imKizlar kilo rekoru bende sanırım +7 ile devam ediyorum zaten uzun boylu ve zayiftim kilo almak istiyorken hamile kaldım o yüzden ben kilo almaya hayır demiyorum önüme ne gelirse yerim ahah
Bacılar şu bi gerçek ki, hali hazırda vücut kitle endeksi düşük olan zayıf hamile kalan kadınlar, gebelikte daha fazla kilo almaya eğilimli. Allah’ın hikmeti ve merhameti bu; hem anneyi hem bebeği besleyebilmek için bu hazırlıklar. İhtiyaca yönelik kilo alıyoruz.Hala beni geçen olmadı +8 imhamilelik öncesi diyetteydim yoksunluğa girmişim şimdi bayır aşağı gidiyorum
Ayy takma bacım he de geç büyük ihtimalle oda hamileyken kv zorbaligina ugramis olacakki aynılarını sana yaşatıyor ben kv e çocuk iri olursa sezeryan yaparım belki dedim zorlanirim normal doğum yapamam diye onun dışında risk olmadığı sürece normal doğum istiyorum dedim oda 2. Çocuğumu 5 kilo normal doğurdum ben dedi simdikiler nerde diyo kocan destekmis boşver gerisiniKızlar selamlar
Bir kaç gündür şehir dışındaydık mesajları okudum ama çok aktif olamadım . Herkes iyi durumda gibi görünüyor detaylılara da girilmeye başlandılady peacock cim senin de detaylı güzel çıkmış çok şükür darısı biz bekleyenlere olsun
Ben de 3 lü tarama değil ama 3 lü taramada bakılan afp diye bir kan testi vardı onu yaptırmıştım çok güzel gelmiş sonuç şükürdetaylıma daha 3 hafta var nerdeyse onu da atlatırsak rahatlayacağız
Canımı sıkan bir kaç şey oldu onlardan bahsedeceğim. Geçen haftalarda kayınvalidem aradı. Çocuğun bacak boyu uzunmuş muhtemelen boyu uzun olacak dedi doktor babasına çekmiş galiba falan diye böyle heyecanla anlatıyorum. Dedi ki yalnız babasına çekerse çok güzel bi kız olur dedi. Ben de aynenn çok güzel olur bizim kızımız tabi falan dedim. Sonra akşam gelince eşime anlatıyordum eşim dedi ki annem böyle diyince bozulmadın mı dedi Yoo niye bozulayım ki mis gibi kocam var benzesin tabi dedim. Oh ya dedi şunu başkasına söylemiş olsa saatlerce açıklama yapmak zorunda kalırdım iyi ki seninle evliyim falan dedi eşim. Ama hamile kadına böyle bi şey söylenmez annem ayıp etmiş ne söylediğini bilmiyor dedi. Dedim hiç kötü düşünmedim ki özgüveni yüksek biriyim ben bana benzese zaten güzel olur dedim
Neyse kaç gündür de yoldayız ve perişan oldum her yerim ağrıyor. Bugün Ankara’ya dönerken yolda kv aradı yemeğe gelin diye. Oraya geçtik. Kv beni görünce dedi ki kız çocuk olduğu belli çirkinleşmişsin. Kız çocuğu çirkinleştirir dedi. Neye uğradığımı şaşırdım normalde de çok severim kayınvalidemi. Eşim de neler diyosun sen hamile kadına ya falan diye şakayla karışık çıkıştı. Yüzümü sevdi sen dünya güzelisin diye. Annesi hala diyor ki ne var ama öyle gördüm diyor. Doğru dedim çok sivilce falan çıktı çenemde bakalım ne olur son aylarda dedim geçiştirdim. Ama aşırı demoralize oldum. Şimdi ben bundan sonra nasıl davranayım bilemedim. Ay çok uzun yazmışım okumasanız haklısınız
Kızlar selamlar
Bir kaç gündür şehir dışındaydık mesajları okudum ama çok aktif olamadım . Herkes iyi durumda gibi görünüyor detaylılara da girilmeye başlandılady peacock cim senin de detaylı güzel çıkmış çok şükür darısı biz bekleyenlere olsun
Ben de 3 lü tarama değil ama 3 lü taramada bakılan afp diye bir kan testi vardı onu yaptırmıştım çok güzel gelmiş sonuç şükürdetaylıma daha 3 hafta var nerdeyse onu da atlatırsak rahatlayacağız
Canımı sıkan bir kaç şey oldu onlardan bahsedeceğim. Geçen haftalarda kayınvalidem aradı. Çocuğun bacak boyu uzunmuş muhtemelen boyu uzun olacak dedi doktor babasına çekmiş galiba falan diye böyle heyecanla anlatıyorum. Dedi ki yalnız babasına çekerse çok güzel bi kız olur dedi. Ben de aynenn çok güzel olur bizim kızımız tabi falan dedim. Sonra akşam gelince eşime anlatıyordum eşim dedi ki annem böyle diyince bozulmadın mı dedi Yoo niye bozulayım ki mis gibi kocamvar benzesin tabi dedim. Oh ya dedi şunu başkasına söylemiş olsa saatlerce açıklama yapmak zorunda kalırdım iyi ki seninle evliyim falan dedi eşim. Ama hamile kadına böyle bi şey söylenmez annem ayıp etmiş ne söylediğini bilmiyor dedi. Dedim hiç kötü düşünmedim ki özgüveni yüksek biriyim ben bana benzese zaten güzel olur dedim
Neyse kaç gündür de yoldayız ve perişan oldum her yerim ağrıyor. Bugün Ankara’ya dönerken yolda kv aradı yemeğe gelin diye. Oraya geçtik. Kv beni görünce dedi ki kız çocuk olduğu belli çirkinleşmişsin. Kız çocuğu çirkinleştirir dedi. Neye uğradığımı şaşırdım normalde de çok severim kayınvalidemi. Eşim de neler diyosun sen hamile kadına ya falan diye şakayla karışık çıkıştı. Yüzümü sevdi sen dünya güzelisin diye. Annesi hala diyor ki ne var ama öyle gördüm diyor. Doğru dedim çok sivilce falan çıktı çenemde bakalım ne olur son aylarda dedim geçiştirdim. Ama aşırı demoralize oldum. Şimdi ben bundan sonra nasıl davranayım bilemedim. Ay çok uzun yazmışım okumasanız haklısınız
Bence bazı Kv lerde kuma geni var.Ayy takma bacım he de geç büyük ihtimalle oda hamileyken kv zorbaligina ugramis olacakki aynılarını sana yaşatıyor ben kv e çocuk iri olursa sezeryan yaparım belki dedim zorlanirim normal doğum yapamam diye onun dışında risk olmadığı sürece normal doğum istiyorum dedim oda 2. Çocuğumu 5 kilo normal doğurdum ben dedi simdikiler nerde diyo kocan destekmis boşver gerisini
Aynen kendisi kv zorbalığına uğramış biri ama normalde bana hiç böyle davranmazdı. Ne oldu bilmiyorum anlamadım. Nerde ne konuşacağını da bilem bi kadın halbuki. Neyse vardır bi hikmeti bi şey demedim ben yine.Ayy takma bacım he de geç büyük ihtimalle oda hamileyken kv zorbaligina ugramis olacakki aynılarını sana yaşatıyor ben kv e çocuk iri olursa sezeryan yaparım belki dedim zorlanirim normal doğum yapamam diye onun dışında risk olmadığı sürece normal doğum istiyorum dedim oda 2. Çocuğumu 5 kilo normal doğurdum ben dedi simdikiler nerde diyo kocan destekmis boşver gerisini
Aynen aynen çok şükür eşten yana şanslıyım. Eşim çok iyidir haksıza haksızsın der hemen hiç lafını esirgemez. Eşim bi şey diyince ben hiç sesimi çıkarmadım zaten. Sonuçta akşam çimine gidip baş başa kalıyoruz. Onun iyi düşünmesi yeter ne yapayımSonuçta kv de bu dönemlerden geçti. Neler yaşanıyor; hissediyor, biliyor ama sanırım biraz kıskançlık var. Bastıramamış.
Ama senin kalbin de öyle temiz ki hiç aklına bi şey gelmemiş, etkilenmemişsin bu sözlerden.
Esinin gözü açık, annesini de tanıyor. O sözün pek hoş olmadığını anlamış ama sana söylememeymiş, daha iyiymiş
Bi arkadaşım derdi ki, Kv pamuk ipliği olsa, raftan düşse gelinin başı yarılır.
Multivitamin de imomsa bizim doktorlar aynı üni mezunu dicemDevit 3 ve ferrum bide Multi vitamin ve magnezyum kullanıyorum
Bende çok iyiyim teşekkür ederimİnşallah canım hayırlı haberlerle gelelim hepimiz de
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsınşükür iyiyiz şimdilik bir sorun yok inşallah da hiç olmasın bende 2020 Kasım annesiyim bir kızım vardı iki oluyorlar benimde kizlarimla günleri kovalıyoruz minik kızımızı bekliyoruz
Demir ferrum housmann fort, d vitamini de coledan d kullanıyorum canım..
Şöyle ki vücut kitle indeksi düşüj ya da normal olan biri gebelikte 12-16 kg arası almadı normal deniyor ama yüksek vki de bu kilo daha düşük olmalı yani kilo biraz fazla ise bir tık dikkat etmek gerekiyorDiyetisyene de gidiyorum halbuki nasıl oluyor anlamıyorumgeçen gün başka bi doktor arkadaşa sordum normal dedi. Tartıya değil de ona inanmayı tercih ettim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?