Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Bu arada kızlar nasıl besleniyorsunuz günlük örnekler verir misiniz kalsiyumu çok almak gerekiyormuş ben yoğurt bi kaşık yiyordum millet 5 kase yoğurt yiyormuş siz nasıl besleniyorsunuz
Muz,kuryemiş yumurta . Yumurta yiyemezsem avakado yiyorum haftada 3 kez şekerim sınırda paketli gıdalar yasak aşırı tatlı istedigim yok ama meyve yiyorum aşırı meyve yiyorum seviyorum da. Et yiyemiyorum ama dışardan yiyorum haftada 2 kez filan ekmek yiyorum siyah üzüm ve pekmez de ekliyim. Ben zaten hep dikkat ediyordum 5 ayda 2 kılo aldım :)

Kızlar aniden sol kasığıma ağrı saplanıyor sonra tekrar devam ediyor geçiyor tekrar . Bu durumda olan oldu mu

Bu arada kızlar nasıl besleniyorsunuz günlük örnekler verir misiniz kalsiyumu çok almak gerekiyormuş ben yoğurt bi kaşık yiyordum millet 5 kase yoğurt yiyormuş siz nasıl besleniyorsunuz
Ben sabahları mutlaka yumurta yiyorum bol peynir yiyorum tiksinmemek için cesitlendiriyorum arada öğlenleri tek olduğum için canım ne çekerse o tavuklu salata yapıyorum arada yanında ayranla tüketiyorum haftada bir balık kırmızı et yemeye özen gösteriyorum ama bu aralar deli gibi makarna aseriyorum bı kaç gün bikana kadar yedim salata ve yoğurtla ara öğünlerde kuru incir badem fındık vs tüketiyorum akşamları da meyve yeyip yatıyorum genelde . Ben sebze yiyemiyorum çok bayıldığım bı sebze yemeği yok çünkü arada ıspanak hariç ama her öğün salata yiyorum mutlaka dengeler inşallah her gün mutlaka muz yiyorum bebeğe kilo aldıran yiyecekler arasında muzda varmış aklınızda olsun

Korma o şekilde olmayacaktır inşallah plesanta da yukarıya çıkacaktır endişelenme
Güzel düşün güzel olsun herşey kendini bu strese sokma şimdiden
Rabbim yardım ediyor canım benim
Dularım seninle
İnşallah canım benim bir hafta sonra göreceğiz nasipse bakalım çıkmış mi cikmamis mi. İnşallah kuzum güzel olacak her şey öyle olacağına inanmak istiyorum benim dualarım da seninle. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza

5 kase yoğurda gerek yok ki. Sabah 2 kibrit kutusu peynir öğlen 1 bardak ayran veya 1 kase yoğurt. Protein, ceviz badem, meyve yemeye özen gösteriyorum ilaveten.

Ay ne güzel besleniyorsunuz ya çok özendim benim bir düzenim yok, yasaklarım yok ama paketli ürünleri minimumda tutmaya gayret ediyorum sadece. Pilates konusunda sizden ilham aldım pilatese başladım inş bunuda başarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…