- 27 Ekim 2023
- 1.990
- 2.200
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.821
Bakarlar yani sonucta 24e kadar vakti var, 21.haftadyim bendeAaa çok iyihadi bakalım güzel haberlerle gel bize ❤bu arada kaç haftalık oluyorsun gittiğin zaman
Ben o zaman 23 oluyorum bakarlar mı emin değilim
Sabah 10 da bak dakikasını geçirme randevular görünüyor o saatteAyyyy ben en sonun seninle baktıgım perşembe ablam geldi temizlik yapıyoruz randevu kovalamam lazımmm:)Vaalbara
Ay yok duramam ben de bakayım sana bostayim zaten elime mı yapisicak denk gelirse yazarım sana hemen buluruz inşallahHic vicdan yapma kuzum sen ben daha yeni girdim ultrasona az zaman geçsin dedim kısmet bulurum inş Allah büyük
Sormayın hele Etlik Şehir Hastanesi için muayene sırası bekledim çok kalabalıktı. Sonra doktor önceden gelmeliydin demez miDevletin bizi düşürdüğü duruma bak
En temel hamilelik takibini yaptırmak için şu halimizle aylar öncesinden randevu kovalamaya başlıyoruz. Yine de yok! Yok!
Ama sosyal devlet
2025 aile yılı
Ve en az üç çocuk!
Evet zaman varda devlet hastanesi işte bazen sistemleri o kadar değişiyor kiBakarlar yani sonucta 24e kadar vakti var, 21.haftadyim bende
Haftasından çok ileride değilse bakarlar bı problem olmaz, bikac gün gerideyse daha rahat bakarlar, bebişin gelisimine göre de değişir, ilerleyen haftalarda ayrıntılı göremedikleri için bakmıyorlarEvet zaman varda devlet hastanesi işte bazen sistemleri o kadar değişiyor ki
Recep Has’ın kliniğir gidiyorum. Babaları da alıyor. Çok da memnunum tavsiye ederim.Detaylı ultrason a baba girebiliyomu bilginiz var mı
Hadi bakalım inşallahHaftasından çok ileride değilse bakarlar bı problem olmaz, bikac gün gerideyse daha rahat bakarlar, bebişin gelisimine göre de değişir, ilerleyen haftalarda ayrıntılı göremedikleri için bakmıyorlar
Ahaha bende öyle düşünüyorum gece 2 de zar zor uyudum sonra saat gece kaçtı bilmiyorum dalmışım bı vurdu ama karnımda garip bişey hissettim sanki derilerimi tek tek katladı gibi elimi karnıma koydum tamamen karnımı yusyuvarlak yapmış ve kafasıyla da ittiriyo sanırım çünkü portakal büyüklüğünde bı sertlik vardı gece gece korktum sonra olayı kavrayıp elimi karnıma koydum uyudumBence eli kulağında
Ben de hiç beklemezdim. O küçük vuruşlar bi anda dıştan fark edilir hale geldi.
Ahahahha !
Bence doğum sonrası uykusuz gecelere anneleri hazırlıyorlar.
21 en ideal hafta demişti Dr um
Hayırlısı olsun gidelim netlestirelmHadi bakalım inşallah
Sen hele bir git de ne diyorlar alıyorlar mı almıyorlar mı ne belli olur inşallah alırlar da boşuna gitmemiş olursun
Evet ben bilkentte 12. Haftada dr detaylı için bankodan randevu al dedi hemen verdiler 21. Haftaya ama suan almak zor olabilir belki iyi ki dr yönlendirmiş erkendenGünaydın herkese. Ankara'da olanlar için ben Gata'dan normal muayene aldım oradaki doktor detaylı için yönlendirme yapıyor ve uygun gün veriyorlar. Etlik Şehir hastanesi çok doluydu yer yok randevu veremiyorlar. Millet 2 ay önceden randevu almaya gidiyormuş Şehir Hastanelerine :/
Bende içeriği daha zengin el 2 de kullandımEczacıda açık açık soylemeye çekinmiş sanırım senide pek etkilememek için ama doktorunu ara sor istersen yarin baska bi ilaca gecersen kafan da rahat olur
Ben regenesis kullaniyorum gebeligin basindan beri icerigi de guzel onu sorabilirsin doktoruna onerirse onu kullan
Allah yardımcın olsun hemen doktoruna bildir enfeksiyon var mı diye kan ver istersenGrip olmuşum boğazım kötü. Baş ağrısı mide bulantısı istifra çok kötüyüm. Progestan da beni mahvetti herşeyi çift görüyorum. Bana dua eder misiniz
Ne verdi ilaçTeşekkürler canım üst solunum yolu enfeksiyonu olmuştum penisilin alerjim varmış o yüzden alerji geçirdim
Bence sormalısın ama ozaman kadar korkutabilirsin sıcak tahta kaşıkla bastirabilirsin üzerine.Kızlar uçuk çıktı dün. İlaç kullanabiliyor muyuz bunun için? bebişkolarımıza zararı olur mu uçuğun dr a sormaya gerek var mı acep
18+4 19. Hafta oluyor.Kızlar bende 18. Haftadayim (18+4 ) dr ye gittim detaylı ulturoson yaptı herseye güzel dedi ama kalbini göremedi başka bir yere yönlendirdi küçük diyemi acaba erken yapmamışmı sizce bu haftada detaylı ulturoson varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?