Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Ay bendeeeee:) ah bu annelik iç güdüsü sonradan bana bir yüklendi vallahi sormayın :) ben azcık çikolata yiyorum yada yemekten sonra uzanıyorum o zamanda hissediyorum

Gözün aydın canım çok şükür çok sevindim maşallah hiçbirimiz için %100 değil zaten rabbimize sığınıp dua ediyoruz inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun

Bugün detaylım vardı çok şükür yolundaydı herşey söylemeyi bile unutmuşum heyecandan sonuçta bebek iiyyiyse bir sorun yoksa olsun bulantıda çekerim dedim kendimce
Çok şükür güzel haberler almışsınız darısı bekleyen tüm arkadaşlara bir çırpıda geçsin gitsin inşallah kolaylıkla atlatmak nasip olsun

Bende alayım bari o zaman teşekkür ederim

Kız bak hep geç saatlerde içerde dolanıyor şuandada öylee bu saatte uyanılır mı çocuuumm
Akşam yatmak bilmezler sabah kalkmak bilmezler zmaane cocuklari işte

Ben de taş gibi gerildim gene, patlayacagim bı gün bu gerginlikten ya, çok rahatsızlık veriyor

Ay bendeeeee:) ah bu annelik iç güdüsü sonradan bana bir yüklendi vallahi sormayın :) ben azcık çikolata yiyorum yada yemekten sonra uzanıyorum o zamanda hissediyorum
Kız bak hep geç saatlerde içerde dolanıyor şuandada öylee bu saatte uyanılır mı çocuuumm
Akşam yatmak bilmezler sabah kalkmak bilmezler zmaane cocuklari işte
bu uyku işini düzene sokmamız lazım olmaz böyle

Anneler selam kac gündür giremedim buraya dün gece yatarkende butun mesajları tek tek okuyim dedim telefon elimde uyuyakalmisim simdi hepsini okudum. Herkesin iyi olmasina sevindim ufak tefek sorunlar hepimizde var insallah onları da atlatırız en kısa zamanda.
Benimde canim cok sıkkın 3 gündür inşallah geçer gider.

Birde benim ssayfamdan bir arkadaşımız yazdı oda hamişmiş grubu takip ediyormus ama üye değilmiş o yuzden bana ulaşmış bilgi vermemi istedi.

******İyi akşamlar hanım efendi.sizi kadınlar kulübünden tanıyorum.ben üye değilim .bu sebeple sizden bir ricada bulunacağım.Gruptanda kullanan arkadaşlarınız var sanırım.EL*VİT isimli haplarda ,domuz jelatini var . Google dan arata bilirsiniz.yavrularımuz daha doğmadan, zehirlenmesin.eğer yasak değilse, insanların bilinçlenmesi için,paylaşa bilir misiniz******

Bu konu hakkında benim bilgim yok kullandığım ilaclar arasında bu ilaç da yok ama kullanan varsa arastırsın

Ele..... 2 kullanıyordum dün bulamadım ya boykot urunuymus onu mu diyorsunuz

Ele..... 2 kullanıyordum dün bulamadım ya boykot urunuymus onu mu diyorsunuz
İnan bilmiyorum bu ilacı da hic duymamıştım senin mesajını okumuştum dün bugün de arkadaş bunu yazınca yazayim buraya dedim.

Şimdi baktım netten ayni ilaç galiba senin ilaçla.

Çok şükür güzel haberler almışsınız darısı bekleyen tüm arkadaşlara bir çırpıda geçsin gitsin inşallah kolaylıkla atlatmak nasip olsun
Teşekkür ederim ama bitmedi pazartesi tekrar gideceğim kızım çok nazlı çıktı o kadar uğraştık ama yüzünü göstermedi yarım dudak ve tekrardan burun ölçümü yapmam gerekiyor dedi 13. Haftada yapmıştık ikilide ama yine ölçmem gerekiyor dedi kızım pek inatçı geri kalanı da pazartesi artık Türkiye de nasıl bilmiyorum ama ben ikiz olduğu için fiyat artıyor 4800 tl ödedim

İnan bilmiyorum bu ilacı da hic duymamıştım senin mesajını okumuştum dün bugün de arkadaş bunu yazınca yazayim buraya dedim.

Şimdi baktım netten ayni ilaç galiba senin ilaçla.
Kadın da içeriği pek iyi değil dedi bı sıkıntı var mı gebelikte diye sordu muadil onereyim dedi bende kanama alanım var deyince bazı ilaçlarin içindeki etken maddeler kanamayı tetikleyebilir ben risk alıp önermek istemem kontrolünde doktordan farklı birşey iste sen falan dedi de, esime de anlattim başka eczaneden alıp gelmiş ilaçsız mı duracaksın bikac gün diye içim kurtlandi şimdi

Eczacıda açık açık soylemeye çekinmiş sanırım senide pek etkilememek için ama doktorunu ara sor istersen yarin baska bi ilaca gecersen kafan da rahat olur
Ben regenesis kullaniyorum gebeligin basindan beri icerigi de guzel onu sorabilirsin doktoruna onerirse onu kullan

Eczacıda açık açık soylemeye çekinmiş sanırım senide pek etkilememek için ama doktorunu ara sor istersen yarin baska bi ilaca gecersen kafan da rahat olur
Bu devletteki doktorun verdiği numarası yok kiii neyse detaylı için gideceğim o zman bı sorayım artık uğrayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…