- 21 Ekim 2024
- 604
- 392
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.701
Hep bilmediğimden:)Cam sakura da yok ki perinatoloji randevumda ikiliye gttiğimde yaptıklarını söyledi yapan perinatolog
Ay bendeeeee:) ah bu annelik iç güdüsü sonradan bana bir yüklendi vallahi sormayın :) ben azcık çikolata yiyorum yada yemekten sonra uzanıyorum o zamanda hissediyorumKızlaaar ben hareket takip etmekten manyak olacağım resmen sanıyorum ki devamlı hareket edecek sanıyorum haliyle etmiyor yani hissetmiyorum ben bu defa endişeleniyorum ay bi hissedince rahatlıyorum sonra duruyor yine takibe başlıyorum devamlı hissetmiyorsunuz değil mi sizde hareketlerini
Çok sevindim adınıza darısı detaylı yapacakların güzel sonuc almasına inşallahBugün detaylım vardı çok şükür yolundaydı herşey söylemeyi bile unutmuşum heyecandan sonuçta bebek iiyyiyse bir sorun yoksa olsun bulantıda çekerim dedim kendimce
Gözün aydın canım çok şükür çok sevindim maşallahMerhaba selam kızlar
microarray sonucun çıktı temiz çok şükür artık dayanamadım salı günü sonucum çıkınca bir prof a gittim biliyorsunuz her gitmeme kötü birşey duyuyorduk. herşey temiz böbreklerde biraz büyüme var ama erkek bebeklerde normal takip edilecek dedi. suyun fazla ma bir tık fazla diyet yapacaksın şeker ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyeceksin dedi bu kadar gayet sağlıklı gözüküyor dedi. testlerin temiz ama tabi hersey %100 değildir dedi ama elimizdeki verilere göre bir sıkıntı görmüyorum dedi.
Anladım canım Allah sağlıkla kavuştursun bebişinizeEski eşinin bebek kayıpları cok olmuş.hem ölü dogum hem düşükler vs . Ve artık bu evreleri sakin geçirmek istıyor. O yüzden bu konuda biraz yoruluyorum ama anlıyor sonunda :)
Çok şükür güzel haberler almışsınız darısı bekleyen tüm arkadaşlaraBugün detaylım vardı çok şükür yolundaydı herşey söylemeyi bile unutmuşum heyecandan sonuçta bebek iiyyiyse bir sorun yoksa olsun bulantıda çekerim dedim kendimce
Bende alayım bari o zaman teşekkür ederimİncia nın göğüs ucu kremini aldım ben temiz içerikli. Ondan sürüyorum öyle durumda
Devamlı hissetmemiz mümkün değilki. Daha minikler pozisyon değiştirdikçe farkedilmeyebiliyor (sırtını karnına yaslamış gibi düşünebilirsin eli ayağı oynasa içeri doğru hissedilmez) birde uyuyor uyanıyor bazen hareketli bazen sakin olabiliyor tam bir insan gibi. O sebepten devamlı hareket halinde olmaz yani. Bu haftalarda haftada bi kaç hareket bile normal bence. Son aylarda saatlik hareket takibi yapılıyor genelde. Şu an çok erken hareket takibi için.
Alayım canım bendeKrem de lansinoh kullanmıştım göğüs acısı için emzirirken kaşıntıya oda iyi geliyordu, bebiş için de temiz icerikliydi yıkamadan emzirilebiliyordu
Ben İstanbul’dayım. Sağlıkla alın umarım kucağınıza.Ankara Livde yapacağım inşallah doktor Yasemin Ümit. Çok bildiğim bir doktor değil birkaç kişiden olumlu yorumlar aldım şimdilik normal gidiyor siz hangi ildesiniz?
Kız bak hep geç saatlerde içerde dolanıyor şuandada öylee bu saatte uyanılır mı çocuuummAy bendeeeee:) ah bu annelik iç güdüsü sonradan bana bir yüklendi vallahi sormayın :) ben azcık çikolata yiyorum yada yemekten sonra uzanıyorum o zamanda hissediyorum
Akşam yatmak bilmezler sabah kalkmak bilmezler zmaane cocuklari işteKız bak hep geç saatlerde içerde dolanıyor şuandada öylee bu saatte uyanılır mı çocuuumm
Kız bak hep geç saatlerde içerde dolanıyor şuandada öylee bu saatte uyanılır mı çocuuummAy bendeeeee:) ah bu annelik iç güdüsü sonradan bana bir yüklendi vallahi sormayın :) ben azcık çikolata yiyorum yada yemekten sonra uzanıyorum o zamanda hissediyorum
bu uyku işini düzene sokmamız lazım olmaz böyleAkşam yatmak bilmezler sabah kalkmak bilmezler zmaane cocuklari işte
Ele..... 2 kullanıyordum dün bulamadım ya boykot urunuymus onu mu diyorsunuzAnneler selam kac gündür giremedim buraya dün gece yatarkende butun mesajları tek tek okuyim dedim telefon elimde uyuyakalmisim simdi hepsini okudum. Herkesin iyi olmasina sevindimufak tefek sorunlar hepimizde var insallah onları da atlatırız en kısa zamanda.
Benimde canim cok sıkkın 3 gündür inşallah geçer gider.
Birde benim ssayfamdan bir arkadaşımız yazdı oda hamişmiş grubu takip ediyormus ama üye değilmiş o yuzden bana ulaşmış bilgi vermemi istedi.
******İyi akşamlar hanım efendi.sizi kadınlar kulübünden tanıyorum.ben üye değilim .bu sebeple sizden bir ricada bulunacağım.Gruptanda kullanan arkadaşlarınız var sanırım.EL*VİT isimli haplarda ,domuz jelatini var . Google dan arata bilirsiniz.yavrularımuz daha doğmadan, zehirlenmesin.eğer yasak değilse, insanların bilinçlenmesi için,paylaşa bilir misiniz******
Bu konu hakkında benim bilgim yok kullandığım ilaclar arasında bu ilaç da yok ama kullanan varsa arastırsın
İnan bilmiyorum bu ilacı da hic duymamıştım senin mesajını okumuştum dün bugün de arkadaş bunu yazınca yazayim buraya dedim.Ele..... 2 kullanıyordum dün bulamadım ya boykot urunuymus onu mu diyorsunuz
Teşekkür ederim ama bitmedi pazartesi tekrar gideceğim kızım çok nazlı çıktı o kadar uğraştık ama yüzünü göstermedi yarım dudak ve tekrardan burun ölçümü yapmam gerekiyor dedi 13. Haftada yapmıştık ikilide ama yine ölçmem gerekiyor dedi kızım pek inatçı geri kalanı da pazartesi artık Türkiye de nasıl bilmiyorum ama ben ikiz olduğu için fiyat artıyor 4800 tl ödedimÇok şükür güzel haberler almışsınız darısı bekleyen tüm arkadaşlarabir çırpıda geçsin gitsin inşallah kolaylıkla atlatmak nasip olsun
Kadın da içeriği pek iyi değil dedi bı sıkıntı var mı gebelikte diye sordu muadil onereyim dedi bende kanama alanım var deyince bazı ilaçlarin içindeki etken maddeler kanamayı tetikleyebilir ben risk alıp önermek istemem kontrolünde doktordan farklı birşey iste sen falan dedi de, esime de anlattim başka eczaneden alıp gelmiş ilaçsız mı duracaksın bikac gün diye içim kurtlandi şimdiİnan bilmiyorum bu ilacı da hic duymamıştım senin mesajını okumuştum dün bugün de arkadaş bunu yazınca yazayim buraya dedim.
Şimdi baktım netten ayni ilaç galiba senin ilaçla.
Eczacıda açık açık soylemeye çekinmiş sanırım senide pek etkilememek için ama doktorunu ara sor istersen yarin baska bi ilaca gecersen kafan da rahat olurKadın da içeriği pek iyi değil dedi bı sıkıntı var mı gebelikte diye sordu muadil onereyim dedi bende kanama alanım var deyince bazı ilaçlarin içindeki etken maddeler kanamayı tetikleyebilir ben risk alıp önermek istemem kontrolünde doktordan farklı birşey iste sen falan dedi de, esime de anlattim başka eczaneden alıp gelmiş ilaçsız mı duracaksın bikac gün diye içim kurtlandi şimdi
Bu devletteki doktorun verdiği numarası yok kiii neyse detaylı için gideceğim o zman bı sorayım artık uğrayıpEczacıda açık açık soylemeye çekinmiş sanırım senide pek etkilememek için ama doktorunu ara sor istersen yarin baska bi ilaca gecersen kafan da rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?