- 27 Ekim 2023
- 1.979
- 2.175
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.681
Tatlı badem yağı hemen kesiyor kasintiyi göğüs ve gobuste bir de hindistan cevizi yağı ama en iyi geleni tatlı badem yagiKızlar göğüs ucu kaşıntısı ve hassasiyeti için önerisi olan var mı
YokKızlaaar ben hareket takip etmekten manyak olacağım resmen sanıyorum ki devamlı hareket edecek sanıyorum haliyle etmiyor yani hissetmiyorum ben bu defa endişeleniyorum ay bi hissedince rahatlıyorum sonra duruyor yine takibe başlıyorum devamlı hissetmiyorsunuz değil mi sizde hareketlerini
Badem yağı kaş çıkarmak için sürülmüyor mu? Kıl köklerini beslemesinTatlı badem yağı hemen kesiyor kasintiyi göğüs ve gobuste bir de hindistan cevizi yağı ama en iyi geleni tatlı badem yagi
Neyine ikna olmuyor ya Allah aşkına ne var ki bunda? Bazı baba adaylarına anlam veremiyorumBende kesinlikle olması yönündeyim şükür oda ikna oluyor artık bebegimin kordon boğazına dolanmıs o beni cok tedirgin etti ondan dolayı acıkcası ikna oldu
İncia nın göğüs ucu kremini aldım ben temiz içerikli. Ondan sürüyorum öyle durumdaKızlar göğüs ucu kaşıntısı ve hassasiyeti için önerisi olan var mı
Devamlı hissetmemiz mümkün değilki. Daha minikler pozisyon değiştirdikçe farkedilmeyebiliyor (sırtını karnına yaslamış gibi düşünebilirsin eli ayağı oynasa içeri doğru hissedilmez) birde uyuyor uyanıyor bazen hareketli bazen sakin olabiliyor tam bir insan gibi. O sebepten devamlı hareket halinde olmaz yani. Bu haftalarda haftada bi kaç hareket bile normal bence. Son aylarda saatlik hareket takibi yapılıyor genelde. Şu an çok erken hareket takibi için.Kızlaaar ben hareket takip etmekten manyak olacağım resmen sanıyorum ki devamlı hareket edecek sanıyorum haliyle etmiyor yani hissetmiyorum ben bu defa endişeleniyorum ay bi hissedince rahatlıyorum sonra duruyor yine takibe başlıyorum devamlı hissetmiyorsunuz değil mi sizde hareketlerini
Ayrıntılı ultrasonu ne zannediyor acaba eşiniz, normal ultrasonun biraz uzun hali alt tarafı. Rutin ultrasona da laf etmiyor değil mi?Bende kesinlikle olması yönündeyim şükür oda ikna oluyor artık bebegimin kordon boğazına dolanmıs o beni cok tedirgin etti ondan dolayı acıkcası ikna oldu
eveett bende öyle bariz akşamları hissediyorum ama akşamları bile devamlı değil yani bak gene durdu 1-2 saattir hiç yokYoksabah bir uyanır, öğlen bir iki kıpırdıyor. En çok eve gelip koltuğa uzandığımda hareketleniyor. Yemek ve tatlı yiyince vuruyor
Sizinde öyle değil mii içimi rahatlattınız bir nebzede olsaİncia nın göğüs ucu kremini aldım ben temiz içerikli. Ondan sürüyorum öyle durumda
Devamlı hissetmemiz mümkün değilki. Daha minikler pozisyon değiştirdikçe farkedilmeyebiliyor (sırtını karnına yaslamış gibi düşünebilirsin eli ayağı oynasa içeri doğru hissedilmez) birde uyuyor uyanıyor bazen hareketli bazen sakin olabiliyor tam bir insan gibi. O sebepten devamlı hareket halinde olmaz yani. Bu haftalarda haftada bi kaç hareket bile normal bence. Son aylarda saatlik hareket takibi yapılıyor genelde. Şu an çok erken hareket takibi için.
Oğlumda da kullandım şükür göbuşüm de memisim de killanmadi ki killanmaya çok musaitim ise yarasa kesin tüy yumagi olurdumBadem yağı kaş çıkarmak için sürülmüyor mu? Kıl köklerini beslemesin
Ben henüz o evreye gelmedim ama kendimi patates çuvalı gibi hissediyorum oturduğum yerden zor kalkıyorumNeden penguen gibi yürüyoruz?Bugün bacaklarımı kapatmadan yürüdüğümü fark ettim sağa sola sallanarak yürüyorum o nedenle de.
Bugün detaylım vardı çok şükür yolundaydı herşey söylemeyi bile unutmuşum heyecandan sonuçta bebek iiyyiyse bir sorun yoksa olsun bulantıda çekerim dedim kendimceAslında ilk 3 ay vücudun hamileliğe alışması süreci olarak adlandırıyor doktorlar o yüzden normal gelmişti ama tabi herkes birbirinden farklı. Evet gerçekten çok haklısınız ayda 1 kontrol var ve hissedemediğimiz için de her şey yolunda mı bilemiyoruz. Sağlıkçı bir arkadaşıma sormuştum. O da şiddetli kasık ağrın ve veya kanaman olursa problem olur yoksa endişelenme demişti ona güveniyorum açıkçası ben de
Bana da geçen görümcem dedi yaaa yiyeceğim penguen gibi yürümeye başladın gene diye koştu sarıldı öyle fark ettimNeden penguen gibi yürüyoruz?Bugün bacaklarımı kapatmadan yürüdüğümü fark ettim sağa sola sallanarak yürüyorum o nedenle de.
Canım burda sistem farklı işliyor ben kıbrıstayım radyoloji uzmanı var çok iyi böyle ikizleri detaylıları risklileri ona gönderiyorlar doktor istek kağıt yazıyor o istekle gidip randevu alıyorum ben 16. Haftadayken almıştım randevuyu bugün gittim daha bir ay önceden ancak yer bulunuyor 45 dk falan rahat sürdü iyice her detayına her ölçümüne baktı rapor çıkartıyor kendi doktoruma gidiyorum o da kontrolleri yapıyor .
Katılıyorum bende . Çikolata yiyip az bir yürüsem oturduğum an pıt pıt yer bildirimi yapıyor bennim fasulyemYoksabah bir uyanır, öğlen bir iki kıpırdıyor. En çok eve gelip koltuğa uzandığımda hareketleniyor. Yemek ve tatlı yiyince vuruyor
Eski eşinin bebek kayıpları cok olmuş.hem ölü dogum hem düşükler vs . Ve artık bu evreleri sakin geçirmek istıyor. O yüzden bu konuda biraz yoruluyorum ama anlıyor sonunda :)Ayrıntılı ultrasonu ne zannediyor acaba eşiniz, normal ultrasonun biraz uzun hali alt tarafı. Rutin ultrasona da laf etmiyor değil mi?
İşte bazen oluyor böyle ama şükür hallettik :)Neyine ikna olmuyor ya Allah aşkına ne var ki bunda? Bazı baba adaylarına anlam veremiyorum
Ablam 8 aylık bebeğini kaybetti kordon dolanmasından. Detaylı ultrasona neden girmedin annesi erken alırdık bebegi demiş ölü dogum yaptı kafası mosmordu yavrumun.o yüzden endişeleniyorum haliyle .hamdolsun saglıklı dünyaya gelmiş bebişinizBenim kızım boynuna iki kere tam tur kordon dolanmış şekilde doğdu. Hatta detaylıda çekilmiş öyle bi resmi var . Görüntü insanı endişeye sevk ediyor ama hayati bir durum arzetmiyor.
Ama sen kocana söyleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?