- 21 Ekim 2024
- 606
- 392
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #7.641
5 bin -4 bin arasıNe kadar diyorlar özeller
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 bin -4 bin arasıNe kadar diyorlar özeller
Hasekide de açılıyor gün içinde bikac kere kontrol edince yakalaniyor, dün üç randevu vardı cam sakurada bugün için ben kardan fırtınadan korktum üşendim almadım, iki saat boşta durdular alan da olmadı kontrol ettim sürekli haberim olsa derdim sizeÇam sakurada randevu bende bulamadım zeynep kamil de var ama
Anladım beni 22. Haftada çağırdılar bende bekliyorum sabırsızlıkla bu arada ben tetanoz olmadım olmayan var mı5 bin -4 bin arası
Diğerlerini bilemiyorum ya cam sakura da şahit oldum konuşuyorlardı diğer odadan başka perinatolog geldi ben detaylı alacağım şimdi falan diye muhabbet ettiler oradan biliyorum sordum açıklamada yoktu diye aralara alıyorlarmışDiger hastanelerde yapar mıı acaba
Eşim yeni ikna oluyor canım detaylıyı istemiyordu. Yani bilmiyorum ki özele mi gitsem devlete mi bugun devlet hastanesine gittim yine bana denk gelen asistandı. Konusmak dahi istemedi çekiyorum galiba ultrason bugun bakıldığı icin hemen bende 20.haftadaym kac haftaya kadar detaylıya girmem lazımHasekide de açılıyor gün içinde bikac kere kontrol edince yakalaniyor, dün üç randevu vardı cam sakurada bugün için ben kardan fırtınadan korktum üşendim almadım, iki saat boşta durdular alan da olmadı kontrol ettim sürekli haberim olsa derdim size
Canım benim bende bu aralar böyleyim maalesefYok canım ben çalışmıyorum evdeyim. Ama küçük kizim var sabahtan yatana kadar oturmuyorum desem yeridir. Evde olmakla dinlenebilsem keşke. Ama imkan yok. Bazen saliyorum onu yapmayayim bunu yapmayayım diye. En olmadık zamanda biri geliyor. Her şeyi geçtim yemek yapmadan bulaşık yıkamadan çamaşır yıkamadan olmuyor. Çocuk da olunca çamaşır hiç bitmiyor zaten. Eşimle de bazen anlaşamadıgimiz şeyler oluyor, her ailede zaman zaman olduğu gibi. Ama benim uzanıp dinlenmem gerekirken sürekli ayaktayim yardım edenim de yok. Annemler uzakta, kayınvalidemin de işi, hayatı kendine göre. Kimseden yardım da isteyemiyorum. Napcam bilmiyorum. Ayın 1inde detaylim var inşallah çıkmıştır. Yoksa artık son çare yardım isteyeceğim cevremdekilerden.
Ben yarın olucam .Kan testlerinede bakalım dedi yarın inş :)Anladım beni 22. Haftada çağırdılar bende bekliyorum sabırsızlıkla bu arada ben tetanoz olmadım olmayan var mı
24e kadar vakit var, ikna etmişken hemen hallet vazgecmedenEşim yeni ikna oluyor canım detaylıyı istemiyordu. Yani bilmiyorum ki özele mi gitsem devlete mi bugun devlet hastanesine gittim yine bana denk gelen asistandı. Konusmak dahi istemedi çekiyorum galiba ultrason bugun bakıldığı icin hemen bende 20.haftadaym kac haftaya kadar detaylıya girmem lazım
Canım çam sakura hastanesinden yapılıyor fakat ben iki haftadır bakıyorum ama bir türlü bulamadım randevu özele de gidemiyorumKızlarrrr detaylı ultrason için istanbul da hangi hastanelerde yapılıyor ayyyy özel de fiyati aşırı pahalı geldi bana zamanımda kalmadı rica ediyorum bi destek olun bilgisi olan varsa ne yapmam lazımmm
Bebegimin kordon boğazındaydı doktor suan sorun yok ama ilerleyen aylarda sorun dedi bende endişelendigim için ikna oldu şükürler olsun24e kadar vakit var, ikna etmişken hemen hallet vazgecmeden![]()
Bunu görünce bir üzüldümSakin ikili ve detaylı bakilmamaktadir dediği için almadım demeee
Kız öyle desin alın siz detaylı yapılmiyor demesine bakmayın ikili yapılmıyor diyordu araştırdım başka forumlarda okudum alıyorlar diye, şansıma dedim aldım gittim, girince ikili vakti gelmiş dedi ben soylemeeden, muayene sırasında başka doktorla konuştular detaylı alacağım şimdi dedi, ben de sordum yoktu randevu bakilmamaktadir yazıyor dedim aralara alıyoruz bakıyoruz dedi ayarlıyor aralarındaCanım çam sakura hastanesinden yapılıyor fakat ben iki haftadır bakıyorum ama bir türlü bulamadım randevu özele de gidemiyorum
Her sabah alarm kurup bakıyorum ama yok yani detaylı usg çekilmiyor diyor sürekli ya
Bende ilk sefer bu tuzağa düşmüştumBunu görünce bir üzüldümdetaylı yapılmıyor yazıyordu sürekli bende almadım
Öğrenmiş olduk öyle düşünelim:)Bunu görünce bir üzüldümdetaylı yapılmıyor yazıyordu sürekli bende almadım
Yok vazgeçtik artık bakmayız dmedikleri sürece alıyorlar merak etmeyinÖğrenmiş olduk öyle düşünelim:)
Geç olsun güç olmasın derlerÖğrenmiş olduk öyle düşünelim:)
bizlerde dahil oldukBende ilk sefer bu tuzağa düşmüştum![]()
ahhh keşke bunu çok daha erken öğrenmiş olsaydım alniştim şimdiye randevu neyse nasip değilmiş demekki çok sağol canımKız öyle desin alın siz detaylı yapılmiyor demesine bakmayın ikili yapılmıyor diyordu araştırdım başka forumlarda okudum alıyorlar diye, şansıma dedim aldım gittim, girince ikili vakti gelmiş dedi ben soylemeeden, muayene sırasında başka doktorla konuştular detaylı alacağım şimdi dedi, ben de sordum yoktu randevu bakilmamaktadir yazıyor dedim aralara alıyoruz bakıyoruz dedi ayarlıyor aralarında
Kaçıncı haftadasınızBen yarın olucam .Kan testlerinede bakalım dedi yarın inş :)
20+1 canımKaçıncı haftadasınız![]()
Ben göremedimÇam sakurada randevu bende bulamadım zeynep kamil de var ama
Allah yardımcın olsun canım. Benim de gün içinde işlerim asla yetişmiyor, çalışıyorum çocuğu kreşe bırak al, uyut yemek yap ortalığı topla bir yandan çocuğum arkamdan dağıtsın.. asla yetişemiyorum sürekli yorgunum.. ne işe tam yetişiyorum ne eve ne çocuğa. Hamilelik enerjimi düşürdü yoksa bir şekilde hallediyordum. Bulunduğum şehirde çevrem yok ani gelen misafirim yok Allahtan onun rahatlığı var işte biYok canım ben çalışmıyorum evdeyim. Ama küçük kizim var sabahtan yatana kadar oturmuyorum desem yeridir. Evde olmakla dinlenebilsem keşke. Ama imkan yok. Bazen saliyorum onu yapmayayim bunu yapmayayım diye. En olmadık zamanda biri geliyor. Her şeyi geçtim yemek yapmadan bulaşık yıkamadan çamaşır yıkamadan olmuyor. Çocuk da olunca çamaşır hiç bitmiyor zaten. Eşimle de bazen anlaşamadıgimiz şeyler oluyor, her ailede zaman zaman olduğu gibi. Ama benim uzanıp dinlenmem gerekirken sürekli ayaktayim yardım edenim de yok. Annemler uzakta, kayınvalidemin de işi, hayatı kendine göre. Kimseden yardım da isteyemiyorum. Napcam bilmiyorum. Ayın 1inde detaylim var inşallah çıkmıştır. Yoksa artık son çare yardım isteyeceğim cevremdekilerden.