Sonucum çıkmış 2150 tam iki katı artmış çok sevindim bide görebilsekevet bazı doktorlar vajinal bakmak istemiyor pek bir önceki gebeliğimde yaşadım bende garip gelmişti ama vajinal usg nin bebeğe zarar verdiğini savunanlarda olduğu için belki o yüzden bakmıyorlardır. Ayyy evet gerçekten çok büyük bir stres var mı yok mu büyüdü mü orada mı ayy kanamam mı var ne oldu iyi miyim belirtiler devam ediyor mu diye sürekli insan kontrol etmek istiyorAynen öyle güzel düşün pozitif ol kendine dikkat et ve mutlu ol inşallah her şey olacağına varır çok özel zamanlardan geçiyoruz
Suan benimde leke seklinde akintim oldu doktora gidiyorum suan dua edin lutfenArkadaşlar benim lekelenmem böyle somon rengi gibi devam ediyor Dr a gittim şimdi kan verip geldim ultrasonla baktı şu an zaten kese gözükmezmiş daha ama rahim duvarın kalınlaşmış kesenin yerleşeceği alan temiz kist vs bişey yok dedi beta yükseldiyse Protestan başlatacak ama ilk başlarda böyle lekelenme beklemeyiz herşey olabilir dedi
İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur merak etmeyinSuan benimde leke seklinde akintim oldu doktora gidiyorum suan dua edin lutfen
Cok korkuyorum bi oncekindusugum7 de bu sekilde ogrenmistim. Aksam trafigi hala yoldayizİnşallah sıkıntılı bir durum yoktur merak etmeyin
Canım dualarımız seninle şifalar dilerim sağlıklı haberlerini bekliyoruz ..Suan benimde leke seklinde akintim oldu doktora gidiyorum suan dua edin lutfen
Rabbim güzel haberlerle gönlünü ferahlatsınCok korkuyorum bi oncekindusugum7 de bu sekilde ogrenmistim. Aksam trafigi hala yoldayiz
Sana da mı oğlan çıktı ?Yok yaaa doğru değildirr
İnşallah güzel haberler ile dönersinizCok korkuyorum bi oncekindusugum7 de bu sekilde ogrenmistim. Aksam trafigi hala yoldayiz
İnşallah bakalım hayırlı sağlıkla olsun korkuyorum geçen sene yine bir transferim oldu değer yükselir gibi oldu yükselmedi düştü geri . Bir doğal yolla gebeliğim oldu ilk evlendiğim yıl 10. Haftada kalbi durdu . Çok şükür tüp bebekle 1 evladım var . İnşallah ona kardeş olur. Ama pozitif bakalım inşallah herşey iyi olacakayyy maşallah inşallah ikiside tutunur annelerine sağlıkla büyüsünler
Geldim çok şükür sorun yok dedi duphaston verdi. Cuma 7mm dibkese 16 mm olmus leke cok az ama ilerlemesin diye ilacinic dedi. Iceridede bi kanama gorunmuyor dedi. Belki yerlesme kanamasi da olabilir dedi. Pazartesi tekrar gidicem
Çok şükürGeldim çok şükür sorun yok dedi duphaston verdi. Cuma 7mm dibkese 16 mm olmus leke cok az ama ilerlemesin diye ilacinic dedi. Iceridede bi kanama gorunmuyor dedi. Belki yerlesme kanamasi da olabilir dedi. Pazartesi tekrar gidicem
Çok şükür
İki günde iki misli büyümüş mü kese ?
Merhaba benimde ilk asilamamdı tuttu bende bu gruptayim sanırım.ne zaman aşılama oldunuz acaba ?Bu arada merhaba temmuz anneleri ben de aranıza katıldım. 4+5 iz bugün. Aşılama tedavisi oldum. Çok şükür ilk aşılamamda tuttu. İnşallah hepimizin süreci sağlıkla devam eder ve bebeklerimizi kucağımıza sağ salim alırız.
MaşallahKizlar merhaba bende sanırım bu gruptayim temmuz başı ya da haziran sonu gibi olacak doğum Allah nasip ederse eğer. Ben tedavi ile gebe kaldım çok şükür keseyi gördüm 10 gün önce kalp atışı başlamış dediler ama dinletmemislerdi bu hafta kalp atışını dinlemek için gideceğim inşallah
Sat 20-22 Eylül gibi o zaman ?10 gün önce gittiğimde kalp atışı başlamış dediler sanırım 5 haftalık civarıydı ama dinletmediler duyulmaz diye sanırım bu hafta gideceğim