Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    51
Canım şu sıcak suya oturma işi gebelikte tehlikeli diye biliyorum ben bi araştır sıkıntı olmasın. Rahimde açılma yumuşama sebebi olabiliyor bildiğim kadarıyla

Bende sabah aksam iciyorum kahvaltida ve aksam yemeginde. Multivitamin gece yatarken d vitamini damlayi da kahvaltida kullanıyorum.
Demir ilacı ilk zamanlar biraz ishal yapabiliyor bir de Afedersin dışkıda renk değişikliği yapıyor ondan korkma Doktora sordum normal dedi seni rezil yapıyormuş bunu koyu siyah veyahut da bayağı koyu yeşil gibi

Vallahi o kadar haklısın ki %52 yüzünden neler çekiyoruz.
Benim gebelik teminatım vardı gittiğim hastaneye sordum Dün arayıp 5.500 lira fiyatı var dedi Bir de ikiz gebelik olursa fiyat artıyormuş insanları mecbur bırakıyorlar özele gitmeye para harcatmaya.

İşte ilçe sağlığa gidilmesi gerekiyor, öyle şıp şak hallediyorlar bizim yapabilecegimiz birşey değil bizim kini de tasiyamadik başka semte falan hep dolu diyordu zaten boşta olunca taşıma da yapılmiyormuş yani çıkmaz sokaklar gidip tıpış tıpış ilçe sağlığa bı kimlik fotokopisi verdik istediğimiz sağlık ocağınin adını verdik ciktik bu kadarlik işlem icin öyle boş boş ugrastik

Umarım yakın zamanda hayırlı haberlerle gelir sizinki de siz söyleyince şimdi temsilcime sordum. Dün kan verdiğim için muhtemelen henüz ulaşmamıştır. O zaman muhtemelen parti bir sonraki haftaya kalacak.
Sonucum geldi çok şükür tam 10 günde gelmiş oldu :) sizde ortalama 10 güne göre hesaplama yapabilirsiniz parti için :) inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Balık yedim iki saat önce şimdi canım sütlü tatlı çekiyor full inadindan oluyor, hiç tatlı canım cekmedi şu güne kadar ne alaka balığın üstüne sütlü tatlı şimdi tatlı yesem içim bulanirdi ne alaka şimdi yani

Cok dogru doktor yokmus cunku demisti aile hekimi sordugumda evimin dibindeki saglik ocagina kayit yaptiramadim ilce sagliga gidin gebe oldugunuzu soyleyin yaparlar dediler ama yinede yapmadilar sansima 10-15 dk yurume mesafesinde bi yerde 2-3 kisilik bosluk olmusta sans eseri resmen kayit olabildim . Mahallende saglik ocagina gidemeyeceksen ne ise yariyor ki olmasi

Gerçekten öyle ne anlamı var ki bı iğne vurdurmak için hastaneye mı gidicem.yarim saatlik arabayla mesafe, sağlık ocağı yürüyerek beş dk da ama neymiş orda doktorum atanmadigindan yapamazmis hicbirsey, malzeme gider diyor bana, yapacağı bı iğne enjektörüm de var ilacım da, ne malzemesi gidecek acaba bu mevzuya çok takıldım ya benim sorunum değil ki sürekli doktor değişmesi ben mi degistiriyorum neden ben ugrasayim ki

Sonucum geldi çok şükür tam 10 günde gelmiş oldu :) sizde ortalama 10 güne göre hesaplama yapabilirsiniz parti için :) inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Çok sevindim hayırlı olsun darısı bize Amerika’ya vardıktan sonra ne kadar sürdü? Bizimki daha ingilteredeymiş sorguladım da

Kizlar aranızda fetal dopler kullanan var mı aldım kullaniyorum ama korkuyorum acaba zararı var mı diye

Kızlar hareketleri erken hissedenler varmış aramızda
Ben daha hissetmiyorum bile tek bir kez sert bir tekme gibi bir şey hissettim ondan sonra hiç olmadı bu normal mi ya
Benim gibi bu haftalarda hissetmeyen arkadaşlarım var mı acaba

Canım aslında normal olan bu . Ben kızımda 22 de tam hissettim . Şuanki hissetme olayım sürekli değil zaten . İki bebek olduğu için karnım büyük .o yüzden hissediyorum diye düşünüyorum . O da kendimi çok dinlersem bi pıt kayma gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…