Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    51
Ben özele de gideceğim. Ama hakkımı kullanmak istiyorum. Tek güvencesi olan kadın ne yapacak? Eminim 5-10 bin lira özelde bu inceleme.

Sonra “TC devleti, sosyal bi devlettir”
En temel ve zaruri sağlık hizmeti veremeyen sistem.

Daha konuşacağım da ban yemek istemiyorum

Son düzenleme:
Bende aile hekiminde takibim yapılsın diye ilçe sağlığa gidip geldim şimdi, doktorumuz gitmiş yerine geçici birileri geliyor gidiyor sanki bizim sorunumuzmus gibi bize doktor atanmiyor, e nabizdan ya da internetten hiçbir şekilde atama yapılmıyor boşta olduğumuz için başka aile hekimliğine de tasinmiyor, doktorumuz görünmediği için çok kıymetli hemşireler ne iğnemi yapıyor ne takibimi ha şey diyor ona hasta oldum benim problemim değil hastanede yaptır, doktorun yok baskasinin hastasına ben bakamam yani sonuçta malzeme gidecek şeyimle güldüm ignem ilacım.yanimda kullanacagi pamuk hadi ben çantamdan makyaj temizleme pamuğu vereyim de hayrına kullan

Son düzenleme:
Herkese merhabalar ağustos 2025 anneleri grubundayım aslında ama siz bir ay ileride olduğunuz için tecrübelerinizden faydalanmak istedim. Öncelikle herkese sağlıklı bebişler kolay doğumlar dilerim.
Nateranın Fetal testini verenler kan tahlili sonuçlarınız kaç gün içerisinde geldi? Cinsiyet partisi için gün belirleyemek istiyorum ama kestiremiyorum. Dün kan verdim haftaya cumartesine kadar çıkmış olur mu acaba?

Hiç korkma güçlü bı annesin sen herşey bebeğin için oda ne kadar keyifli içerde annesi maşallah rabbim sağlıkla yarını gecirmeyi nasip etsin stres yaparsan dahada tedirgin olup korkacaksın rahat ol dua ettim senin için herşey çok yolunda ve güzel geçecek

Merhaba geçen hafta pazartesi verdim bugün 10 gün oldu ama henüz gelmedi sonuç dün sorduğumda 14 günüde bulabilir dedi temsilci. Siz testinizi kargo takip no suyla takip etmiş miydiniz? Kaç günde ulaştı amerikaya

Ya aile hekimliklerinde gerçekten ciddi bi sıkıntı var. Benim de evlenmeden önceki semtimdeydi aile hekimim. Evlendim ve bambaşka bir yere taşındım. Ancak taşındığım yerde boşta aile hekimi olmadığı için bi türlü kaydımı aldıramıyorum. Her yolu denedim. Normalde kendim de hastanede çalıştığım için aile hekimliğine pek giden biri değilim ama hamilelikte takip yapıyorlar mecburen gidilmesi gerek. Valla taaa başka bi semte gidiyorum mecburen bende

Kızlar merhaba 1 ay aradan sonra dün kontrole gittik . Çok heyecanlıydım çünkü benim infertilite geçmişim vardı . 3 yıldır eşimde de bende de problem olmamasına rağmen gebe kalamıyordum . Nisan ayında bir dış gebelik geçirdim . O bize umut olmuştu kötü bir deneyimde olsa gebe kalabileceğim yönünde . Veeeee kasın ayında tekrar böyle bir mucizeyle karşılaşınca hep acabalarım oldu. Acaba dış gebelik mi gene , sağlıklı mı ?? Hep tadını çıkaramadım . Ama dün kontrolden sonra artık tamamen rahatladım . Herseyin gerçekten bir zamanı varmış . Şuan 12+3 haftalık gebeyim . Bu temmuz anneleri grubunda olmaktan çok mutluyum . Rabbım iyiki bize bu kutsal duyguyu yaşattı . Cinsiyet için de doktor tabiki erken dedi . Bana ultrason fotoğrafını dün verdi sürekli bakıp duruyorum :)))

Eklentiler

• 49f3bc60-6a86-4b9a-acac-f9f20c4d4ee7.jpeg
    170,5 KB · Görüntüleme: 26
Ohhhh annesi şunun rahatlığına bi bak. İçerde öyle keyfi yerinde kiiii senin de keyfin yerinde olsun. Hiç stres yapma. Senin için dua edeceğim. Rabbim kolay geçirsin sorunsuz bir şekilde devam etsin hamileliğin. Sağlıklıca el bebişini kucağına

Uzun süre bekleyince insanın endişeleri de hiç bitmiyor haklısın. Ben sen kadar beklememişim ama bizim de 15 ay olmuştu. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin. Cinsiyeti bana kız gibi geldi bu arada çok anlamam ama

Çok teşekkür ederim . Amin inşallah. Olsun tahmin almak bile mutlu ediyor insanı

Umarım yakın zamanda hayırlı haberlerle gelir sizinki de siz söyleyince şimdi temsilcime sordum. Dün kan verdiğim için muhtemelen henüz ulaşmamıştır. O zaman muhtemelen parti bir sonraki haftaya kalacak.

Maltepe devlet hastanesine gittigimde 1 ay sonra gel detayli ultrason yapalim demisti ama sormadim acikcasi detayini daha 10 gun olmus gideli bi yoklasam mi acaba bilgi alirsam ya da usenmeyip gidip bi sorarsam bilgi veririm

Ay kızlar intergene fetal dna için test vermiştim geçen çarşamba. Bugün ne durumda diye bi arayım dedim son aşamadaymış. En geç yarın çıkmış olur dedi ilk çocuk ama yine de öyle cinsiyet partisi vb şeyleri çok sevmiyorum. (Yapanlara saygım sonsuz ) cinsiyet ne olursa zaten her türlü onu çok seveceğiz yeter ki sağlığı iyi olsun. Sürekli rüya görüyorum iki gündür rüyamda cinsiyeti öğreniyorduk ve erkekti :) bugün de rüyamda doktor sonuçlarda bi sıkıntı var falan diyordu Allah korusun. Sonuçları iyi çıksın yeter dua beklerim gerçekten hamilelikte ne kadar çok rüya görülüyormuş yaaa bu arada sadece istiyorum ki sonucu eşimle aynı anda öğrenelim. Ben tek başıma evde, eşim tek başına işte sevinmesin en azından o anımızın bir videosu olsun istiyorum. O yüzden doktorumuza arkadaşımın numarasını verdik cinsiyeti ona söyleyecek o da bize söyleyecek sonra ben de hemen sizle paylaşacağım

Yaa ben de sabah tartıldım 86yla hamile kalmıştım. Sabah 80.3 çıktım. Yediğimi çıkartıyorum ama bukadar da verdiğimi düşünmemiştim. Şişkinlikten verdiğimi de anlamadım. Benim için iyi de inşallah bebiş besleniyordur ya

Huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı arkadaşlar? Bende zaten uykum gelip pilim bitince buna benzer bir rahatsızlık olurdu, ille gidip yatağa uzanmam gerekirdi ama şimdi çok daha beter, işyerinde bile zorluyor. Siteyi biraz araştırdım, magnezyum eksikliği olabilir deniyor ama magnezyum ya da B12 olabilir diyorlar ama magnezyum iyi çıkmıştı testlerde, vitamin de içiyorum kompleks. Bunun dışında bulduğum en mantıklı çözüm şu tavsiye oldu, bunu deneyeceğim galiba:)

Başka tavsiyeleriniz var mıdır?

Hayırlı olsun oğluşun antenayal polikliğinde yapılıyor z.kamilde ama günde 4 randevu mu ne açılıyor sanırım. Alması epey zor ben 2. Gebeliğimde çok uğraştım alamadım bir yandan özelde de randevum vardı alamazsam diye iyiki özelden randevumu erkenden almışım yoksa onu da bulamayacaktım.

Bi önceki gebeliğimde bu durumu çok yaşadım ve çok zorluğunu çekmiştim. Su içebiliyorum Allaha şükür ben ama ekstra hergün bi armut kesin yiyorum. İş yerinde armut saatim varkivi var ya canım halt etmiş kuru kaysı falan yanında 2 tane kivi yesen acayip çalıştırıyor bağırsakları. Bir de deneyimlediğim kuru dut. Hem iltihap önleyici hemde çok güzel çalıştırıyor bağırsakları. Umarım sende de işe yarar

Kivi ve kuru dut u hemen bugün deniyorum inşallah fayda görürüm teşekkür ederimmmm

Huzursuz bacak sendromu çok kötü ya bende yıllardır var . Kesin bir tedavısı de yokmuş . Ozellıkle uyuyacagınız zaman oluyor . Önceden yatakta kıvranıp hep geçmesini beklerdim . Artık eğer gene sendrom gelirse yataktan kalkıyorum biraz evde turluyorum yürüyüş yapıp rahatlamaya çalışıyorum . Sonra geçiyor ve öyle yatıyorum

Ben bazen hissediyorum :) ama iki tane olduğu için mi bilmiyorum .ufak ufak hissediyorum .ya da karın kaslarım hassas .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…