• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    18
Kuzuuuum doğum günün, doğum günümüz kutlu olsun 🥹🌷 Yeni yaşımızda bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah hayırlısıyla, sağlıklı şekilde kavuşalım. Ksknnkymtt Ksknnkymtt

Gözun aydın canım cok sevindim herseyin iyi olmasına🤲❤️ Sağlıkla doğsun yavrun inşallah bir kac hafta daha belli olur cinsiyet❤️ benimde kontrolum vardi bugun doktor tahminde bulunup erkek dedi 😁🥰 kesin değil dedi sadece tahmin bakalım bi kac hafta sonra anlarız artık yuzde yuz❤️
Bende çok sevindim senin adına sağlıklı olsunlarda🥰 bu gün sırada beklerken kötü sonuçla karşılaşan bi kaç annenin gözyaşlarına şahit oldum ve gerçekten sağlıklı olması herşeyden daha önemlii

Kızlar benim de göğüs altlarımdan başlayarak göbeğime doğru. Kırmızı kırmızı noktalar çıktı. Alerji gibi böyle anlayamadım. Ne süreceğimi de şaşırdım. Başına gelen var mı?

Eğer rahim ağzında bir sorun varsa önlem almak için sevk etti beni doktorum önce bi muayene olacağım sonra duruma göre bakıcaz. Çünkü durduk yere erken doğum yaptım önceki gebeliğimde yine olmasın diye önlem amaçlı yani
Anladım, İnşallah bu gebeliğinde hiçbir problem yaşamazsın ya 🙏🏻

Ay kızlar hep mide bulantım vardı ama ilk defa istifra ettim bugün çok berbat durumdayım ya,nöbete de gitmem lazım devamı gelir diye korkuyorum.. napcaz böyle suan boş mideye prilam içsem mi bilemedim 😵‍💫 ennn korktugum şeyi yaşıyorum suan 😞

İnternetten bi şey okumayın pek ya. Yani başım ağrıyor nedeni ne diye yazıyoruz ölümcül hasta çıkıyoruz. Doktorunuz ne diyorsa onu dinleyin evham yapmayın bol bol dua edin. Bizlerin de duası sizle inşallah 🙏🏻
Allah razı olsun kontrole gidiyorum inşallah hayirli haberler veirriim size

Back
X