- 8 Ağustos 2011
- 10.339
- 2.735
Anladım. En azından ısrar ederler edip mecbur bırakmamışlar. Öyle şeyler de duyuyorum.Acilden bel agrisi icin girdim, daha triyajda hemsire vajinal muayne yapiyolar kabul ediyormusunz dedi neyse tamam dedim girdim, doktor alttan bakiyoruz dedi bende karindan bakmasni soyleyince karindan bakti. Sanirim kanama alani varsa vajinalden gozukuyor, bir yerde okudum ama nerde okudum hatirlamiyorum. Ama zaten bel kasik agrisi ve dusuk tehlikesi varken bana da vajinal anlamsiz geliyor, rahim agzini uyarabilir ve dusugede sebep olabilir bence ne kadar doktorlar ihtimal vermesede
Tam anlamadım ama her an görülmeye başlayabilir mi demek istediniz?Zamanıdır şimdi, akşam sabah kalp atışı da görülür
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de hiçbir mide bulantım, tiksinme falan yok, hatta uyku halim de yok, sadece göğüs hassasiyetim hala çok yüksek seviyede ve biraz akıntım var. Belki de 8. Haftadan sonra artacaktır bizde bu tür belirtiler. Ben de ilk bebeğimi düşürmüştüm. O yüzden 8den sonrasını bilmiyorum. İyi düşünmeye devam edelim, içimizi ferah tutalım, dinlenmeye devamKızlar benim hala mide bulantim calan yok. Belki buna sevinmem lazim ama belirtim olmayincada korkuyorum sürekli vucudumu dinlemeye calisiyorum daha da stres oluyorumbi onceki gebeligimdede hic belirtim yoktu 8. Haftada kalbi durmuştu malesef.
Annem kendisinin de hic bulantısı olmadan hamilelik geçirdiğini söylüyor ama bi kokudan tiksinme ne bileyim bisey canim istemesi vs hic olmuyor
İnşallah hayırlısıyla bebegini kucagina alirsin canim
Aynen öyle arada bel agriim ve göğüs hassasiyeti dışında bisey yok. İnşallah hayırlısıyla atlatiriz bu süreçleri. Ne kadar sakin olayım desemde hep bir endişe icinde oluyorum çünküSizi çok iyi anlıyorum. Benim de hiçbir mide bulantım, tiksinme falan yok, hatta uyku halim de yok, sadece göğüs hassasiyetim hala çok yüksek seviyede ve biraz akıntım var. Belki de 8. Haftadan sonra artacaktır bizde bu tür belirtiler. Ben de ilk bebeğimi düşürmüştüm. O yüzden 8den sonrasını bilmiyorum. İyi düşünmeye devam edelim, içimizi ferah tutalım, dinlenmeye devamben çoğu yerde 8den sonra bu belirtiler artıyor diye okumuştum
İlk beneğin mi canım neden bu kadar endişelisinAynen öyle arada bel agriim ve göğüs hassasiyeti dışında bisey yok. İnşallah hayırlısıyla atlatiriz bu süreçleri. Ne kadar sakin olayım desemde hep bir endişe icinde oluyorum çünkü
İlk bebeğin mi canımın neden bu kadar endişelisinİlk beneğin mi canım neden bu kadar endişelisin
1 düşük yaptım 2. Hamileligim buİlk beneğin mi canım neden bu kadar endişelisin
Hiç kötü birşey düşünme tam tersi güzel düşün Allahın izniyle hepimiz sağlıkla alırız bebişlerinizi kucağımıza1 düşük yaptım 2. Hamileligim bu
Evet. Her an başlayabilir ve gittiğinde duyabilirsin demek istedimTam anlamadım ama her an görülmeye başlayabilir mi demek istediniz?
E bulantısız hamilelikler de var. Günlerdir Allahım bu gebeliğimde kusma olmasın rahat geçireyim diye dua ediyorum.Kızlar benim hala mide bulantim calan yok. Belki buna sevinmem lazim ama belirtim olmayincada korkuyorum sürekli vucudumu dinlemeye calisiyorum daha da stres oluyorumbi onceki gebeligimdede hic belirtim yoktu 8. Haftada kalbi durmuştu malesef.
Annem kendisinin de hic bulantısı olmadan hamilelik geçirdiğini söylüyor ama bi kokudan tiksinme ne bileyim bisey canim istemesi vs hic olmuyor
Geçmiş olsun. Önceki gebeliğimde tam da bu sıralar 6. Haftada başlamıştı bulantılarım.Günaydın kızlar
Sabah bulantıları başlaması için erken değil mi 5+5teyim öğürmekten karnıma ağrı giriyo birkaç gündür özellikle sabahları bulantım var
Cnm hayırlı olsun ama adet döngüsü sizde farklı sanırım benim sat 9 Ekim 28 günde adet oluyorum o yüzden ben suan 4+5 oldum siz 30 31 günde bir oluyorsunuz sanırım o yüzden değer farklı olabilirSat ı benim gibi 10 Ekim olan kimler acaba? Dün yani adet günüm daha bir batma özellkle sırtta vardı arada bir yanlarıma vuruyodu, bugün epey hafifledi, arada bir çok hafif düne göre, acaba neden
Teşekkür ederim, peki kız mıydı önceki gebeliğinizGeçmiş olsun. Önceki gebeliğimde tam da bu sıralar 6. Haftada başlamıştı bulantılarım.