Benim içinde duphaston ecopirin başladı rabbimin izniyle güzel şeyler olacak aynı zamandaBen ben 24 eylül satbugün gittim doktora keseyi gördük herşey normal çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim . İdrar ve kan tahlili verdim bolca. kilo ve şeker ve 2 düşükten dolayı sadece core aspirin kullan dedi 34. Haftaya kadar . Bir de bol bol yürüyüş günde 30 dk bile yeter dedi. Bu sefer inş sonuna kadar gideceğim bebeğime
Masallah masallahBen ben 24 eylül satbugün gittim doktora keseyi gördük herşey normal çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim . İdrar ve kan tahlili verdim bolca. kilo ve şeker ve 2 düşükten dolayı sadece core aspirin kullan dedi 34. Haftaya kadar . Bir de bol bol yürüyüş günde 30 dk bile yeter dedi. Bu sefer inş sonuna kadar gideceğim bebeğime
a duymussunuz cok sevindim allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsinMerhaba
Benimde 26 Eylül sat. Perşembe 6+1 de çok şükür kalp atışını duyduk1 dış gebelik bir düşük ve 2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra kendi kendime hamile kaldım. İnşallah rabbim sonunu getirip kucağımıza almayı da nasip eder.
Keseyi gormustuk gecen gittigimizde bu defa kalp atisi baslar insallahBenim sat 26 eylül yakınızKeseyi görüp kalp atışını duyarsınuz inşallah her sey çok güzel olur
Gözünüz aydınn hayırlı olsunnMerhabalar, hamile olmaya çalışırken bolca hamilelik belirtileri sayfalarını takip ediyordum, şimdi iyi haberi alınca üyelik alıp sizinle birlikte takip etmeyi istedim :)
2024 şubat ayında maalesef ilk bebeğimi düşürdüm, kalbi atmadığı için..
6 kasım'da pozitifi tekrar gördüm ve geçen cuma keseyi de gördük çok şükür. 2 hafta sonra tekrar doktor randevumuz var inşallah bu sefer kalp atışını da duyarızsat: 7 ekim
Herkese iyi dileklerimi ve dualarımı yolluyorum, umarım sağlıklı haberlerini alırız bebişlerimizin
Çok sağolun, sizin de gözünüz aydın olsunGözünüz aydınn hayırlı olsunnBen de iki hafta sonra kalp atışı duymaya gideceğim inşallah
Amin inşallahHepimiz icin hayirli haberler almak nasip olsun insallah
Gözünüz aydın tebrik ederimMerhabalar, hamile olmaya çalışırken bolca hamilelik belirtileri sayfalarını takip ediyordum, şimdi iyi haberi alınca üyelik alıp sizinle birlikte takip etmeyi istedim :)
6 kasım'da pozitifi tekrar gördüm ve geçen cuma keseyi de gördük çok şükür. 2 hafta sonra tekrar doktor randevumuz var inşallah bu sefer kalp atışını da duyarızsat: 7 ekim
Herkese iyi dileklerimi ve dualarımı yolluyorum, umarım sağlıklı haberlerini alırız bebişlerimizin
Evet çok şükür duyduk şimdi 10 günün dolmasını ve yeniden gitmeyi iple çekiyorum. İnşallah darısı bekleyen herkese olsunAyy cok guzel kalp atisinid
a duymussunuz cok sevindim allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin
Çok sağolunGözünüz aydın tebrik ederimBenimde sat 8 ekim.. sizin kesenin görünmesi beni heyecanlandırdı salıda ben gideceğim inşallah görürüz
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 04-07-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Ben 5 haftalık hamileyim şuanMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 04-07-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Merhaba sevgili anne adayları Rabbım hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı sağlıklı sıhhatli güzel evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin
4 yıllık evliyim.3 yıldır çocuk istiyoruz eşim de varikosel vardı ameliyat süreçleri oldu. Mayıs ayında kimyasal gebelik, temmuz ayında ise kürtaj oldum.Gelisim anomali olduğu için bebeğim kendi kendinin kalp atışını durdurdu.
Pcos hastasıyım. Yaklaşık 6 aydır beslenmeye dikkat ediyorum.Paketli gıdalardan uzak duruyorum. Pcos olduğum için geç döllenme ile suanda hamileyim. Sat 25 Eylül bat normalde 25 ekimdi. Belki birilerine umut olurum diye yazıyorum. 25 ekimde dahil olmak üzere sayısız kan verdim ve hepsi negatifdi.29 ekimde testte gördüm minik mucizemi
Ķese kontrolumuz yapıldı. 2 hafta sonrası için gün verildi. Şuan 4 hafta bitmek üzere. Ben hep topikleri okurken herkese dua ederim. Şuan bu mesajımı okuyan güzel anne adayı biliyorum stresli şeyler yasiyorsun bu süreçte insanız başımıza her şey gelebiliyor. Canı gonulden diliyorum ki anne olmayı isteyen herkese Rabbım sağlıklı sıhhatli hayırlı Salih evlatlar nasip etsin
Dua edelim dua bulalım
Merhabalar, hamile olmaya çalışırken bolca hamilelik belirtileri sayfalarını takip ediyordum, şimdi iyi haberi alınca üyelik alıp sizinle birlikte takip etmeyi istedim :)
Cümleten hoşgeldinizBen 5 haftalık hamileyim şuan
İnşallah hayırlısı olsunArkadaşlar merhaba benim sat 13 ekimdi bat 4 Kasım 6 kasımda kahve akıntı geldi devam etti 8 inde içime kurt düştü gece test yaptık silik çizgi sabah 2 tane daha yaptım hafif daha belli oldu geceye göre sonra kan testi verdim 106 çıktı çok şükür gözüküyor kahve lekelenme devam ediyor dün vardı şimdi sabah kalktım daha damla gibi şu an Dr a gidemedim hafta sonuna geldi benzer durum yaşayan var mı şu anda
Teşekkür ederimİnşallah hayırlısı olsunTakip eden günlerde 2 günde bir gibi bi kaç kan testi daha vermeni öneririm 2 katına yakın artış oluyorsa sorun yoktur. Benzer şekilde bende yaşamıştım benim ki kimyasal gebelikti tabi kan değerleri düştü her testte . Her kadın farklı şekilde deneyimliyor bu gebeliği lütfen önceliği kendine ver ve hiç bi şekilde moralini bozma her ne olursa olsun. Umarım en güzelleri seni bulur
Benim 4 gun boyunca sabah ilk kalkince ve gun icinde ara ara kahvemsi, acik pembemsi lekelenmem olmustu endise etme :) yerlesme kanamasidir. Bu arada bende haziran grubundayim ama burayada girip bakiyorum surekli hosuma gittigi icinArkadaşlar merhaba benim sat 13 ekimdi bat 4 Kasım 6 kasımda kahve akıntı geldi devam etti 8 inde içime kurt düştü gece test yaptık silik çizgi sabah 2 tane daha yaptım hafif daha belli oldu geceye göre sonra kan testi verdim 106 çıktı çok şükür gözüküyor kahve lekelenme devam ediyor dün vardı şimdi sabah kalktım daha damla gibi şu an Dr a gidemedim hafta sonuna geldi benzer durum yaşayan var mı şu anda