- 1 Kasım 2023
- 730
- 424
- 29
Bulantı için salatalık leblebi yada kraker tüketebilirsin sabahları iyi geliyorGünaydın kızlar
Sabah bulantıları başlaması için erken değil mi 5+5teyim öğürmekten karnıma ağrı giriyo birkaç gündür özellikle sabahları bulantım var
Regl gibi karın ağrısı bende de var. Öyle ki şüphe edip her sefer kanama mı var diye kendimi kontrol ediyorum.Önceki gebeliğimde böyle bir ağrı hiç hatırlamıyorum. Vajinal akıntı çok fazla. 3-4 kez çamaşır değiştiriyorum.
Bağırsak sorunu dediğin kabızlık gibi bi şey mi ?
Çok teşekkür ederim, tuzlu salatalık özellikle yiyorum ama böyle çok değişik bir bulantı daha önce hiç böyle bi bulantı şekli yaşamamıştım, sanki karnımdan yukarı doğru bi şey yükseliyo kusmuyorum boş bir öğürtü varBulantı için salatalık leblebi yada kraker tüketebilirsin sabahları iyi geliyor
Yok yaaa doğru değildirrKızlar buyurun amme hizmeti
Hesaplama yöntemi biraz farklı, eğer doğum gününüzden sonra hamile kaldıysanız (tabloya bakmak için) yaşınıza +1 ekleyerek bakmanız gerekiyor
Eki Görüntüle 35018082024 Çin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama - Gebe.com
Çin Takvimi ile bebeğinizin cinsiyetini hızlıca tahmin edin! Çin Takvimi 2024 hesaplama aracımıza ulaşmak için tıklayın.www.gebe.com
Bir de yüzükle avuç içinden bakma yöntemi var, onun pek sektiğini görmedim ama çin takviminde yanılma payı yüksek gibiYok yaaa doğru değildirr
Hayırlı haberler inşHaftaya pazartesiyi iple çekiyorum kalp atışını duymak için
Ayy bana erkek çıktıKızlar buyurun amme hizmeti
Hesaplama yöntemi biraz farklı, eğer doğum gününüzden sonra hamile kaldıysanız (tabloya bakmak için) yaşınıza +1 ekleyerek bakmanız gerekiyor
Eki Görüntüle 35018082024 Çin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama - Gebe.com
Çin Takvimi ile bebeğinizin cinsiyetini hızlıca tahmin edin! Çin Takvimi 2024 hesaplama aracımıza ulaşmak için tıklayın.www.gebe.com
Çocukken yapıoduk onuBir de yüzükle avuç içinden bakma yöntemi var, onun pek sektiğini görmedim ama çin takviminde yanılma payı yüksek gibi
Bir saç teli alyansa geçirip avuç içine sabit tutuyoruz ileri geri giderse erkek, daire çizerse kızÇocukken yapıoduk onunasıl yapılıyordu tam olarak? hiç aklımda kalmamış
Siz 22 günde 1 mi regl oluyorsunuz? Bat 10 Kasım olması gerekir normalde buna göre de 6 Kasım'da yerleşme kanaması görmeniz çok normal.Arkadaşlar merhaba benim sat 13 ekimdi bat 4 Kasım 6 kasımda kahve akıntı geldi devam etti 8 inde içime kurt düştü gece test yaptık silik çizgi sabah 2 tane daha yaptım hafif daha belli oldu geceye göre sonra kan testi verdim 106 çıktı çok şükür gözüküyor kahve lekelenme devam ediyor dün vardı şimdi sabah kalktım daha damla gibi şu an Dr a gidemedim hafta sonuna geldi benzer durum yaşayan var mı şu anda
Bitiş tarihi 13 Ekim regli başlangıç 8 ekimSiz 22 günde 1 mi regl oluyorsunuz? Bat 10 Kasım olması gerekir normalde buna göre de 6 Kasım'da yerleşme kanaması görmeniz çok normal.
Yine de çok yeni yani yerleşme olabilir beta artışı kontrol ettirseniz iyi olur.Bitiş tarihi 13 Ekim regli başlangıç 8 ekim
Bende de var da daha tahlil yapmadım bu hafta olmazsam inşallah burdayım bende 3 gün var dahaÇok teşekkür ederim, tuzlu salatalık özellikle yiyorum ama böyle çok değişik bir bulantı daha önce hiç böyle bi bulantı şekli yaşamamıştım, sanki karnımdan yukarı doğru bi şey yükseliyo kusmuyorum boş bir öğürtü var
Bende doğru çıkmıştı ilk hamileliğimde buna bakıp kızın olacak dediler kaybettim ama kızım olduYok yaaa doğru değildirr
Bende hasta oldum cuma doktor pastil verdi bepanten ve bebekler için olan ağız spreyi . Burnum sarıl sarıl aktı 3 gün. Ve işe de gittim. Allahını hikmeti 3 günde iyileştimYa ben hasta oluyorum boğazım açıyor burnum akıyorne yapacağım
Nane kekik sıkıntı diye bıkıyorum. Ihlamur olurGeçmiş olsun. Bence ıhlamur, nane limon gibi takviyeye portakal mandalinaya ağırlık ver. İns ilerlemez.
Sonucumun çıkmasını bekliyorum şu an 2 gün önce 106 ydı zaten son 3-4 aydır ilk renk gününü 1 sayarsak 22-23 günde oluyordum hayırlısı inşallah güzel bir sonuç alırımYine de çok yeni yani yerleşme olabilir beta artışı kontrol ettirseniz iyi olur.