Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 4 aylık olana kadar demeyi düşünmüyorum ama kendisi anlarsa bilmem

Gözün aydın Sağlıklı olan Dr un kalp atışını görmesiymiş. Sesi dinlemek için doplerden çok yoğun ses dalgası gönderiliyormuş. O da bi ısı oluşturuyormuş fetüsü rahatsız ediyormuş. Linki atayım şimdi. Dr. Ayşe Duman var. Çok seviyorum beğeniyorum o kadını bi videosunda söylemişti.

Bana dün Dr elenantal1 diye bi folik asit+b12 takviyesi önerdi. Ama ben folidoce aldım çünkü kadınlar kulübünde çok kişinin kullandığını ve Dr ların tasviye etiğini okudum
Ben 4 aylık olana kadar demeyi düşünmüyorum ama kendisi anlarsa bilmem
Ya bulantılar başlayınca ( ins bulantısız bi hamilelik olur ) nasılsa anlayacak. İnkar da ise yaramaz.

Ben ilk hamileliğimde anneme söyledim. Anneme dedim ki, sen babama hamile olduğumu söylersin. Aaa dedi ben utanırım. (oysa abimin çocuğunun haberini vermişti ) neyse ben devamlı bulantı kusma böyle ruhumu teslim ediyor şeklinde ruh gibi dolanıyorum o sıralar. 3 aylık olmuştum. Her anneme gidiyorum öyle hasta gibi ayılıp bayılıyorum.

Bi gün geldi babam yanıma. Gel seni Dr a götüreyim dedi. Hiç ses etmedim. Israr edince gerek yok baba, geçer dedim. Bu sefer kızdı. Eşime kızıyor. Niye seni Dr a götürmüyor. Böyle ilgisizlik olur mu ?.. en yüksek perdeden böyle bağırarak. Erkek kardeşim geldi. Of baba saf mısın, ne halden anlamazsın ablam hamile dedi. Canım babam da o şekilde öğrenmişti.

Son düzenleme:
Oğlum daha 4 yasında bulantıyla hamileliği bağdaştırmaz diye tahmin ediyorum hem bebek seni hasta ediyor gibi de düşünmesin bitirmez bi daha doğsun doğsun diye hemen gelsin ister o yüzden yani benim geç söylemem daha büyükse çocuk tabii erken de denilebilir

Benim ilkinde babam direk kendi anlamıştı doktora gidip gelmekten fln sonrada herrkse söylemiştik bunda da hep birlikteyken söylemek istiyorum sabredebilirsem Ocakta ailemin yanına istanbula gitmeyi planlıyorum o zaman

Bende dün çok rahatsızlandım fena üşüttüm doktora gittim oda gelmişken baktı ama tabi çok çok minicik bir kese yeni oluşmaya başlamış dedi benim hesabıma göre 4+3 haftalık betamda 1312 çıktı. 5. hafta olunca tekrar gideceğim bakalım inşallah görünür minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…