- 30 Aralık 2024
- 7
- 16
- 3
- 30
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #5.901
Benimde oluyor ağrılarım ara ara kasıkta ve karnımda. Doktor normal olduğunu söylemişti rahim büyüyor vucudumuz hazırlanıyorKızlar bugün tam 11. Haftaya girdik, bebiş incir büyüklüğündeymiş :) muhtemelen regl tarihim. Kaşıklarımda ince ince ağrılar var. Epeydir olmuyordu. Az korktum. Acaba adet tarihim diye mi ağrım oldu sizde de olmuş muydu ? Yarın doktor kontrolümüz var. Benimle aynı tarihli gele olan arkadaşım vardı. Geçen hafta bebişinin kalbi durmuş kürtaj olmuş ondan mı etkilendim noldu bilmiyorum bugün biraz kaygılıyım sanırım
Benimde oluyor ağrılarım ara ara kasıkta ve karnımda. Doktor normal olduğunu söylemişti rahim büyüyor vucudumuz hazırlanıyor
İyi bari korktum baya niye ağrıyor diyip duruyorum kendi kendime. Sürekli tuvaletteyim korku içinde çok şükürAynı sebepten yeni geldm doktordan 10+6normalmiş yayılıyor bizim bebekler sanırım şükür kalp atışı filan normaldi
14. Hafta bitse hayırlısıyla artık rahatlasak bir 3 ay yaİyi bari korktum baya niye ağrıyor diyip duruyorum kendi kendime. Sürekli tuvaletteyim korku içinde çok şükür
Ay evet ya14. Hafta bitse hayırlısıyla artık rahatlasak bir 3 ay ya
Bacım ben sormuştum da Zeynep Kamil’de Mucize Eriç Özdemir. Bi de Nazan Tarhan. İkisi de bu işin üstadı diyorlar. Bi araştır.Kızlar Anadolu yakasında devlet Hastanesi'nde tavsiye edebileceğiniz bir perinatolog var mı ben rastgele birine randevu aldım ama tavsiye varsa bilmek isterim.
Perinatologa bu kadar hızlı randevu bulabileceğimi de sanmazdım kızlar aklınızda olsun Dr alan açar açmaz ertesi güne bile randevu vardı.
Bana detaylı zamanı yaklaşıyor diye kayıt açtı. Hemen randevu açıldı. Ama bakarsan MHRS de tüm perinatologlarda “detaylı hizmeti verilmemektedir” yazıyor. Bu detaylı nasıl yapılacak bilemedim.Canım perinatolog için hemen randevu alınıyor mu dijtor sevk edince mı alınabiliyor? Bir de sen detaylı ultrason için mi aldın yoksa genel takibini perinatolog mu yapacak?
Canım perinatolog için hemen randevu alınıyor mu dijtor sevk edince mı alınabiliyor? Bir de sen detaylı ultrason için mi aldın yoksa genel takibini perinatolog mu yapacak?Kızlar Anadolu yakasında devlet Hastanesi'nde tavsiye edebileceğiniz bir perinatolog var mı ben rastgele birine randevu aldım ama tavsiye varsa bilmek isterim.
Perinatologa bu kadar hızlı randevu bulabileceğimi de sanmazdım kızlar aklınızda olsun Dr alan açar açmaz ertesi güne bile randevu vardı.
Çok sağol canım artık hiçbir şeye şaşırmıyorum çünkü üniversite hastanesine gittim detaylı ultrason yok dediler. Üniversite hastanesinde olmaması çok tuhaf ya gerçekten inanılmazBacım ben sormuştum da Zeynep Kamil’de Mucize Eriç Özdemir. Bi de Nazan Tarhan. İkisi de bu işin üstadı diyorlar. Bi araştır.
Bana detaylı zamanı yaklaşıyor diye kayıt açtı. Hemen randevu açıldı. Ama bakarsan MHRS de çoğu perinatologda “detaylı hizmeti verilmemektedir” yazıyor. Anlayamadım hikmetini.
Sonuçta bu, hamilelikte yapılması gereken en önemli uygulama değil mi?Çok sağol canım artık hiçbir şeye şaşırmıyorum çünkü üniversite hastanesine gittim detaylı ultrason yok dediler. Üniversite hastanesinde olmaması çok tuhaf ya gerçekten inanılmazözele yönlendiriyorlar detaylı ultrason için sürekli. Bakalım takipli bir doktor bulamadım o da beni geriyor biraz devlette insanın içime sinen doktor bulamadım özele gidemiyorum çok pahalı artık insan ne yapacağını şaşırıyor elimiz kolumuz bağlı yani
Çok geçmiş olsun canım benim. Bende ilk hamileligimden olan iki tane var onları denedim geçen gün. Normal kot sıkıyor artık bebek rahat etsin istiyorum. Sanırım artık bende geçiş yapacağım ufaktan. Kilom yok aksine verdim ama karnım şişti benimde. Sevindim bebek olmasina çok güzel bir his. Bende ufak ufak bir şeyler hissediyorum ama hala emin değilim. Bakalım göreceğiz yakındaSelamlar kızlar Dr beni perinatolojiye yönlendirdi yaşımdan ve şeker durumumdan dolayı riskli gebeyim. Cinsiyet belli olur mu diye sorduğumda ise bırak şimdi cinsiyeti şuan senin ve bebeğin sağlığına odaklan dedi.
Bu arada artık dün kendime gebe pantolonu aldım da rahat ettim kilo farkı olmasa da artık karnım epey şişti.
Benim hissettiğim minik dokunuşlar bebekmiş gün geçtikçe sıklığı arttı ve daha da netleşti hareketler.bu hissi özlemişim
Kız!Kızceler bugun 10+4 ben de 3 hafta sonra kontrole gittim. Burada kaybedenleri okuyunca da cok etkilendim galiba biraz stresliydim. Dr.a girerken kalbim küt küt atıyordu tansiyonum bile biraz yuksek çıktı:) cok şükür iyi haberler aldık minnak taklalar atıyordu haftasıyla uyumlu cok şükür. 2 hafta sonra hem ikili test hem cinsiyet konuşuruz diye çağırdı. Bir kızım var bakalım yanina bir arkadas daha mi gelecek yoksa erkek mi? Bugun saglikli olsun yeter diyordum dr cinsiyet konusuruz diyince bi merak sardı icimi :) siz ne hissettiniz acaba hadi bakalım
Lady'm bu mesajdan da bağımsız her mesajına sarılasım geliyor. Maşallah sana Allah enerjini neşeni ağız tadını hiç bozmasın inşallah. Tanımadan seviyorum seni ♡ Hihi valla ben de herkesin erkek demesine rağmen kız hissediyorum ve kızım için kalbim bir kız daha olmasından yana ♡ oğlum da olsa sevinirim tabi. Allah inşallah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin♡Kız!
Valla bu işten anlamıyorum. Teknik anlamda yani. Ama durusu pozisyonu sanki öyle hissettirdi.
Hissi kablel vuku
Her ne cinsiyette ise, sağlıkla gelsin.
Bende kız diyorum tüm hislerimle hayırlısı olsun sağlıkla gelsin minik taklacıKızceler bugun 10+4 ben de 3 hafta sonra kontrole gittim. Burada kaybedenleri okuyunca da cok etkilendim galiba biraz stresliydim. Dr.a girerken kalbim küt küt atıyordu tansiyonum bile biraz yuksek çıktı:) cok şükür iyi haberler aldık minnak taklalar atıyordu haftasıyla uyumlu cok şükür. 2 hafta sonra hem ikili test hem cinsiyet konuşuruz diye çağırdı. Bir kızım var bakalım yanina bir arkadas daha mi gelecek yoksa erkek mi? Bugun saglikli olsun yeter diyordum dr cinsiyet konusuruz diyince bi merak sardı icimi :) siz ne hissettiniz acaba hadi bakalım
Sanki totoyu dönüp yatmış Bi erkek gibi geldi banaKızlar dün de attım ama araya kaynadı yorumlamadınız, lütfen cinsiyet konusunda yorum yapabilir misiniiiizçok merak ediyorumm
Eki Görüntüle 3532901 Eki Görüntüle 3532902 Eki Görüntüle 3532903
Göztepe yapıyor mu acaba detaylıZeynep Kami’de detaylı…
Ayy inşallah ya, çok teşekkür ederim hepsi sağlıkla gelsinler ♡Bende kız diyorum tüm hislerimle hayırlısı olsun sağlıkla gelsin minik taklacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?