Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

😅bana turşuyu acıyı yasak etti hamurlu işleri de çok tüketme dedi valla bklm biz de çabalıyoruz 😅
Aslında doğrusu bu ama gel de boğazını tut 😭 beni evden bu sefer vincle cikaricaklar diye çok korkuyorum🫢 yani midemde bulaniyor ama yememe engel değil çok enteresan bir durumdayım🥺 yarın yeni doktora baslicam bence o bana büyük ihtimal diyet verebilir belki diyetesyene bile yönlendirebilir🤷‍♀️

Aslında doğrusu bu ama gel de boğazını tut 😭 beni evden bu sefer vincle cikaricaklar diye çok korkuyorum🫢 yani midemde bulaniyor ama yememe engel değil çok enteresan bir durumdayım🥺 yarın yeni doktora baslicam bence o bana büyük ihtimal diyet verebilir belki diyetesyene bile yönlendirebilir🤷‍♀️

Canım benim inşallah sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin 😍🤲

Kızlar hamiş kalıp gitmeyin bizleri unutmayın 😂
Arada ses verin 🫠
Doğurana kadar burdayuk
Kızlar var mi sizce
var canım maşallah 🧿
Ya yavrum bu tursuya dur diyemiyorum büyük sıkıntı olacak yani inan korkuyorum. Ama hergun aklıma bir geliyor deli gibi ağzım sulanıyor yemesem olecem sanki 🫢🤣 başka biseye asermedim henüz derdim turşu ve onunla olan yemek😄 eşim diyor fakir ruhlu bu çocuk🫣
Şöyle havyar falan bekliyorduk ya 😂🤣🤣
Kızlar kan verdim sonuç 99 pozitif 🥹🥹 inşallah buradaki herkes pozitifi gorur 🥹
Hayırlı uğurlu olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallah 🙏😍

mayala katar mayala katar canım benim transferin kaçta? Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah su gibi geçsin 🩷 sıkı sıkı tutunsun sana bebeğin dualarımızdasın iyi ki varsın 🩷🌸

Canım benim çok teşekkür 😍 ederim Amin inşallah Allah razı olsun 11:45 de burada ol dedi 🤲🥰
Sağol canım sizde iyi ki varsınız canlarım 😘

Amin amin inşallah Allah razı olsun canım 🤲🫶🥹👼 yarın senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah sağlıcakla gelsin minik mucizen Amin 🤲💕
İns.tatlim benim 🙏 Hepimiz ins.🤲 2025 doğurganlık senesi olsun😃 dogurmayan kalmasın🤲🌸
İnşallah kızlarrr sene sonu hepimiz anneyiz inşallah, bu grup şöyle bir gidip 2025 aralık anneleri forumun tozunu attırmasın mı😍

Çok kilo almazsın ya o kadar değil cnnm

Back
X