- Konu Sahibi mayala katar
- #13.081
Benim doktor bi şey demedi bende hiç sormadım aklıma gelmedi yaniCanim ben doktorum transfer günü hariç sayiyoruz dedi. Mesela ben çarşamba günü transfer oldum persembe 1. Gün diye sayiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktor bi şey demedi bende hiç sormadım aklıma gelmedi yaniCanim ben doktorum transfer günü hariç sayiyoruz dedi. Mesela ben çarşamba günü transfer oldum persembe 1. Gün diye sayiyorum
Aslında doğrusu bu ama gel de boğazını tutbana turşuyu acıyı yasak etti hamurlu işleri de çok tüketme dedi valla bklm biz de çabalıyoruz
![]()
Aslında doğrusu bu ama gel de boğazını tutbeni evden bu sefer vincle cikaricaklar diye çok korkuyorum
yani midemde bulaniyor ama yememe engel değil çok enteresan bir durumdayım
yarın yeni doktora baslicam bence o bana büyük ihtimal diyet verebilir belki diyetesyene bile yönlendirebilir
![]()
Doğurana kadar burdayukKızlar hamiş kalıp gitmeyin bizleri unutmayın
Arada ses verin![]()
var canım maşallahKızlar var mi sizce
Şöyle havyar falan bekliyorduk yaYa yavrum bu tursuya dur diyemiyorum büyük sıkıntı olacak yani inan korkuyorum. Ama hergun aklıma bir geliyor deli gibi ağzım sulanıyor yemesem olecem sankibaşka biseye asermedim henüz derdim turşu ve onunla olan yemek
eşim diyor fakir ruhlu bu çocuk
![]()
Hayırlı uğurlu olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallahKızlar kan verdim sonuç 99 pozitifinşallah buradaki herkes pozitifi gorur
![]()
mayala katar canım benim transferin kaçta? Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah su gibi geçsin
sıkı sıkı tutunsun sana bebeğin dualarımızdasın iyi ki varsın
![]()
mayala katar canım benim sende yarın inşallah minik mucizelerini al gel, bu sefer sımsıkı tutunsunlar seninle, bizimle kalsınlar
![]()
İns.tatlim benimCanım benim inşallah sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin![]()
Amin amin inşallah Allah razı olsun canımyarın senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah sağlıcakla gelsin minik mucizen Amin
![]()
İnşallah kızlarrr sene sonu hepimiz anneyiz inşallah, bu grup şöyle bir gidip 2025 aralık anneleri forumun tozunu attırmasın mıİns.tatlim benimHepimiz ins.
2025 doğurganlık senesi olsun
dogurmayan kalmasın
![]()
İns.tatlim benimHepimiz ins.
2025 doğurganlık senesi olsun
dogurmayan kalmasın
![]()
Çok kilo almazsın ya o kadar değil cnnmAslında doğrusu bu ama gel de boğazını tutbeni evden bu sefer vincle cikaricaklar diye çok korkuyorum
yani midemde bulaniyor ama yememe engel değil çok enteresan bir durumdayım
yarın yeni doktora baslicam bence o bana büyük ihtimal diyet verebilir belki diyetesyene bile yönlendirebilir
![]()
İnşallah kızlarrr sene sonu hepimiz anneyiz inşallah, bu grup şöyle bir gidip 2025 aralık anneleri forumun tozunu attırmasın mı![]()
Benim eşim kadar sabırlı bir insan yok ya, şimdi gidip verelim kan diyorum, yok 12 saat çok önemli iyice artsın yarın verecez diyor![]()
Sizin partiniz bitti açılın geliyoruzAyyhazır olun kuşandık geliyoruz
![]()
Ay inşallah gülümmm
Sizin partiniz bitti açılın geliyoruzmekanın sahibi biziz arkadaşlar
Ya insan meraktamı etmezEşin ve ben aynı sabırlıkta olabiliriz![]()