• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    34
Merhabalar sabah kontrolde Duktus venozusta ters a dalgası gördü doktor Fetal DNA sonucumda şükür krozomal bir anomali yok. Bu ters dalga ile ilgili bilgisi veya geçmişi olan varsa yardımcı olabilir mi. Umarım ilerleyen haftalarda düzelir

Kizlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir.size bişey sormak istiyorum benim çarpintim var böyle küt küt atıyor.Ayni durumu yaşıyan var mı aramızda
Bende de oluyor ya çarpıntı ya ritim bozukluğu bendeki zaten Bugün doktora gittim çarpıntı ilerleyen haftalarda olur dedi şuan normal değilmiş kardiyolojiyi görmemi önerdi. Sürekli devam ediyorsa ya da düzensiz bi kalp atışı hissediyorsan bence sende kardiyolojiye görün derim. Umarım ciddi bişey değildir🧿🙏

Erkek dedi doktor malzemeyide ben sonradan gördüm 🤣🤭 kesin %90 erkek mi dedim %99.99 bilr diyebilirim dedi🤣🤣
Y YagmurrTanem erkek yazabilirsin ♥️🥰
Aaaa 🥰
Ben resme bakarken (hiç anlamam ya) erkek gibi hissettim. Alıntıla düğmesine bastım ben yazamadan sen ilan etmişsin 🥰
Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin :KK36:

Bence temmuz erkek anneleri grubu açalım bide😂
Dimi yaaa cogumuz erkek çıktı 🤣
Aaaa 🥰
Ben resme bakarken (hiç anlamam ya) erkek gibi hissettim. Alıntıla düğmesine bastım ben yazamadan sen ilan etmişsin 🥰
Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin :KK36:
Orda acmis bacaklari gözüküyor da ondan eglenelim diye sordum aslında 🥰🥰🥰
Amin cümlemizin bebisi sağlıkla gelsin insallah 🙏♥️

Selam herkese 15. Hafta kontrolümden çıkan ultrason görüntüsünü atıyorum ben baya bebek şekli görebiliyorum gibi geliyor sizce de öyle mi 😃 aynı yiğenime benziyor hatta 😃🧿🙏
DR. Demir hapı verdi ve 1 ay sonra detaylı ultrason için gel dedi.
Bu arada istanbul maltepeye taşındım bugünlük devlet hastanesinde gülüzar diye bi doktora gittim fena değildi ama bilemedim dr tavsiyesi olan varsa buralarda dinliyorum. ❤️🥰🧿🙏

Eklentiler

• IMG_5155.jpeg
    IMG_5155.jpeg
    231,5 KB · Görüntüleme: 53
Ah canım kızlar bugün sabahtan beri özellikle sağ bacağımda ama az da olsa sol bacağımda sanki durmadan spor yapmışımda hamlamışım gibi bir ağrı var yürürken bile zorluyor beni var mı yaşayan yada etrafında eşi dostu bu durumu yaşayan ??

Selam herkese 15. Hafta kontrolümden çıkan ultrason görüntüsünü atıyorum ben baya bebek şekli görebiliyorum gibi geliyor sizce de öyle mi 😃 aynı yiğenime benziyor hatta 😃🧿🙏
Bu arada istanbul maltepeye taşındım bugünlük devlet hastanesinde gülüzar diye bi doktora gittim fena değildi ama bilemedim dr tavsiyesi olan varsa buralarda dinliyorum. ❤️🥰🧿🙏
Daha şekillidir de devlette pek belli etmiyor ultrasonda. Özelde 4d ye girsen o kadar belli ediyor ki fakat yüz hatları şu an oluşmamıştır tabi

Hanımlar selam 13+2 den selam kontrolden çıktım şimdi.
Cinsiyet tahmini olan var mı? 🤣🤣🤭🤭🤭🤭
Tam erkeğe benzettim diyecektim ki erkek yazmışsın 🤣🥰 hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik oğlun maşallah 😍
İkiz annesi varmı aramızda birşey soracağım

6 şubatta ♥️♥️
O zamanki kontrolde kesin belli olur cinsiyet meselesi canım 😍
Merhabalar öncelikle gebe olanlara Rabbimden hayırlısıyla,sağlıkla ve kolaylıkla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum.Şu an gebe olmayan ya da evladını kaybetmiş ama isteyen tüm güzel anne adaylarına da en kısa zamanda Rabbimden hayırlısıyla, sağlıkla ve kolaylıkla evlat nasip etmesini diliyorum 🤲🏻
Bugünkü (10+3) karından yapılan ultrasonumda cinsiyet tahmini yapabilecek olan varsa düşüncelerinizi öğrenebilir miyim ☺️ Hayırlı,sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil ama insan merakta ediyor tabi 🤭
Sağlıkla gelsin kız gibi doğdu içime ama tabi Allah bilir bizimki gönülden geçen 🥰 amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı 🥰
Ah canım kızlar bugün sabahtan beri özellikle sağ bacağımda ama az da olsa sol bacağımda sanki durmadan spor yapmışımda hamlamışım gibi bir ağrı var yürürken bile zorluyor beni var mı yaşayan yada etrafında eşi dostu bu durumu yaşayan ??
Canım magnezyum eksikliği öyle yapıyor. Kullanıyor muydun magnezyum verdi mi doktorun?

Dün akşam aynısı benimde başıma geldi malum sebepten ötürü.... Doktor baştan beri hiç yasak koymadi bize ama ilk defa lekelenme yaşadım. Bugünde mecbur okula gittim inşallah sıkıntı olmamıştır. Akıntı normale döndü mü sizin?

Yazınızi ben yazmış gibi hissettim. Grip olmus gibi ağzımın hiç tadı yok. 14. Hafta oldu hala kilo bile almadım. Normalde boğa burcu olarak yemeye bayılırım. Ama şuan sadece tek tip sürekli karbonhidratla tek öğün yiyip gecistiriyorum. İştahla canımın birseyler çekmesini özledim. İnşallah bu günlerde geçecek
Akıntı normale döndü daha olmadı bir süre yapmayız sanırım

Tam erkeğe benzettim diyecektim ki erkek yazmışsın 🤣🥰 hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik oğlun maşallah 😍

Sağlıkla gelsin kız gibi doğdu içime ama tabi Allah bilir bizimki gönülden geçen 🥰 amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı 🥰

Canım magnezyum eksikliği öyle yapıyor. Kullanıyor muydun magnezyum verdi mi doktorun?
Yok kuzum daha vermedi böyle etimin içi ezilmiş gibi hissediyorum daha erken gibi geldi magnezyum eksikliğide sanki ama devam ederse söyleyeyim bari doktora

Kızlar iyi akşamlar, ben grip oldum boğaz ağrısı baş ağrısı hepsi var. Her yerim dökülüyor sanki. Hastaneye gideceğim ama gebeyken serum ilaç vs yapıyorlar mı bu durumda?

Maşallah 🧿
Ben de maltepedeyim :KK51:
Ama Maltepe devlet hastanesinin kadın doğum bölümüne hiç gitmedim. Bi çocuk Dr var ama efsane bi adam. Kızım ne zaman hasta olsa ona giderim. Saolsun.
Geçmiş olsun. Hiç bilemedim. 🤷‍♀️ ins devam etmez.
Yaaaa😅😅 bizimki de açmıştı direk hiç saklama yok bu erkeklerde heralde 😂😂😂 hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🧿🩵
Yiğidin malı meydandadır stayllllla:halay:

Akıntı normale döndü daha olmadı bir süre yapmayız sanırım
Paris’in yolları taştan, sen çıkardın beni beni baştan :KK75::KK48:
Şaka bu yana, geçmiş olsun diyeyim, bi daha olmaz ins.

Kızlar iyi akşamlar, ben grip oldum boğaz ağrısı baş ağrısı hepsi var. Her yerim dökülüyor sanki. Hastaneye gideceğim ama gebeyken serum ilaç vs yapıyorlar mı bu durumda?
Gecmis olsun. Parol katkılı serum verebilirler.

Çok teşekkür ederim yorumladığınız için 🥰♥️

Bende de oluyor ya çarpıntı ya ritim bozukluğu bendeki zaten Bugün doktora gittim çarpıntı ilerleyen haftalarda olur dedi şuan normal değilmiş kardiyolojiyi görmemi önerdi. Sürekli devam ediyorsa ya da düzensiz bi kalp atışı hissediyorsan bence sende kardiyolojiye görün derim. Umarım ciddi bişey değildir🧿🙏
Teşekkür ederim canım bugün doktora gittim oda aynısını dedi Perşembe günü kardiyoloji randevusu aldım bakalım ne diyecek

Yaaaa😅😅 bizimki de açmıştı direk hiç saklama yok bu erkeklerde heralde 😂😂😂 hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🧿🩵
Geçen hafta göstermedi hiç dedim kız herhal 🤣 utandı jsjsjjs ama bu hafta masallah serdi ortalığa 🤣
Ya birde ben usg yi videoya cektim ama izlerken fark ettim cocuk yuz üstü yatiyordu kafasi sola dogru ayaklar sagdaydi ekranda doktor cinsiyeti gordugu an ayaklar solda vucut sagda gibi oldu video da.
Biraz karisik anlattım ama acaba ikiz mi doktor yanlislikla diğerinin cinsiyetine bakti fark etmedimi dedim hajajsj
Esime izlettim tekrar o da fark etti ben söyleyince.
Video yukleniyomu buraya acaba yuklesem 🤣

Yok kuzum daha vermedi böyle etimin içi ezilmiş gibi hissediyorum daha erken gibi geldi magnezyum eksikliğide sanki ama devam ederse söyleyeyim bari doktora
Yok canım erken değil. Kendimden biliyorum ilk gebeligimde ilk kontrolden ikinci kontrole kadar olmuştu bende böyle. İkinci kontrolde başlamıştık magnezyuma. Bunda direk ilkte başladık. 😘🥰 İnşallah başka bir şey de değildir tabi yine doktoruna bir danış en kısa zamanda.. bu arada magnezyumlu soda icebilirsin eğer azalırsa bil ki magnezyum eksikliğinden. ❤️

Back