- 10 Aralık 2017
- 483
- 317
- 34
Kese için mi randevu yoksa rutin mi?Benim de yarın randevum 3 te . Stres yaptım azcık
Ablam doğum yapana kadar leke gördü şimdi bebeği 9 aylık oldu korkutma kendinimerhaba bende 5 haftalık gebelikle aranızdayım. keseyi yeni gördük kalp atışı için 6+3 için gün verdi dr.
ancak birkaç gündür lekelenmelerim oluyor progestan başladık. sanrım bir süre daha böyle devam edicek.
bu durumu yaşayan varmı aranızda
İns. Saol. Hep güzel haberler paylaşalım insCanım gözün aydın öncelikle çok sevindim
Sonra da doktorunun hem rutin tahlil istemesine hem karından bakmasına (ben biraz taktım bu konuya evet) vee takviye başlatmasına sevindim rahatladım sağlıkla büyüsün gelişsin bebişin. Umarım yakında bizler de güzel gelişmelerimizi buradan paylaşırız.
6 hafta oldum ilk defa gideceğim doktora inşallah keseyi de bebeği de görürüzKese için mi randevu yoksa rutin mi?
Cranberry turna yemişi sanırım türkçesi kırmızı hafif ekşimsi kuru üzüm gibi iyi geliyor idrar yolu enfeksiyonuna . Hatta ilaçların içine bile ekliyorlar bazılarınaİns. Saol. Hep güzel haberler paylaşalım ins
E nabızdan bakıyorum. Bazı tahliller çıktı. İdrar tahlilinde enf görünüyor. Zaten birkaç gündür idarda yanma yaşıyordum. Bakalım kültür ne zaman çıkacak..
Bende de hafif enfeksiyon cikti doktor bol su ic dedi bazen tek kullanimlik sase verebiliyorlarmis endiselenme canim gecer o suyu ihmal etme.İns. Saol. Hep güzel haberler paylaşalım ins
E nabızdan bakıyorum. Bazı tahliller çıktı. İdrar tahlilinde enf görünüyor. Zaten birkaç gündür idarda yanma yaşıyordum. Bakalım kültür ne zaman çıkacak..
Dediğin gibi her zamankinden daha fazla su içmeye başladım. İns ilerlemeden geçerBende de hafif enfeksiyon cikti doktor bol su ic dedi bazen tek kullanimlik sase verebiliyorlarmis endiselenme canim gecer o suyu ihmal etme.
Hadi ins6 hafta oldum ilk defa gideceğim doktora inşallah keseyi de bebeği de görürüz
Bende de prediyabet teşhisi konuldu hamile kalmadan 1,5 ay önce , matofin 500 mg kullanıyordum sabah - akşam. kadın doğum doktorum hemen bırak dedi ilacı diyetle devam dedi zaten 1,5 aydır diyetteyim aynen devam ediyorum. Ama henüz endokrin uzmanıyla görüşmedim kiloda var maalesef biraz ama 3 er kilo verdim şimdilik :)Merhabalar benim randevum da bugündü keseyi gördük yolk sac da vardı kalp atışı için erken dedi kese 5+0 ile uyumlu görünüyor. Kalp atışı için 2 hafta sonraya randevu verdi. Şekerim yüksek olduğu için onunla ilgili sıkı diyet yapmam gerekiyor.erteleme hemen başla dedi. Nitekim ben de öyle yapacağım
DR un çok yeni dediği geç döllenme gibi bi durum olsa da, 44 gayet goze gelir bir değer.Kızlar adetimden 10 gün geçti iki gün önce acile gittim boğazım iltihaplanmıştı ilaç almak istemedim şüpheli diye dr söyledim kan aldılar değerim 44 çıktı dr tam net değil varsa da çok yenidir dedi birkaç gün sonra yine kan verin dedi var değil mi gebelik
Gözün aydınMerhabalar benim randevum da bugündü keseyi gördük yolk sac da vardı kalp atışı için erken dedi kese 5+0 ile uyumlu görünüyor. Kalp atışı için 2 hafta sonraya randevu verdi. Şekerim yüksek olduğu için onunla ilgili sıkı diyet yapmam gerekiyor.erteleme hemen başla dedi. Nitekim ben de öyle yapacağım
Ah ben de versem o 3 kilolardanBende de prediyabet teşhisi konuldu hamile kalmadan 1,5 ay önce , matofin 500 mg kullanıyordum sabah - akşam. kadın doğum doktorum hemen bırak dedi ilacı diyetle devam dedi zaten 1,5 aydır diyetteyim aynen devam ediyorum. Ama henüz endokrin uzmanıyla görüşmedim kiloda var maalesef biraz ama 3 er kilo verdim şimdilik :)
merhaba bende de sizin gibi lekelenmeler oluyor birkaç gündür ara ara dr a gittik hemen daha küçük olduğundan kalp atışlarını henüz duymamıştık zaten keseyi kontrol etti, progestan başladık sabah akşam onu kullanıyorum bir irtibata geçin isterseniz yine de doktorunuzlaSelam kızlar
Benim sat 24.09 bugün doktora gittim ama doktorum doğurmak üzere olduğundan maalesef bakamadık kontrol olmadıneyse sonra ben gideyim dedim bari biraz pazarda gezeyim meyve sebze alayım diye üç beş bişey aldıktan sonra sıkıştım biraz tuvalete girdim. Hafif bi kahverengi kırmızımsı leke gördüm. Benim moraller yerlere düştü ağlıcam nerdeyse sokak ortasından dedim yine olmadı neler neler dedim kendime öylesine üzüldüm ki anlatamam size. Sonra eve zar zor eve geldim ortada kırmızılık namına hiç bişey yok Yok yere kendimi üzmüşüm . Sürekli de böyle yapıyoruz bence çok evhamlanmadan geçirmeliyiz günlerimizi takıntı stres insana en çok zarar veren yıpratan bir durum bence. Bu arada günde bir iki damla sarı gibi sütlü kahve gibi akıntım oluyor. Doktora gidince soracağım tabi ama önemli bişey değildir diye düşünüyorum. Benzer yaşayan varsa yazarsa sevinirim. Herkes kendine çok iyi baksın sevgiler
Kızlar sanırım ben adet oldum . Yerleşme kanaması değil bu bildiğin yoğun adetÇok üzgünüm .