Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yine de hamile kalmış mı oluyorum? Yani başarısız da olsa sonuçta bir hamilelik durumu oldu değil mi Bir kızım var 8 yaşında o çok heveslenmişti şimdi ona ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzülecek Ama sağlık olsun dediğiniz gibi bir dahaki sağlıklı bir şekilde tutunur inşallah

Hakkınızda hayırlısı güzeli olsun.. ben de bir önceki ay kimyasal gebelik olmuştu sonraki aya adet görmeden hamile kaldım merak etmeyin rahim kendini sağlıklı gebeliklere hazırlıyor

Hakkınızda hayırlısı güzeli olsun.. ben de bir önceki ay kimyasal gebelik olmuştu sonraki aya adet görmeden hamile kaldım merak etmeyin rahim kendini sağlıklı gebeliklere hazırlıyor
Ayni sekilde bende gecen ay kimyasal gecirdim bu ay gebelik oldu.

Tabi
Adet 10 gün gecikip hcg 44 çıkmadı mı? Yanlış hatırlamıyorsam öyleydi.
4-5. Haftada yaşanan düşükler kimyasal gebelik. Sen hamile kaldın ama devam etmedi.
Bak yukarıda C cokyenianne yazmış. Senin de böyle güzel haberin olunca bize yaz

Bi de evladına erkenden söyleme. O anlayana kadar. Ben kalp atışını görmeden söylemek istemiyorum. Benden çok daha etkilenir.

Benim de kızım çok istiyor. Kadınlar kulübü telefon tarayıcısında açık kalmış. Geldi bana sordu. Sen hamile misin dedi. Yanlış görmüşsün. Benim üyeliğim eski. Başka birinin mesajını okumussundur dedim Ama pek inanmadı. Ben de üstüne düşmüyorum.

Dün bana dedi ki sana bi şey sorcam. Sen çok uyumaya başladın. (Hakket uyukluyorum devamlı.) Eee dedim. Arkadaşının yeni kardeşi oldu. Onunla konuşmuşlar o demiş ki annem hamileyken çok uyuyordu. Senin annen de çok uyuyorsa hamile olabilir. Kendi benden tatmin edici cevap alamadığı için kendi araştırıyor. Ben de hala inkar mode

Kızlar meme ucu kararan var mı? Her gün bakıyorum hala aynı renk...
Sen sorunca baktım. Aynı
Ay çok sevindim
Haftaya gideceksin sanıyordum. Gözün aydın
Ay bi dakka ! Birden fazla kese mi dedin ?!

Sen sorunca baktım. Aynı

Ay çok sevindim
Haftaya gideceksin sanıyordum. Gözün aydın
Ay bi dakka ! Birden fazla kese mi dedin ?!
canııımm çok teşekkür ederiiiimm :)) duramadım bi gideyim dediiimm.

ay eveett baktı baktı bişey demiyor falan gerildim sonra doktor gülmeye başladı dedi ki kese var ama yalnız değil gibi sankiiii :))

canııımm çok teşekkür ederiiiimm :)) duramadım bi gideyim dediiimm.

ay eveett baktı baktı bişey demiyor falan gerildim sonra doktor gülmeye başladı dedi ki kese var ama yalnız değil gibi sankiiii :))
Uyyyy !
Bomba attın ortaya ya
Bir de sakin sakin yazıyorsun. İkinci kez okudum da anladım.
Burada çarpıntı yaşıyorum resmen. Seni düşünemiyorum

Hcg yüksek artıyordu senin di mi ?

Uyyyy !
Bomba attın ortaya ya
Bir de sakin sakin yazıyorsun. İkinci kez okudum da anladım.
Burada çarpıntı yaşıyorum resmen. Seni düşünemiyorum

Hah yüksek artıyordu senin di mi ?
evet kuzu 14-40-525-850-2850 şeklinde arttı gitti betaa . yaa ben daha tam anlayamadım bilee pkos var bende daha öncedende 2 kaybım var Rabbim belki kaybettiğim iki bebeğimi aynı anda vermiştir bana diye şükrediyorum sadece :))

Ayyyy
Benim 8-34-360-1100 diye gitmişti en son, şu an korkuyorum. Anam şaka maka ikiz mi çıkaracağım acaba

Maşallah diyorum
YA MÜBDİ diyorum.

[El Mübdi: Allah kaninatı yoktan yaratan ve varlığı başlatandır. Varlıkları hiçbir eşi olmadan yaratan O’dur. Bu ismi ilk hamileliğimde devamlı zikretmiştim. Düşük tehlikesi olan gebeler için de bu tesbihi söylerler. ]

Allah razı olsun canım bende tekrarlayacağım sık sık inşallah rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin :)

Selam yeni anneler adet gününü bir gün geçtiğinde beta 532 çıktı üçüncü gebeliğim olucak ama bundan 6 ay evvel kürtaj olmak zorunda kaldım bebiş geriden geliyordu ve gelişmemişti suan çok sevindim ama yinede bazı korkularım oluyor pazartesi dr a gitmeyi düşünüyorum bir sıkıntı yoksa kese görünür çünkü ins bu defa güzel ilerler hersey

Bende çok uyuyorum öyle böyle değil kızımda diyor anne hasta mısın ne oldu sana bakalım haftaya kadar zaman nasıl geçecek sonuç ne olacak belirsizlik yoruyor beni

Bende çok uyuyorum öyle böyle değil kızımda diyor anne hasta mısın ne oldu sana bakalım haftaya kadar zaman nasıl geçecek sonuç ne olacak belirsizlik yoruyor beni
Demirim düşük, zaten üşüyorum ya biliyorsun. O yorgunluk halsizlik de yapıyor. Dr a gidip kan vericem vs dedim. Yedi mi? Hayır

Tecahül-ü arif yapıyoruz karşılıklı. Bakalım sonumuz ne olacak

Sayılı gün çabuk geçer. Sabredip bekleyeceğiz. İns iyi haberler alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…