Yine de hamile kalmış mı oluyorum? Yani başarısız da olsa sonuçta bir hamilelik durumu oldu değil mi
Hamile kaldın. Bir kere daha kalabilirsin
Bi de söyle düşün . Bu erken dönem kayıplar, kimyasal gebelikler, ilk haftalardaki kalp durmaları hep anomali olan gebeliklerde yaşanıyor. Dua edelim bir dahaki sefer tam sağlıklı bir bebek annesine daha sıkı tutunsun.
Benim biraz karardı ama yuvarlak kısımlarının bi tarafı büyük bi tarafı küçük oO aynı böyleKızlar meme ucu kararan var mı? Her gün bakıyorum hala aynı renk...
Hakkınızda hayırlısı güzeli olsun.. ben de bir önceki ay kimyasal gebelik olmuştu sonraki aya adet görmeden hamile kaldım merak etmeyin rahim kendini sağlıklı gebeliklere hazırlıyorYine de hamile kalmış mı oluyorum? Yani başarısız da olsa sonuçta bir hamilelik durumu oldu değil miBir kızım var 8 yaşında o çok heveslenmişti şimdi ona ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzülecek Ama sağlık olsun dediğiniz gibi bir dahaki sağlıklı bir şekilde tutunur inşallah
Ayni sekilde bende gecen ay kimyasal gecirdim bu ay gebelik oldu.Hakkınızda hayırlısı güzeli olsun.. ben de bir önceki ay kimyasal gebelik olmuştu sonraki aya adet görmeden hamile kaldım merak etmeyin rahim kendini sağlıklı gebeliklere hazırlıyor
TabiYine de hamile kalmış mı oluyorum? Yani başarısız da olsa sonuçta bir hamilelik durumu oldu değil miBir kızım var 8 yaşında o çok heveslenmişti şimdi ona ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzülecek Ama sağlık olsun dediğiniz gibi bir dahaki sağlıklı bir şekilde tutunur inşallah
Sen sorunca baktım. AynıKızlar meme ucu kararan var mı? Her gün bakıyorum hala aynı renk...
Ay çok sevindimkızlaar kese için kontrole gittik 4.3 mm kese gördü hatta keseyi birden fazla gördü diğer kese asıl kesenin arkasına saklanmış gibi gördüm dedi 10 gün sonraya randevu verdi zamana daha net bişey diyebilirim dedi
canııımm çok teşekkür ederiiiimm :)) duramadım bi gideyim dediiimm.Sen sorunca baktım. Aynı
Ay çok sevindim
Haftaya gideceksin sanıyordum. Gözün aydın
Ay bi dakka ! Birden fazla kese mi dedin ?!
Uyyyy !canııımm çok teşekkür ederiiiimm :)) duramadım bi gideyim dediiimm.
ay eveett baktı baktı bişey demiyor falan gerildim sonra doktor gülmeye başladı dedi ki kese var ama yalnız değil gibi sankiiii :))
evet kuzu 14-40-525-850-2850 şeklinde arttı gitti betaa . yaa ben daha tam anlayamadım bilee pkos var bende daha öncedende 2 kaybım var Rabbim belki kaybettiğim iki bebeğimi aynı anda vermiştir bana diye şükrediyorum sadece :))Uyyyy !
Bomba attın ortaya ya
Bir de sakin sakin yazıyorsun. İkinci kez okudum da anladım.
Burada çarpıntı yaşıyorum resmen. Seni düşünemiyorum
Hah yüksek artıyordu senin di mi ?
Ayyyyevet kuzu 14-40-525-850-2850 şeklinde arttı gitti betaa . yaa ben daha tam anlayamadım bilee pkos var bende daha öncedende 2 kaybım var Rabbim belki kaybettiğim iki bebeğimi aynı anda vermiştir bana diye şükrediyorum sadece :))
kuzum valla olabilir hiç sanmıyordum ben ama halada muallak tabide bide ekstra kasık ağrım vardı o da ikizlik şüphesinden olabilirmişAyyyy
Benim 8-34-360-1100 diye gitmişti en son, şu an korkuyorum. Anam şaka maka ikiz mi çıkaracağım acaba
Maşallah diyorumevet kuzu 14-40-525-850-2850 şeklinde arttı gitti betaa . yaa ben daha tam anlayamadım bilee pkos var bende daha öncedende 2 kaybım var Rabbim belki kaybettiğim iki bebeğimi aynı anda vermiştir bana diye şükrediyorum sadece :))
Allah razı olsun canım bende tekrarlayacağım sık sık inşallah rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin :)Maşallah diyorum
YA MÜBDİ diyorum.
[El Mübdi: Allah kaninatı yoktan yaratan ve varlığı başlatandır. Varlıkları hiçbir eşi olmadan yaratan O’dur. Bu ismi ilk hamileliğimde devamlı zikretmiştim. Düşük tehlikesi olan gebeler için de bu tesbihi söylerler.]
Yarınlar sürprizlere gebe. Şimdi senden de şüphe ettimAyyyy
Benim 8-34-360-1100 diye gitmişti en son, şu an korkuyorum. Anam şaka maka ikiz mi çıkaracağım acaba
Benim de akşamları yoğunlaşan regl ağrısı gibi ağrım oluyor. Sağlıkla büyüsünler gelişsinler canım benimkuzum valla olabilir hiç sanmıyordum ben ama halada muallak tabide bide ekstra kasık ağrım vardı o da ikizlik şüphesinden olabilirmiş
Bende çok uyuyorum öyle böyle değil kızımda diyor anne hasta mısın ne oldu sana bakalım haftaya kadar zaman nasıl geçecek sonuç ne olacak belirsizlik yoruyor beniTabi
Adet 10 gün gecikip hcg 44 çıkmadı mı? Yanlış hatırlamıyorsam öyleydi.
4-5. Haftada yaşanan düşükler kimyasal gebelik. Sen hamile kaldın ama devam etmedi.
Bak yukarıda C cokyenianne yazmış. Senin de böyle güzel haberin olunca bize yaz
Bi de evladına erkenden söyleme. O anlayana kadar. Ben kalp atışını görmeden söylemek istemiyorum. Benden çok daha etkilenir.
Benim de kızım çok istiyor. Kadınlar kulübü telefon tarayıcısında açık kalmış. Geldi bana sordu. Sen hamile misin dedi. Yanlış görmüşsün. Benim üyeliğim eski. Başka birinin mesajını okumussundur dedimAma pek inanmadı. Ben de üstüne düşmüyorum.
Dün bana dedi ki sana bi şey sorcam. Sen çok uyumaya başladın. (Hakket uyukluyorum devamlı.) Eee dedim. Arkadaşının yeni kardeşi oldu. Onunla konuşmuşlar o demiş ki annem hamileyken çok uyuyordu. Senin annen de çok uyuyorsa hamile olabilir. Kendi benden tatmin edici cevap alamadığı için kendi araştırıyor. Ben de hala inkar mode
Demirim düşük, zaten üşüyorum ya biliyorsun. O yorgunluk halsizlik de yapıyor. Dr a gidip kan vericem vs dedim. Yedi mi? HayırBende çok uyuyorum öyle böyle değil kızımda diyor anne hasta mısın ne oldu sana bakalım haftaya kadar zaman nasıl geçecek sonuç ne olacak belirsizlik yoruyor beni