- 27 Nisan 2020
- 68
- 88
- 30
Ben de o kadar bakmıyorum valla yenmeyecek şeyler belli onları yemiyorum gerisini de canım isterseBu konuda ben, sizler kadar bilgili ve hassas değilim sanırım. Akşamları yapıyorum salatayı üstüne yarım nar ayıklıyorum. Gömüyorum
Meyvedir nihayetinde şifadır
11.30 da randevum var
Y YagmurrTanem senin de bugün müydü ?
Ya aslında canım çok istedi diye güzelce ayıkladım tam yerken baktım bazıları yenilemez demiş ama yedim tabiBu konuda ben, sizler kadar bilgili ve hassas değilim sanırım. Akşamları yapıyorum salatayı üstüne yarım nar ayıklıyorum. Gömüyorum
11.30 da randevum var
iki günde bir iki katına ulaştığını düşünürsek bence olabilir çok uçuk değilKızlar pazartesi 850 olan değerim yaklaşık 2.5 gün sonra 2850 olmuş ya hu çok hızlı değil mi
Ben 2. hamile kaldığımda Nezaket Kadıoğluna gitmiştim yine ona gitmeyi düşünüyorum, ben de ismini burada kadınlar kulübünde duymuştum tavsiye ederimBen de aynı sekılde İstanbulda doğdum büyüdüm ama eşimin işi dolayısıyla Ankaraya geldik 2.5 yıldır nerdeyse Ankaradayım doğru düzgün dr da bilmiyorum inşallah istediğimiz gibi bi dr buluruz
Evet onu duydum nasıl memnun kaldınız mı doğal doğum yanlısı mıBen 2. hamile kaldığımda Nezaket Kadıoğluna gitmiştim yine ona gitmeyi düşünüyorum, ben de ismini burada kadınlar kulübünde duymuştum tavsiye ederim
benim 13. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım doğum yapmadım bilmiyorum ne yanlısı olduğunu ama kibar anlayışlı gerçekekçi ücreti de normaldi, telefonla her zaman ulaşılabilir oluyorEvet onu duydum nasıl memnun kaldınız mı doğal doğum yanlısı mı
Başınız sağolsun geçmiş olsunbenim 13. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım doğum yapmadım bilmiyorum ne yanlısı olduğunu ama kibar anlayışlı gerçekekçi ücreti de normaldi, telefonla her zaman ulaşılabilir oluyor
Güzel geçmesine çok sevindim doktorun kimdi şehir hastanesinden acaba bilkent mi etlik miMerhaba arkadaşlar.
Sehir hastanesinde tavsiye edilen bir Dr Vardı ona randevu almıştım. Gelirken de endişe ettim acaba kendi olmaz mı diye. Neyseki buradaymış. Yanında asistanları vardı 3 kişi.
Ultrasonu da asistanı (karından) yaptı. Kendi de takip edip yönlendirdi. Haftasıyla uyumlu rahim içine konuşlanmış keseyi görebiliyoruz dedi. On gün sonra bebek ve kalp atışı için çağırdı. Rutin tahliller için 3 tüp kan, idrar tahlil ve kültürü için numune verdim. Sonuçlar çıkınca da gel bakalım dedi.
Elevital 1 diye bi takviye önerdi.
Benden haberler böyle
Saol canımGüzel geçmesine çok sevindim doktorun kimdi şehir hastanesinden acaba bilkent mi etlik mihaftasıyla uyumluymuş ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet şimdi çıktım daha önceki yaptığımız kan testine göre 4 haftalık sat a göre 6 haftalık dedi karından baktı kese var ama bebek yok geç döllenme nedeniyle goremeyebiliriz dedi haftaya gel yada boş gebelik dedi haftaya belli olur dedi kese sağlıklı ve 6 haftalık gözüküyor dedi yine cevapsız kaldım daha fazla soruyla bakalimBu konuda ben, sizler kadar bilgili ve hassas değilim sanırım. Akşamları yapıyorum salatayı üstüne yarım nar ayıklıyorum. Gömüyorum
11.30 da randevum var
Kesenin görülmesi güzel haberEvet şimdi çıktım daha önceki yaptığımız kan testine göre 4 haftalık sat a göre 6 haftalık dedi karından baktı kese var ama bebek yok geç döllenme nedeniyle goremeyebiliriz dedi haftaya gel yada boş gebelik dedi haftaya belli olur dedi kese sağlıklı ve 6 haftalık gözüküyor dedi yine cevapsız kaldım daha fazla soruyla bakalim
Sen ne yaptın
20 EylülKesenin görülmesi güzel haber
Sat neydi ?
Bence geç döllenme demek için de erken olabilir.
standart:
kese 5-6. Haftalar
bebek kalp atışı 7-8. Haftalarda.
Sata göre 6+6 sın.20 Eylül
Bat 18 ekimdi
22 sinde iki haftalık dedi
Ama kan testi istemedi bakıp anlasilmaz miydi boş gebelik olup olmadigi
Anladım canım çok geçmiş olsun üzüldüm umarım senin için şimdi herşey istediğin gibi olur bakalım bekleyeceğiz artikSata göre 6+6 sın.
Geç döllenme olabilir. En az bi hafta daha süren var.
Hcg de Düzensiz artış yada düşüş varsa kimyasal gebelik tanısı konabilir. Ama boş gebeliği teşhiste hcg ipucu vermiyor. Benim daha önce oldu boş gebelik. 6. Haftada kese vardı 8. Hafta son güne kadar bekledik. Kese biraz büyüdü ama bebek oluşmadı. Teşhis için ultrason takibi yapıldı sadece.
Rabbim hakkınızda en hayırlısını güzelini masib etsin inşallahAnladım canım çok geçmiş olsun üzüldüm umarım senin için şimdi herşey istediğin gibi olur bakalım bekleyeceğiz artik
Canım gözün aydın öncelikle çok sevindimMerhaba arkadaşlar.
Sehir hastanesinde tavsiye edilen bir Dr Vardı ona randevu almıştım. Gelirken de endişe ettim acaba kendi olmaz mı diye. Neyseki buradaymış. Yanında asistanları vardı 3 kişi.
Ultrasonu da asistanı (karından) yaptı. Kendi de takip edip yönlendirdi. Haftasıyla uyumlu rahim içine konuşlanmış keseyi görebiliyoruz dedi. On gün sonra bebek ve kalp atışı için çağırdı. Rutin tahliller için 3 tüp kan, idrar tahlil ve kültürü için numune verdim. Sonuçlar çıkınca da gel bakalım dedi.
Elevital 1 diye bi takviye önerdi.
Benden haberler böyle