Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de o kadar bakmıyorum valla yenmeyecek şeyler belli onları yemiyorum gerisini de canım isterse Randevudan sonra haber ver kese kalp atışı muayene meraktayım

Ya aslında canım çok istedi diye güzelce ayıkladım tam yerken baktım bazıları yenilemez demiş ama yedim tabi

Ben de aynı sekılde İstanbulda doğdum büyüdüm ama eşimin işi dolayısıyla Ankaraya geldik 2.5 yıldır nerdeyse Ankaradayım doğru düzgün dr da bilmiyorum inşallah istediğimiz gibi bi dr buluruz
Ben 2. hamile kaldığımda Nezaket Kadıoğluna gitmiştim yine ona gitmeyi düşünüyorum, ben de ismini burada kadınlar kulübünde duymuştum tavsiye ederim

Evet onu duydum nasıl memnun kaldınız mı doğal doğum yanlısı mı
benim 13. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım doğum yapmadım bilmiyorum ne yanlısı olduğunu ama kibar anlayışlı gerçekekçi ücreti de normaldi, telefonla her zaman ulaşılabilir oluyor

benim 13. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım doğum yapmadım bilmiyorum ne yanlısı olduğunu ama kibar anlayışlı gerçekekçi ücreti de normaldi, telefonla her zaman ulaşılabilir oluyor
Başınız sağolsun geçmiş olsun
ilerleyen haftalarda bir muayeneye gitmek istiyorum

Merhaba arkadaşlar.

Sehir hastanesinde tavsiye edilen bir Dr Vardı ona randevu almıştım. Gelirken de endişe ettim acaba kendi olmaz mı diye. Neyseki buradaymış. Yanında asistanları vardı 3 kişi.

Ultrasonu da asistanı (karından) yaptı. Kendi de takip edip yönlendirdi. Haftasıyla uyumlu rahim içine konuşlanmış keseyi görebiliyoruz dedi. On gün sonra bebek ve kalp atışı için çağırdı. Rutin tahliller için 3 tüp kan, idrar tahlil ve kültürü için numune verdim. Sonuçlar çıkınca da gel bakalım dedi.

Elevital 1 diye bi takviye önerdi.
Benden haberler böyle

Eklentiler

• IMG_3573.jpeg
    94 KB · Görüntüleme: 25
Güzel geçmesine çok sevindim doktorun kimdi şehir hastanesinden acaba bilkent mi etlik mi haftasıyla uyumluymuş ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Evet şimdi çıktım daha önceki yaptığımız kan testine göre 4 haftalık sat a göre 6 haftalık dedi karından baktı kese var ama bebek yok geç döllenme nedeniyle goremeyebiliriz dedi haftaya gel yada boş gebelik dedi haftaya belli olur dedi kese sağlıklı ve 6 haftalık gözüküyor dedi yine cevapsız kaldım daha fazla soruyla bakalim
Sen ne yaptın

Kesenin görülmesi güzel haber
Sat neydi ?
Bence geç döllenme demek için de erken olabilir.

standart:
kese 5-6. Haftalar
bebek kalp atışı 7-8. Haftalarda.

Kesenin görülmesi güzel haber
Sat neydi ?
Bence geç döllenme demek için de erken olabilir.

standart:
kese 5-6. Haftalar
bebek kalp atışı 7-8. Haftalarda.
20 Eylül
Bat 18 ekimdi
22 sinde iki haftalık dedi
Ama kan testi istemedi bakıp anlasilmaz miydi boş gebelik olup olmadigi

Bu şekilde şu an kızlar bakalım haftaya netleşir sanırım bu sefer sancılı geçiyor süreç her anlamda hayırlısı

Eklentiler

• 17309728551384559258834591165295.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 16
20 Eylül
Bat 18 ekimdi
22 sinde iki haftalık dedi
Ama kan testi istemedi bakıp anlasilmaz miydi boş gebelik olup olmadigi
Sata göre 6+6 sın.
Geç döllenme olabilir. En az bi hafta daha süren var.

Hcg de Düzensiz artış yada düşüş varsa kimyasal gebelik tanısı konabilir. Ama boş gebeliği teşhiste hcg ipucu vermiyor. Benim daha önce oldu boş gebelik. 6. Haftada kese vardı 8. Hafta son güne kadar bekledik. Kese biraz büyüdü ama bebek oluşmadı. Teşhis için ultrason takibi yapıldı sadece.

Anladım canım çok geçmiş olsun üzüldüm umarım senin için şimdi herşey istediğin gibi olur bakalım bekleyeceğiz artik

Canım gözün aydın öncelikle çok sevindim
Sonra da doktorunun hem rutin tahlil istemesine hem karından bakmasına (ben biraz taktım bu konuya evet) vee takviye başlatmasına sevindim rahatladım sağlıkla büyüsün gelişsin bebişin. Umarım yakında bizler de güzel gelişmelerimizi buradan paylaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…