Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Git
Eğer ilişkiden sonra olduysa risk geçene kadar uzak durmakta fayda var. Progestan kullanıyor musun ? Yarın doktoruna ulasabiliyorsan durumu söylersin. Belki sana ilaç verir. Sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama dikkat etmelisin. İlişki yasak der büyük ihtimal. Ve genel olarak istirahat halinde olmalısın. Risk geçene kadar tabi ki. Bazıları 12 den sonra ayağa kalkıyor. Bazıları bütün gebelik boyunca yatıyor. Duruma göre hareket edersin.
Gittim doktora az bir kanama alanı gördü sadece yatacaksın dedi yatış verecekti ben dikkat edeceğim dedim ilk kez kalbini duydum, gördüm bebeğimi 💗

Git

Gittim doktora az bir kanama alanı gördü sadece yatacaksın dedi yatış verecekti ben dikkat edeceğim dedim ilk kez kalbini duydum, gördüm bebeğimi 💗
Çok şükür canım. Sevindim adına. Bol bol istirahat et. Zaten bugünler de istirahat edebilen etsin valla. Doğumdan sonra pişman olursunuz 😂

kızlar selam. ben de size birkaç hafta önce yazmıştım. kesenin şeklinde bozukluk vardı+ kanama alanım vardı. doktor düşük riskin var demişti 6. haftada ve progestan başlamıştım. bu hafta 8+4’teyim yeniden gittim doktora hepsi düzelmiş, her şey yolunda dedi. başına gelen olursa korkmayın diye yazıyorum. kese şekli düzeliyor anladığım kadarıyla.

X