2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Herkeste olmuyormuş ama kanama ya, burda kanama olmayıp pozitif görenler gormustum

Günaydın kızlar B birhemsiree listeye ekler misiniz.transfet günüm bugün çift embrio 5.gun test günüm 24 Şubat
Merhaba 5. gün embriyosu 2 tane transfer mi oldunuz doktor bana yasak olduğunu söyledi 3.gün emrbiyosu 2 tane koyalım dedi bende 5.gün embriyosunun daha sağlıklı ilereleyeceğini okudum genelde

demi demi kafayı yemelik süreç

Evettt çok şükür hamileyim Beta 221 geldi Rabbim dileyen herkese nasip etsin
Bugun mubarek gun hepimiz birbirimize dua edelim bebegin sana sımsıkı tutunsun inşaAllah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin evet 2. Pozitifimizi de ekliyorum tabloya cok guzel cok guzel

Kızlar bugün transfer gününü saymazsak 9. Sayarsak 10. Günüm cumartesi doktor test günü verdı idrarda 6 kere yaptım hep silik çizgi çıkıyor bugün dayanamayıp kan verdım degerım 2 çıktı yanı negatif oluyor sanırım ama kan verdıgım yer 12. Günden önce çıkmayabilir dıyor 3. Gün embriyosu negatif olarak mı düşünmem gerekıyor artık

Canım idrar tesi iki degerini silik cizi nasil cikartmis anlamadim kan testinde yanlislik olabilir mi ? Bir dee tutunmaya calisiyor olabilirler 3. Gun embriyolarda beta gec yukselir sen iyi dusun sakin kalmaya calis

Kanda pozitif değer yoksa idrarda sürekli çıkamaz bence yaa imkan yok canım. Bide 6 kez diyorsun.. cumartesi daha iyi bir değerle pozitif alcaksin eminim.

Kanda pozitif değer yoksa idrarda sürekli çıkamaz bence yaa imkan yok canım. Bide 6 kez diyorsun.. cumartesi daha iyi bir değerle pozitif alcaksin eminim.
İnşallah canım ya modum baya bi düştü ama yınede test gününe var dıyorum canımı sıkmamaya çalışıyorum napacamı bılemedım Bıde erken gebelık testınde de normal kaset testte de çıkıyor

Canım idrar tesi iki degerini silik cizi nasil cikartmis anlamadim kan testinde yanlislik olabilir mi ? Bir dee tutunmaya calisiyor olabilirler 3. Gun embriyolarda beta gec yukselir sen iyi dusun sakin kalmaya calis
Nasıl umut oluyor böyle konuşmalar olunca tanı yaptığım 6 test hepsınde ıkıncı cızgı sılık sekılde çıkıyor hemsırede dedı 3. Gün embriyosu yenı tutunmaya başlamış olablr dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…