- Emoji Skoru
- 22
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi birhemsiree
-
Benim ilk çocuğumda yerlşme kanaması olmamıştıHerkeste olmuyormuş ama kanama ya, burda kanama olmayıp pozitif görenler gormustum
Ve hatırladığım kadarıyla bi belirti olmamıştı. Şuan ilaçlar beni bi sarsıyor hissediyorum bünuem bi zayıfBenim ilk çocuğumda yerlşme kanaması olmamıştı
Merhaba 5. gün embriyosu 2 tane transfer mi oldunuz doktor bana yasak olduğunu söyledi 3.gün emrbiyosu 2 tane koyalım dedi bende 5.gün embriyosunun daha sağlıklı ilereleyeceğini okudum geneldeGünaydın kızlar B birhemsiree listeye ekler misiniz.transfet günüm bugün çift embrio 5.gun test günüm 24 Şubat
ayy bu devlette de ne kadar zor çıkıyor sonuçlar yahu özelde hemen veriyorlar 2 saateBugün sağlık ocağında iğnem vardı gitmisken kanda verdim yinep.tesi çıkacak canim
demi demi kafayı yemelik süreçBen de sürekli kafaya takacak bisey buluyorum. Moralimi düzeltmek için aynı durumda olduğum kişileri bulmaya çalışıyorumdeli gibi hissediyorum kendimi cidden bu süreçte. Bu sefer hiç evde test de yapmadim ben. Önceleri cok üzülmüştüm çünkü. Normalde test günüm yarın ama , bu gece gidip kan verecegim
evet ben de gördüm de yine de insan acaba diyorHerkeste olmuyormuş ama kanama ya, burda kanama olmayıp pozitif görenler gormustum
İnşallah rabbim bekleyen herkese nasıp eder pozıtıf görmeyiBen de öyle … Ben bekleyelim diyorum
Benim ilk kimyasalimda beta hcg pozitifti kanama filan olmamisti herkeste olmayabiliyor o. Bende su an 6. Gundeim transfer haric. Beliri hissetmiyorum pek diye uzuluyorum bi moralim iyi oluyor bi kotuevet ben de gördüm de yine de insan acaba diyor
Evettt çok şükür hamileyim
Bugun mubarek gun hepimiz birbirimize dua edelim bebegin sana sımsıkı tutunsun inşaAllah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin evet 2. Pozitifimizi de ekliyorum tabloya cok guzel cok guzelEvettt çok şükür hamileyimBeta 221 geldi Rabbim dileyen herkese nasip etsin
Canım idrar tesi iki degerini silik cizi nasil cikartmis anlamadim kan testinde yanlislik olabilir mi ? Bir dee tutunmaya calisiyor olabilirler 3. Gun embriyolarda beta gec yukselir sen iyi dusun sakin kalmaya calisKızlar bugün transfer gününü saymazsak 9. Sayarsak 10. Günüm cumartesi doktor test günü verdı idrarda 6 kere yaptım hep silik çizgi çıkıyor bugün dayanamayıp kan verdım degerım 2 çıktı yanı negatif oluyor sanırım ama kan verdıgım yer 12. Günden önce çıkmayabilir dıyor 3. Gün embriyosu negatif olarak mı düşünmem gerekıyor artık
Hayirli olsun guzel haberler alman ve almamız duasıyla inşaAllahGünaydın kızlar B birhemsiree listeye ekler misiniz.transfet günüm bugün çift embrio 5.gun test günüm 24 Şubat
Yaa sorma özelde 2saati bile bulmamisti gerçekten. Test günüme kadar çıkar inşallahayy bu devlette de ne kadar zor çıkıyor sonuçlar yahu özelde hemen veriyorlar 2 saate
Kanda pozitif değer yoksa idrarda sürekli çıkamaz bence yaa imkan yok canım. Bide 6 kez diyorsun.. cumartesi daha iyi bir değerle pozitif alcaksin eminim.Kızlar bugün transfer gününü saymazsak 9. Sayarsak 10. Günüm cumartesi doktor test günü verdı idrarda 6 kere yaptım hep silik çizgi çıkıyor bugün dayanamayıp kan verdım degerım 2 çıktı yanı negatif oluyor sanırım ama kan verdıgım yer 12. Günden önce çıkmayabilir dıyor 3. Gün embriyosu negatif olarak mı düşünmem gerekıyor artık
İnşallah canım ya modum baya bi düştü ama yınede test gününe var dıyorum canımı sıkmamaya çalışıyorum napacamı bılemedım Bıde erken gebelık testınde de normal kaset testte de çıkıyorKanda pozitif değer yoksa idrarda sürekli çıkamaz bence yaa imkan yok canım. Bide 6 kez diyorsun.. cumartesi daha iyi bir değerle pozitif alcaksin eminim.
Amiinİnşallah rabbim bekleyen herkese nasıp eder pozıtıf görmeyi
Nasıl umut oluyor böyle konuşmalar olunca tanı yaptığım 6 test hepsınde ıkıncı cızgı sılık sekılde çıkıyor hemsırede dedı 3. Gün embriyosu yenı tutunmaya başlamış olablr dıyeCanım idrar tesi iki degerini silik cizi nasil cikartmis anlamadim kan testinde yanlislik olabilir mi ? Bir dee tutunmaya calisiyor olabilirler 3. Gun embriyolarda beta gec yukselir sen iyi dusun sakin kalmaya calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?