2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Tüp bebekmiş yanlış anlamışım . Ama olsun yine de mucize

Ben 1 şubatta 5. Gün embriyo transferi yaptım fakat sonucum negatif ve 2.ci denememdi.

transfer öncesi olmuştum transfer sonrası 1 kere oldum sanırım geriden gelen yumurta varsa çatlasın demişlerdi hatırlamıyorum ama bu ara çok unutkanım ya
Transferden sonra oldursanız çatlatma iğnesi iğnenin etkisi ile pozitif çıkmış olabilir

Canım bunlr belirti olabilir ilactan da olabilir bende pek belkrti yok mesela o yuzden uzuluyorum ama pozitife odaklanmaya calisiyorum elimden geldigince ilk transferim kimyasal olmustu tutmustu en azindan yani sicak basmasi yasadim bende
Bende de kasık ağrısı olmuştu 1 lubatta transfer olmuştu ama sonuç negatif oldu

B birhemsiree o zaman beni de listeye ekleyebilirmisin 18 Şubat transfer yaş 39 5.gün embriyosu kalitesini sormadım sonuç tarihi de 01 Mart

Bana diyorlarki idrar testi yap diyorlar ama ben kendimi hazır hissetmiyorum ya bugün 5 günüm sizce ne yapmalıyım

Transfer 12 Şubat oldum sonuç 22 Şubat

Ben 1 şubatta 5. Gün embriyo transferi yaptım fakat sonucum negatif ve 2.ci denememdi.
Canım arkadaşım hakkında hayırlısı olsun hepimiz aynı yoldan geçiyoruz birbirimizi çok iyi anlıyoruz yaşadığın hayal kırıklığını kalbimin en derininden hissediyorum umarım yeniden başlayabilecek maddi manevi gücün vardır Allah yardımcın olsun

testi pozitif çıkan arkadaşları tebrik ederim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Bir şey sormak istiyorum size bugün transfer dahil 3. günüm ve çok kötü midem bulanıyor, midemi kötü edecek şeyler de yemedim ama belirti olarak sayabilir miyiz acaba mide bulantısı yaşayan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…