- Emoji Skoru
- 23
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi birhemsiree
-
Cumartesi test gunum inşallah olumlu haber verırım burdakı bütün kızlarao zaman merak etme dediğim gibi2 3 gün kanda çıkar
Bence sabret moralini yüksek tut.. geç tutunuyorsa bile stresin etkiler hiç stres olma. Onca idrar testinin 6sıda yanlış veya bozuk olucak hali yok bence. Gününü bekleİnşallah canım ya modum baya bi düştü ama yınede test gününe var dıyorum canımı sıkmamaya çalışıyorum napacamı bılemedım Bıde erken gebelık testınde de normal kaset testte de çıkıyor
Ay Allah razı olsun canım benimBence sabret moralini yüksek tut.. geç tutunuyorsa bile stresin etkiler hiç stres olma. Onca idrar testinin 6sıda yanlış veya bozuk olucak hali yok bence. Gününü bekle
AMİN İNŞALLAH BEN DE CUMARTESİ VERECEĞİM PAZARTESİYDİ CUMARTESİYE ÇEKTİMCumartesi test gunum inşallah olumlu haber verırım burdakı bütün kızlara
Ayy benimde cumartesi inş güzel bir sonuç çıkar , idrar testinde iki çizgi çıktı ama bakalımAMİN İNŞALLAH BEN DE CUMARTESİ VERECEĞİM PAZARTESİYDİ CUMARTESİYE ÇEKTİM
Bende de aynı yazdım dr asistanıma dr cumartesi gelin demiş normalde pazartesi test günümAyy benimde cumartesi inş güzel bir sonuç çıkar , idrar testinde iki çizgi çıktı ama bakalım
inşallah sağlıklı sonuç alırızAyy benimde cumartesi inş güzel bir sonuç çıkar , idrar testinde iki çizgi çıktı ama bakalım
Benden istenmedi ama gerekli görüldüğünde bazı kişiler taktırmış. Doktorunu dinle canım , her şey bebişin içinTransferden birgün önce yani yarın Clinoleic serum taktırmamı istedi doktorum sizlerden de istedi mi? Bağışıklık güçlendirici serummuş.
Kaçıncı gün embriyosuydu ve belirtileriniz nelerdi acabaEvettt çok şükür hamileyimBeta 221 geldi Rabbim dileyen herkese nasip etsin
Yaa sağlıkla ilerlesin darısı bana olsun inşallahMerhaba hayırlı olsun. Bende 5 gün çift embriyo yaptırdım. 6.gun bitti bugün silik çizgi gördüm idrarda. Kan için çok çok erkendi ama 17 çıktı şimdilikinşallah güzel olacak herşey sizinde
Evet iki embrio transferi oldum .ilk kez böyle bişi duydum 2 tane 3 gün embriosu koyuluyor da 5 . Gün neden koyulmuyor neden yasak olsunMerhaba 5. gün embriyosu 2 tane transfer mi oldunuz doktor bana yasak olduğunu söyledi 3.gün emrbiyosu 2 tane koyalım dedi bende 5.gün embriyosunun daha sağlıklı ilereleyeceğini okudum genelde
Canım benim 3.gün embriyosu 1 şubatta taze transfer edildi. Belirtilerin göğsüm çok acıyordu ve 3 gündür turşu yiyordum deli gibiKaçıncı gün embriyosuydu ve belirtileriniz nelerdi acaba
Bu arada hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla ilerlesin inşallah
Aminnn canım sağolasınHakkında hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almak dileğiyle
Bunu paylaştığın o kadar iyi oldu ki canım beni de rahatlattın teşekkür ederimBu tabloyu görünce bıraz daha içim rahatladı erken olduğu için çıkmamış olablr dıye düşünmeye başladım
Evet negatif cnmEvettt çok şükür hamileyimBeta 221 geldi Rabbim dileyen herkese nasip etsin
Bunu paylaştığın o kadar iyi oldu ki canım beni de rahatlattın teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?