2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Bence sabret moralini yüksek tut.. geç tutunuyorsa bile stresin etkiler hiç stres olma. Onca idrar testinin 6sıda yanlış veya bozuk olucak hali yok bence. Gününü bekle

Bence sabret moralini yüksek tut.. geç tutunuyorsa bile stresin etkiler hiç stres olma. Onca idrar testinin 6sıda yanlış veya bozuk olucak hali yok bence. Gününü bekle
Ay Allah razı olsun canım benim nasıl morel verdınız bana

Kızlar çift embriyo 5.gün mü 3.gün mü transfer ettirmeliyim acaba bir tane 3 bir tane 5 olmuyormuş

Transferden birgün önce yani yarın Clinoleic serum taktırmamı istedi doktorum sizlerden de istedi mi hekimleriniz? Bağışıklık güçlendirici serummuş.

Transferden birgün önce yani yarın Clinoleic serum taktırmamı istedi doktorum sizlerden de istedi mi? Bağışıklık güçlendirici serummuş.
Benden istenmedi ama gerekli görüldüğünde bazı kişiler taktırmış. Doktorunu dinle canım , her şey bebişin için

Bu tabloyu görünce bıraz daha içim rahatladı erken olduğu için çıkmamış olablr dıye düşünmeye başladım

Eklentiler

• IMG_6672.png
    92 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba hayırlı olsun. Bende 5 gün çift embriyo yaptırdım. 6.gun bitti bugün silik çizgi gördüm idrarda. Kan için çok çok erkendi ama 17 çıktı şimdilik inşallah güzel olacak herşey sizinde
Yaa sağlıkla ilerlesin darısı bana olsun inşallah

Merhaba 5. gün embriyosu 2 tane transfer mi oldunuz doktor bana yasak olduğunu söyledi 3.gün emrbiyosu 2 tane koyalım dedi bende 5.gün embriyosunun daha sağlıklı ilereleyeceğini okudum genelde
Evet iki embrio transferi oldum .ilk kez böyle bişi duydum 2 tane 3 gün embriosu koyuluyor da 5 . Gün neden koyulmuyor neden yasak olsun

Kaçıncı gün embriyosuydu ve belirtileriniz nelerdi acaba
Bu arada hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım benim 3.gün embriyosu 1 şubatta taze transfer edildi. Belirtilerin göğsüm çok acıyordu ve 3 gündür turşu yiyordum deli gibi 2 gündüzde adet sancısı çekiyordum kesin adet olcam diyordum

Bu tabloyu görünce bıraz daha içim rahatladı erken olduğu için çıkmamış olablr dıye düşünmeye başladım
Bunu paylaştığın o kadar iyi oldu ki canım beni de rahatlattın teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…