- Emoji Skoru
- 394
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi birhemsiree
-
5. günde çıkmıyor ben 5 günde de yaptım negatif çıktı ama 8. günde çok silik gördümCanım hazır değilsen yapma bu işte psikoloji önemli
Bence yapın belli oluyor çünküBana diyorlarki idrar testi yap diyorlar ama ben kendimi hazır hissetmiyorum ya bugün 5 günüm sizce ne yapmalıyım
Kimiside çıkmıyor diyorBence yapın belli oluyor çünkü
Canım senin transfer dahil mi 8. gündü?5. günde çıkmıyor ben 5 günde de yaptım negatif çıktı ama 8. günde çok silik gördüm
Allah yardımcın olsun canım hayırla tutunsun inşallahGünaydın kızlar B birhemsiree listeye ekler misiniz.transfet günüm bugün çift embrio 5.gun test günüm 24 Şubat
yok canım transfer sonrası bugün 9. gündeyim bakalım nasip inşallah yanılmam kan da da çıkarCanım senin transfer dahil mi 8. gündü?
Yaa içim ferahladi bir nebze olsa. Benim 5.günde 17 çıkınca kaygilandim inşallah sizin gibi olurHayır oğlum 3 buçuk yaşında sağlıkla ilerledi gebelik
Merhaba hayırlı olsun. Bende 5 gün çift embriyo yaptırdım. 6.gun bitti bugün silik çizgi gördüm idrarda. Kan için çok çok erkendi ama 17 çıktı şimdilikGünaydın kızlar B birhemsiree listeye ekler misiniz.transfet günüm bugün çift embrio 5.gun test günüm 24 Şubat
kaugılanacak birşey yok her değer bir değildir kiminde değer düşük bebk sağlıklı olur kiminde değr yüksek olur başka birşey olur içini ferah tutYaa içim ferahladi bir nebze olsa. Benim 5.günde 17 çıkınca kaygilandim inşallah sizin gibi olur
Mrb canım bende bunu yapsam mı diye düşünüyorum 7.gunum bugün transfer hariç bı turlu cesaretimi toplayım test alamadımMerhaba ben rapor aldım evde dinlenerek geçiriyorum ara ara kadıklarda hafif bi ağrı oluyo onun dışında iyiyim. Hissiyat olarak bir ley hissedemiyorum hissetmemeye de çalışıyorum birkaç kez test yapsam mı dedim vazgeçtim test gününü bekleyeceğim sanırım. Hepimizin yüzünü güldürsün mevlam inşallah
yarın tekrar kan vericekmisin canım artışı görürsünMerhaba hayırlı olsun. Bende 5 gün çift embriyo yaptırdım. 6.gun bitti bugün silik çizgi gördüm idrarda. Kan için çok çok erkendi ama 17 çıktı şimdilikinşallah güzel olacak herşey sizinde
İnşallahYaa içim ferahladi bir nebze olsa. Benim 5.günde 17 çıkınca kaygilandim inşallah sizin gibi olur
Ben de öyle … Ben bekleyelim diyorumMrb canım bende bunu yapsam mı diye düşünüyorum 7.gunum bugün transfer hariç bı turlu cesaretimi toplayım test alamadım
Bugün sağlık ocağında iğnem vardı gitmisken kanda verdim yineyarın tekrar kan vericekmisin canım artışı görürsün
benim de9. günüm olmayınca şaşırıyorumBenim olmadi, bugün 9.gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?