- 26 Haziran 2023
- 204
- 83
- 18
- 25
- Konu Sahibi birhemsiree
-
Anne adayı | Yaş | Transfer günü | Embriyo | Sonuç tarihi | Sonuç |
B birhemsiree | 26 | 7 şubat | 5BB+ | 19 şubat | |
O OLENA MIRA | 33 | 4 şubat | 4AA | 17 şubat | |
M mavms yesl | 26 | 6 şubat | 5. Gün | 18 şubat | |
S saripapatya10 | 36 | 4 şubat | 3. Gün | 17 şubat | |
N nur411 | 33 | 8 şubat | 3BB,4BB | 20 şubat | |
S ssgz2011 | |||||
M mrvmra | 31 | 7 şubat | 5.gün (çift) | 19 şubat | |
| 30 | 6 şubat | 3AB | 18 şubat | |
| 31 | 5 şubat | 4BC | 17 şubat | |
| 25 | 6 şubat | 3. Gün | 18 şubat | |
F ftmbg | 35 | 6 şubat | 5. Gün | 18 şubat | |
6 6ayse1 | 33 | 6 şubat | 4AB | 16 şubat | |
G gulsn61 | 30 | 3 şubat | 5. Gün | 15 şubat | |
| 28 | 1 şubat | 5. Gün | 14 şubat | |
S sevgili39 | 40 | 10 şubat | 3. Gün | 22 şubat | |
| 35 | 3 şubat | 3. Gün | 14 şubat | |
| 37 | 3 şubat | 5. Gün | 14 şubat | |
A aslanbebe | 32 | 3 şubat | 5. Gün | 17 şubat | |
B backpacker123 | 29 | 3 şubat | 4AA | 15 şubat | |
E elifbsraaa1 | 27 | 1 şubat | 3. Gün | 13 şubat | |
O ozlemkiz | 34 | 4 şubat | 5. Gün (çift) | 16 şubat | |
A albet | 26 | 3 şubat | 5AB | 12 şubat | |
L limonyildizi | 37 | 12 şubat | 4AA | 24 şubat | |
E ebru181 | 35 | 4 şubat | 3. Gün (çift) | 15 şubat | |
T tugbayusuff | 44 | 3 şubat | 5. Gün | 13 şubat | |
Z zeynepcimsakin | 28 | 10 şubat | 4BB | 22 şubat | |
H hayalimsinbebek | 23 | 3 şubat | 3. Gün | 15 şubat | |
C cigdem84 | 40 | 8 şubat | 5.Gün (çift) | 20 şubat | |
B BBayanfluu | 28 | 10 şubat | 5. Gün (çift) | 20 şubat | |
P payni | 33 | 13 şubat | 5. Gün(çift) | 24 şubat | |
| 38 | 15 şubat | 3. Gün | 27 şubat |
Yazdım tabloya herkes guzel sonuclar alsinYaş 33 transfer 4 Şubat 4aa kalite embriyo 17 Şubat sonuç
Ekliyorum canımYaş 28. 1 Şubat 5. Gün emriyo kalite olarak ne olduğunu blmiyorum 14 şubatta test günüm
Ekledim canım guzel sonuclar alalım inşaAllah hayirlisiylaCanım merhaba
Dün transfer oldum. İlk transferim çift embriyo. Yaş 33. 3bb ve 4bb canım kaliteler. Sonuç 20 şubat
Tahmini testvtarihi 22 şubat olabilir diye dusundum ekledim transferiniz guzel gecsin pozitif saglikli sonuclar alın inşaAllahMerhaba yaş 40 bu 2. Transferim ilki tutmadı.
tek 3.Gün embriyo 8 hücreli iyi kalite dendi. A b denilmedi.
transferi Yarın yani 10 şubat 2025 transfer cnm Jan testi günümü bilmiyorum üstüne 10.12 Gün sayılır sanırım. Şimdiden bütün arkadaşlarıma hayırlsı olsun bol şans diliyorum
Canım bunlr belirti olabilir ilactan da olabilir bende pek belkrti yok mesela o yuzden uzuluyorumKızlar sizlere bir şey sorucam. Ben transferi oldum odaya geçtim hemen regl olacak misım gibi bel ve kasık ağrılarım başladı. Hala da devam ediyorbide sıcak basması oluyor. Dışarı çıkınca sıtma tutuyor olan var mı
hayorli olsun canım surecle ilgili test tarihi genelde 12 gun sonra belirti arayip duruyoruz iste transferden sonra da bi de ben transferde idrara sıkısık olma durumunu hic sevmiyorum baska merak ettigin varsa cevaplarimMerhaba benimde ayın 17 sinde son kontrolüm var transfer günümü belirleyeceğiz. Süreçle işgili neler yaşıyorsunuz bende bilmek isterim
Ekledim guzel sonuclar alın inşaAllah siz de hepimiz deSelaamm 6 şubatta transfer oldum yaşım 30 yumurta kalitem emin değilim ama 3ab olmalı
33 uaşındayım bende bu aradaTeşekkür ederim, 2,5 yıldır evliyim 1 düşüğüm oldu bu süreçte. Aralık ayında 12 adet yumurtam toplandı, 7 adet yumurtam kaldı. Hepsini dondurduk. 3 tanesini genetiğe gönderdik 2 si üst düzey kaliteli geldi. Bu ayda transferim olacak. İnşallaj güzel sonuçlar alırız.
Canım bende hiç olmadı bugün 8. Gün biraz ilk defa kaşık ağrım oldu hafif okdar inşallah hayırlı sonuçlar alırızzzKızlar sizlere bir şey sorucam. Ben transferi oldum odaya geçtim hemen regl olacak misım gibi bel ve kasık ağrılarım başladı. Hala da devam ediyorbide sıcak basması oluyor. Dışarı çıkınca sıtma tutuyor olan var mı
Canım ilaçtan desem transferden öncede bu ilaçları kullanıyordum ne bileyim kafam karıştı benim bir kızım var normal yolla ondada 3 günlükken falan öğrenmiştim ondada görümceme demiştim emin miyiz bu kan doğrumu adet olacağım sanki falan diye bide üşüme vardı hatırlıyorum 10 yıl olduCanım bunlr belirti olabilir ilactan da olabilir bende pek belkrti yok mesela o yuzden uzuluyorumama pozitife odaklanmaya calisiyorum elimden geldigince ilk transferim kimyasal olmustu tutmustu en azindan yani sicak basmasi yasadim bende
Yaa ne guzel maşaAllah bu ay bol bol avokado cig kabak cekirdegi badem tuketin nar suyu rahim kalinligina iyi geliyor balık yiyin bu aralar Rabbim nasip etsin saglikla hayirlaTeşekkür ederim, 2,5 yıldır evliyim 1 düşüğüm oldu bu süreçte. Aralık ayında 12 adet yumurtam toplandı, 7 adet yumurtam kaldı. Hepsini dondurduk. 3 tanesini genetiğe gönderdik 2 si üst düzey kaliteli geldi. Bu ayda transferim olacak. İnşallaj güzel sonuçlar alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?