- 24 Ağustos 2022
- 4.341
- 15.945
Canım benim çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum sana. Hemencecik iyileşirsin umarımKızlar selam ayağımı kırdığım için pc başına oturamıyorum sizden müsade istiyorum bir kaç günlük. Tabloyu yenilicem daha iyi olunca kusura bakmayın lütfen bir tane kızım var 2.5 yaşında şu an perişan haldeyimgurbette tek olmanın zorluğu şimdi annem yanımda olsa bu kadar zorlanmazdım
Ben hamileliğin 12.haftasına kadar aşırı kustum ve midem bulandı. Şimdi de bebek 8 aylık oldu test yaptım pozitif çıktı ama kusma falan yok hamile olmama ihtimalim var mıdır. Yarın kandan baktırcam merak ediyorum aşırıAlakası yok öyle düşünme bnm iki arkadaşımda bi defa kusmadan güle oynaya gebelik geçirdi, onlara imrenerek imrene bi hal oldum. Ben 9 ayi böğüre böğüre geçirdim artık boğazımdan kan gelirdi o derece. Diycem herkesin farklı dua et ki böyle devam etsin gerçekten en güzel dönemlerin harap oluyor, vallahi bnm korkulu rüyam hamilelik süreci Allah'ımin gücüne gitmesin. Bu 4. Hamileliğim ve hepsi aynı geçiyor maalesef
adetiniz kaç gün geciktiBen hamileliğin 12.haftasına kadar aşırı kustum ve midem bulandı. Şimdi de bebek 8 aylık oldu test yaptım pozitif çıktı ama kusma falan yok hamile olmama ihtimalim var mıdır. Yarın kandan baktırcam merak ediyorum aşırı
geçmiş olsunKızlar selam ayağımı kırdığım için pc başına oturamıyorum sizden müsade istiyorum bir kaç günlük. Tabloyu yenilicem daha iyi olunca kusura bakmayın lütfen bir tane kızım var 2.5 yaşında şu an perişan haldeyimgurbette tek olmanın zorluğu şimdi annem yanımda olsa bu kadar zorlanmazdım
1 ay gecikti yakın zamanda doğum yaptığım için şüphelenmemiştim test yaptım çift çizgi çıktı. Yani 3 yıl bebeğimiz olmamıştı doğumdan sonra 3 kez adet gördüm sonra hamile kaldım heralde bana sürprizadetiniz kaç gün gecikti
Canım çok teşekkür ederim. Kızım 3 aylıktı emziriyordum elimi kırmıştım 1 ay alçıyla dolaşmıştım. Şimdi de ayağımı kırdım hamile hamile. Benim kemiklerimin çocuklarla bir derdi var anlamıyorumCanım benim çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum sana. Hemencecik iyileşirsin umarım
Büyük talihsizlik olmuş. Sen moralini yüksek tut bebiş de üzülmesin. Çok çok geçmiş olsun canım benimCanım çok teşekkür ederim. Kızım 3 aylıktı emziriyordum elimi kırmıştım 1 ay alçıyla dolaşmıştım. Şimdi de ayağımı kırdım hamile hamile. Benim kemiklerimin çocuklarla bir derdi var anlamıyorum
Senle aynı benim belirtiler ya birebir nerdeyseGünaydın canım işim yoğun, sabah 8 akşam 6 çalışıyorum. Mesaim biter bitmez eve gidiyorum ve gözlerim kapanıyor. Dün iş yerimde bilgisayara bakarken uyuyacaktım. Gözlerim gidiyor sürekli uyumak istiyorum. Gece üstümü örtüyorum gündüz çıplak gezmek istiyorummidem dün bulanmaya başladı. Şirketin revirine gittim doktor serum yazdı. Durup dururken ağlama kriz geldi. Göğüs uçlarımda dehşet bir hassasiyet büyüme vardı, son 2 gündür hafifledi ama memelerim hala şiş
Kendime bunu anlatamıyorumSürekli belirti olmazmış ama
Biliyorlar biz tutamadık ki ağzımızızannetmiyorum cnm. kp tarafı biliyor mu gebeliği
Çok geçmiş olsun canım bende gurbette olduğum için seni çok iyi anlıyorum. Komşun yada arkadaşın yok mu sana yardım edebilecekKızlar selam ayağımı kırdığım için pc başına oturamıyorum sizden müsade istiyorum bir kaç günlük. Tabloyu yenilicem daha iyi olunca kusura bakmayın lütfen bir tane kızım var 2.5 yaşında şu an perişan haldeyimgurbette tek olmanın zorluğu şimdi annem yanımda olsa bu kadar zorlanmazdım
Oh çok güzel yapmışsın. Bizde eşimde ameliyatlı olacağı için arka koltuğa onu yatırıcaz ben ön koltukta seyahat edicem. Bende kan sulandırıcı kullanıyorum inşallah benim doktorum da bi sakınca görmezEvet canım 2 kere sorduk doktor istediğiniz yere gidin zaten kan sulandırıcı kullanıyorsun dedi arkaya yatak yaptım kendime yastığımı da aldım uzanıyorum koltukları öne ittik arkası 3+1 olduha evde uzanmışım ha arabada. Bence o ayaklar yerde duruyorken kan akışı sağlanmıyor diye yasaklanıyor. Bana yasak koymadı. Uzandığım için de problem yok şükür.
Benim oldu canım 7+0 da iki üç gün önce kontrol sonrası akşam oldu sabahında kontrole gittim tekrar bir sorun gözükmüyor dedi doktorum düşük önleyici iğneler kullanıyordum zaten onlara devam et dediKızlar hiç lekelenmesi olan oldu mu? Dün gece peçeteye nokta şeklinde bikaç damla kan geldi wc gittiğimde biraz korktum
Sağol canım tekrarlarsa ben de acile giderim kahverengi değil de normal kan gibi olunca endişelendim minicik de olsaKendime bunu anlatamıyorum
Biliyorlar biz tutamadık ki ağzımızı
Çok geçmiş olsun canım bende gurbette olduğum için seni çok iyi anlıyorum. Komşun yada arkadaşın yok mu sana yardım edebilecek
Oh çok güzel yapmışsın. Bizde eşimde ameliyatlı olacağı için arka koltuğa onu yatırıcaz ben ön koltukta seyahat edicem. Bende kan sulandırıcı kullanıyorum inşallah benim doktorum da bi sakınca görmez
Benim oldu canım 7+0 da iki üç gün önce kontrol sonrası akşam oldu sabahında kontrole gittim tekrar bir sorun gözükmüyor dedi doktorum düşük önleyici iğneler kullanıyordum zaten onlara devam et dedi
hayırlı olsun ben de 6+5im, acaba kese büyüklüğü bebek büyüklüğü paylaşabilir misiniz sorun olmayacaksa? ben de yarın kontrole gideceğim gelişimleri karşılaştırırız :)Merhabaa ben bugün 6+5 im vajinal daha detaylı bakayım demişti dr um,kalp atışı falanda duyduk
bence normal.. bebek 7-8. haftaya kadar yerleşmeye çalışıyor ve rahim de buna alışmaya çalışıyor. korkma bence daha yoğun kanaman ya da şiddetli ağrın olursa doktoruna görünKızlar hiç lekelenmesi olan oldu mu? Dün gece peçeteye nokta şeklinde bikaç damla kan geldi wc gittiğimde biraz korktum
Canım sen tabloyu bosver iyileşmeye bak kemik suyu bulabilirsen çorba yap iç ama dra da sormak lazım. Bir bakayım hamilelere sakıncası var miKızlar selam ayağımı kırdığım için pc başına oturamıyorum sizden müsade istiyorum bir kaç günlük. Tabloyu yenilicem daha iyi olunca kusura bakmayın lütfen bir tane kızım var 2.5 yaşında şu an perişan haldeyimgurbette tek olmanın zorluğu şimdi annem yanımda olsa bu kadar zorlanmazdım
Cnm hamişmisin senEvet canım 2 kere sorduk doktor istediğiniz yere gidin zaten kan sulandırıcı kullanıyorsun dedi arkaya yatak yaptım kendime yastığımı da aldım uzanıyorum koltukları öne ittik arkası 3+1 olduha evde uzanmışım ha arabada. Bence o ayaklar yerde duruyorken kan akışı sağlanmıyor diye yasaklanıyor. Bana yasak koymadı. Uzandığım için de problem yok şükür.
Evet kuzucum yaaaa çok şükür hamileyimCnm hamişmisin senay çok sevındım. Nasıl gdıyor varmı bi sıkıntın
Uyku durumu bende de var bi uyku uyku tutmuyor bi uyudum mu da kalkmak istemiyorum. Tatil dönüşü öylesine bi uzanmistim aksam 7,30 dan sabah 9 a kadar uyudumAyrıca bundan 2 gün önceye kadar kıtlıktan çıkmışçasına yedim son 2 gündür her şey bana pis geliyor. Çok şiddetli kabızım var. Sizde durum nedirsemocann ve diğer arkadaşlar ?