- 24 Ağustos 2022
- 4.340
- 15.937
Uzun yol değil kuzucum aslında 1.5 saatte bir mola veriyoruz 5 saatlik yol :) hadi güzel haberlerle gel bize de pozitif enerji vermiş olAyy yolculuğun iyi geçsin uzun yol mu umarım dediğin gibidir bir de adet dönemim mi acaba her adet döneminde olurmuş
Benim sat yok aslında değişebilir de bugün olan randevuda tam netleşir sanıyorum. Belki daha küçük olabiliriz ama fazla da küçük olmayız sanırım 2 3 gün belki
İnşallah bakalimmUzun yol değil kuzucum aslında 1.5 saatte bir mola veriyoruz 5 saatlik yol :) hadi güzel haberlerle gel bize de pozitif enerji vermiş ol
İnşallah bakalimm
Benim de böyle bir durumum var. Sabah 6da uyanıyorum, zorla uyuyorum sonra 7,8de tekrar tekrar uyanıyorum. Gün içinde de normalde yazın yemekten sonda uyku basar, şuna hiç uyku tutmuyor. Rüya dediğiniz gibi korkuyla sıçrayarak uyandım dün gece, annem kendinin de çok rüya gördüğünü söylemişti hamilelikte.Sanirim grupta cogunluk uyku ihtiyaci hissediyor. En az 7 saat uyuyan eski ben gebelikle birlikte iyi uyuyamiyorum. Neredeyse cogu uyudugumda da ruyamda bir seylere korkup uyaniyorum. Ya da bebekle ilgili bir suru ruyalar goruyorum
korkularınız varsa rüya görürsunuz. çok takılmaayın olumlu olmaya çalışın ben de sureklı uyku halındeyımBenim de böyle bir durumum var. Sabah 6da uyanıyorum, zorla uyuyorum sonra 7,8de tekrar tekrar uyanıyorum. Gün içinde de normalde yazın yemekten sonda uyku basar, şuna hiç uyku tutmuyor. Rüya dediğiniz gibi korkuyla sıçrayarak uyandım dün gece, annem kendinin de çok rüya gördüğünü söylemişti hamilelikte.
5+3 te aynı hislerleyim. Sürekli vücudumu dinliyorum belirti var mı diye. Boş gebelik filan her şeye kayıyor insanın aklı Allah korusun. Elimi karnıma koyup dua ediyorum, konuşuyorum onunla sürekli. Şu anda yazdıklarınızı okumak inanılmaz mutlu etti beni. Umarım ben de haftaya duyabilirim kalp atışınıMerak etmeyin aynı dönemde benimde belirtilerim gitti sonra tekrar geldi dönem dönem belirtiler değişiyor. Göğüs ağrım vardı gitti sonra tekrar geldi sonra tekrar gitti. Vücut salgılanan hormonlara alıştıkça belirtiler kayboluyormuş. Doktora gidene kadar aynı endişeye ben de yaşadım ama çok şükür 6+1 de kalp atışını duyduk. Sağlıklı bebek annesine sıkı sıkı tutunuyor zaten
Bebeğimle ilgili rüyalar değil, en son fare görüp sıçrayıp uyanmıştımkorkularınız varsa rüya görürsunuz. çok takılmaayın olumlu olmaya çalışın ben de sureklı uyku halındeyım
ben önceki gebeliğimde hep deprem görüyordum. korkuların bılınc altında yansıma sekli bu ruyalarBebeğimle ilgili rüyalar değil, en son fare görüp sıçrayıp uyanmıştım
Kalp atışını duyana kadar evham yapıyor insan bu da elimizde olmuyor maalesef. Belirtiler gidince o kadar üzülüyordum ki acaba boş gebelik mi dış gebelik mi niye bir şey hissetmiyorum diye kendi kendimi yerdim. Kontrole gidene kadar öldüm öldüm dirildim desem yeri. Ama gittik gördük orda kalbi de yeni oluşmuş pıt pıt atıyordu5+3 te aynı hislerleyim. Sürekli vücudumu dinliyorum belirti var mı diye. Boş gebelik filan her şeye kayıyor insanın aklı Allah korusun. Elimi karnıma koyup dua ediyorum, konuşuyorum onunla sürekli. Şu anda yazdıklarınızı okumak inanılmaz mutlu etti beni. Umarım ben de haftaya duyabilirim kalp atışını
Yaa benimde saçım çok dökülüyor var mı bunun çaresi kel kalıcamHamile olduğum günden beri çok üşüyorum yaz sıcağında kapı pencere kapalı tutuyorum evdekiler yanıyor ben donuyorum. Var mı böyle yaşayan? Bir de saçım çok dökülüyor
Gereksiz ekşınCezaları 3 gün oluyor galiba zaten daha gelmezler. Ama o grupta sıkıntı çıkar ayrilirlar
Yoktur canım içini ferah tut rahim genişliyordurBenim bugün adet olacakmış gibi ağrım var canımı sıkıyor 15.20 de randevum var. İnşallah olumsuz bir durum yoktur.
Yolculuk için doktora danıştın mı canım bende salı günü yola çıkıcam 5 saatlik bi yol. Salı günü doktor randevum var sonrasında yola çıkarız dedik ama doktor uzun yola çıkma derse napıcaz bilmiyorum. Eşim küçük bi ameliyat olucak babası gelip bizi alıcak. Eğer yola cıkma derse doktor kayın peder boşa gelmiş olucakBizim senle doğumlar aynı gün görünüyor :) bence yoktur sorun rahim genişliyor normal. Güzel düşün ben de yolculuğa çıktım şimdi arka koltuğa uzanıyorum hafif benim de ağrılarım var
Kalp atışını duyduk ama evham hala devam ediyor bende ya belirti yokken kafayı yiyecek gibi oluyorumKalp atışını duyana kadar evham yapıyor insan bu da elimizde olmuyor maalesef. Belirtiler gidince o kadar üzülüyordum ki acaba boş gebelik mi dış gebelik mi niye bir şey hissetmiyorum diye kendi kendimi yerdim. Kontrole gidene kadar öldüm öldüm dirildim desem yeri. Ama gittik gördük orda kalbi de yeni oluşmuş pıt pıt atıyorduo yüzden hiç evham yapmayın benim hala belirtilerim gidip geliyor alıştım artık kalp atışını duymaya az kalmış annesi bebeğinin orda olduğuna inan ve elini karnına koy dua et. Hep diyorum Allahım beni ve bebeğimi bu süreçte yalnız bırakma
Allah razı olsun sizden. Dua edip beklemekten başka çaremiz yok sanırımKalp atışını duyana kadar evham yapıyor insan bu da elimizde olmuyor maalesef. Belirtiler gidince o kadar üzülüyordum ki acaba boş gebelik mi dış gebelik mi niye bir şey hissetmiyorum diye kendi kendimi yerdim. Kontrole gidene kadar öldüm öldüm dirildim desem yeri. Ama gittik gördük orda kalbi de yeni oluşmuş pıt pıt atıyorduo yüzden hiç evham yapmayın benim hala belirtilerim gidip geliyor alıştım artık kalp atışını duymaya az kalmış annesi bebeğinin orda olduğuna inan ve elini karnına koy dua et. Hep diyorum Allahım beni ve bebeğimi bu süreçte yalnız bırakma
Aminn Aminn Allah zoru kolay etsin inşallahAllah razı olsun sizden. Dua edip beklemekten başka çaremiz yok sanırımHepimizin kolaylıkla geçsin inşallah hamileliği
Sürekli belirti olmazmış amaKalp atışını duyduk ama evham hala devam ediyor bende ya belirti yokken kafayı yiyecek gibi oluyorum
zannetmiyorum cnm. kp tarafı biliyor mu gebeliğiYaa benimde saçım çok dökülüyor var mı bunun çaresi kel kalıcam
Gereksiz ekşın
Yoktur canım içini ferah tut rahim genişliyordur
Yolculuk için doktora danıştın mı canım bende salı günü yola çıkıcam 5 saatlik bi yol. Salı günü doktor randevum var sonrasında yola çıkarız dedik ama doktor uzun yola çıkma derse napıcaz bilmiyorum. Eşim küçük bi ameliyat olucak babası gelip bizi alıcak. Eğer yola cıkma derse doktor kayın peder boşa gelmiş olucak
Çok geçmiş olsun canım allah şifa vversin inşallahKızlar selam ayağımı kırdığım için pc başına oturamıyorum sizden müsade istiyorum bir kaç günlük. Tabloyu yenilicem daha iyi olunca kusura bakmayın lütfen bir tane kızım var 2.5 yaşında şu an perişan haldeyimgurbette tek olmanın zorluğu şimdi annem yanımda olsa bu kadar zorlanmazdım
Evet canım 2 kere sorduk doktor istediğiniz yere gidin zaten kan sulandırıcı kullanıyorsun dedi arkaya yatak yaptım kendime yastığımı da aldım uzanıyorum koltukları öne ittik arkası 3+1 olduYaa benimde saçım çok dökülüyor var mı bunun çaresi kel kalıcam
Gereksiz ekşın
Yoktur canım içini ferah tut rahim genişliyordur
Yolculuk için doktora danıştın mı canım bende salı günü yola çıkıcam 5 saatlik bi yol. Salı günü doktor randevum var sonrasında yola çıkarız dedik ama doktor uzun yola çıkma derse napıcaz bilmiyorum. Eşim küçük bi ameliyat olucak babası gelip bizi alıcak. Eğer yola cıkma derse doktor kayın peder boşa gelmiş olucak
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Sezeryan olduğum için korkuyordum ve tabi yoruculuk kısmı da ayrı bakalım nasip böyleymişHayırlı olsun arkadaşım, bnm de ilk iki doğumum arası seninkinden azdı ve sezeryan hiç sıkıntı olmaz merak etme, bnm bu 4. Sezeryan doktorlar bile bakmak istemiyor ciktik bi yola bakalim