Benim gelip gidiyo yanmalar üşümelerHamile olduğum günden beri çok üşüyorum yaz sıcağında kapı pencere kapalı tutuyorum evdekiler yanıyor ben donuyorum. Var mı böyle yaşayan? Bir de saçım çok dökülüyor
Bi üşüyorum bi yanıyorum aksam battanıyenın altındayım gunduz de pişiyorum . Ama aksamları uykudan gözümü açamıyorum dün aksam yemek yedim uyku bastırdı bi saat uyudum esim çocukla parka falan gitmiş geldiler oglanla resim yapayım dedim uyandım zorla ay resım yaptıgım yerde bayılacagım gözlerimi açamadım resmen sonrası cocuk uyuyunca bende uyudum zaten ama kolumu bıle kaldıramıyordum böyle olan var mı ya.bide yediğim hersey tuhaf gelıyor hiç zevkle yemiyorumHamile olduğum günden beri çok üşüyorum yaz sıcağında kapı pencere kapalı tutuyorum evdekiler yanıyor ben donuyorum. Var mı böyle yaşayan? Bir de saçım çok dökülüyor
Günaydın canım işim yoğun, sabah 8 akşam 6 çalışıyorum. Mesaim biter bitmez eve gidiyorum ve gözlerim kapanıyor. Dün iş yerimde bilgisayara bakarken uyuyacaktım. Gözlerim gidiyor sürekli uyumak istiyorum. Gece üstümü örtüyorum gündüz çıplak gezmek istiyorumBi üşüyorum bi yanıyorum aksam battanıyenın altındayım gunduz de pişiyorum . Ama aksamları uykudan gözümü açamıyorum dün aksam yemek yedim uyku bastırdı bi saat uyudum esim çocukla parka falan gitmiş geldiler oglanla resim yapayım dedim uyandım zorla ay resım yaptıgım yerde bayılacagım gözlerimi açamadım resmen sonrası cocuk uyuyunca bende uyudum zaten ama kolumu bıle kaldıramıyordum böyle olan var mı ya.bide yediğim hersey tuhaf gelıyor hiç zevkle yemiyorum
Ayrıca bundan 2 gün önceye kadar kıtlıktan çıkmışçasına yedim son 2 gündür her şey bana pis geliyor. Çok şiddetli kabızım var. Sizde durum nedirBi üşüyorum bi yanıyorum aksam battanıyenın altındayım gunduz de pişiyorum . Ama aksamları uykudan gözümü açamıyorum dün aksam yemek yedim uyku bastırdı bi saat uyudum esim çocukla parka falan gitmiş geldiler oglanla resim yapayım dedim uyandım zorla ay resım yaptıgım yerde bayılacagım gözlerimi açamadım resmen sonrası cocuk uyuyunca bende uyudum zaten ama kolumu bıle kaldıramıyordum böyle olan var mı ya.bide yediğim hersey tuhaf gelıyor hiç zevkle yemiyorum
Bende de oluyor bazen, donmak gibi degil ama atesim 36.5 I gecmemesine ragmen icten usume geliyor.Hamile olduğum günden beri çok üşüyorum yaz sıcağında kapı pencere kapalı tutuyorum evdekiler yanıyor ben donuyorum. Var mı böyle yaşayan? Bir de saçım çok dökülüyor
ben de allah korusun yangın deprem görüyorum kabus görüyorum aşırı duygusallaştık bence ondan bilinçaltımız da değiştiSanirim grupta cogunluk uyku ihtiyaci hissediyor. En az 7 saat uyuyan eski ben gebelikle birlikte iyi uyuyamiyorum. Neredeyse cogu uyudugumda da ruyamda bir seylere korkup uyaniyorum. Ya da bebekle ilgili bir suru ruyalar goruyorum
Cezaları 3 gün oluyor galiba zaten daha gelmezler. Ama o grupta sıkıntı çıkar ayrilirlarKızlar uyarmışlar yasak diye ama ısrarla devam etmişlercezaları ne zaman biter acaba ya zaten az kişiydik daha da azaldık
Dimi ya, tamamen ruyalara bile yansiyor.ben de allah korusun yangın deprem görüyorum kabus görüyorum aşırı duygusallaştık bence ondan bilinçaltımız da değişti
İsimleri silinmiş listedenCezaları 3 gün oluyor galiba zaten daha gelmezler. Ama o grupta sıkıntı çıkar ayrilirlar
E ne gerek vardı bu eksinaİsimleri silinmiş listeden
Ceza alınca silinmiyor diye biliyorum ama kim sildi ki acabaİsimleri silinmiş listeden
Keşke yapmasalardıE ne gerek vardı bu eksina
Bana özelden numara atmıştı o mesaj da silinmiş. Yöneticiler silmiştir. Kurallar katı bu konuda diye biliyorumCeza alınca silinmiyor diye biliyorum ama kim sildi ki acaba
Moderator silmiş demek ki tamamen çıkarmışlar sitedenCeza alınca silinmiyor diye biliyorum ama kim sildi ki acaba
Bizim senle doğumlar aynı gün görünüyor :) bence yoktur sorun rahim genişliyor normal. Güzel düşün ben de yolculuğa çıktım şimdi arka koltuğa uzanıyorum hafif benim de ağrılarım varBenim bugün adet olacakmış gibi ağrım var canımı sıkıyor 15.20 de randevum var. İnşallah olumsuz bir durum yoktur.
Ayy yolculuğun iyi geçsin uzun yol mu umarım dediğin gibidir bir de adet dönemim mi acaba her adet döneminde olurmuşBizim senle doğumlar aynı gün görünüyor :) bence yoktur sorun rahim genişliyor normal. Güzel düşün ben de yolculuğa çıktım şimdi arka koltuğa uzanıyorum hafif benim de ağrılarım var
Benim de vardı dün öyle ya bişey olmaz inşallah rahim genişliyor ondandır..hadi güzel haberlerini bekliyoruz bakalimBenim bugün adet olacakmış gibi ağrım var canımı sıkıyor 15.20 de randevum var. İnşallah olumsuz bir durum yoktur.
Cok guzel haberlerle gelecem. Pozitif pozitif 7 7 7 aldım kabul ettim tüm tuşlara bastım.Benim de vardı dün öyle ya bişey olmaz inşallah rahim genişliyor ondandır..hadi güzel haberlerini bekliyoruz bakalim