Var hepsi de önceliğim bebişin bi kaç eksiği kaldı tamamlayayım o kısma gecicemAlışveriş kredisi ile hemen alabiliyon . Eşim öyle aldı 3 sene oldu. eşine hemen de
Bebiş öncelikli tabi. Evle ilgili aklıma bişeyler gelio hemen bebek aklıma gelio dursun diyorum. Bende mart 2 annesiyim sezeryan olacağı için şubat ennesi olacam bakalım.Var hepsi de önceliğim bebişin bi kaç eksiği kaldı tamamlayayım o kısma gecicembi de söylemiştim mart anasiyim sat 3 haziran ama bu iş 10 marta kalmaz gibi geliyo sjndjdjd ocak anaları Aralık'ta doğurdu bile çoğu o yüzden de buraya da geleyim dedim var daha sürem o yüzden acele etmiyorum
30+ 3teyim daha dün kontrole gittim. 38 haftada alırız dedi doktorum. 8 hafta kaldı kaldı. Hadi bu haftayı saymazsak 7 hafta kaldı.Canım senin haftan kac
Geçmiş olsun bebeğin büyüme atağı mı acaba. Bir duş alıp rahatlamayı denesenizMerhaba hanımlar aranızda benim gibi olanınız var mı bugün sabahtan beri önce sağ böbreğimde dayanılmaz bir ağrı sonra sılada geçti asla dinmedi halada dinmiş değil doktoruma yazdım böbreklerin büyüyor olabilir dedi dayanamıyorsan gel parol falan yazayım dedi ama bilmiyorum ne yapsam düzenli su içerim temiz tutuyorum kendimi nioli kullanıyorum başka tuvaletlere gitmem noldu anlamadım üşüttüm mü enfeksiyon mu nedir
Hiç bilmiyorum olabilir aynen ılık bir duş iyi gelir belkiGeçmiş olsun bebeğin büyüme atağı mı acaba. Bir duş alıp rahatlamayı deneseniz
Ah hormonlar bende geçen Bi reels videosuna ağladımBugünkü ağlama saçmalığıma gelin. Kızımın okulda pijama partisi vardı bugün. Göz bandı el yapımı dün onunla yaptık. Öğretmeni birde patlamış mısır ve uyku oyuncağı istemişti. Sabah mısırını da hazırladım. Uyku arkadaşını unutmuşum. Fotoda görünce öğretmenini arayıp ağlıyorum ben unutmuşum kız üzüldü mü noldu diye. Yazık öğretmen neye uğradığını şaşırdı. Durdu elif hanım hormonlar sakin olun ben kızıma oyuncak verdim rahat olun dedi. Bir sürüde kızın fotosunu attı. Öyle rahatladım. Rezilliknormalde çokta duygusal değilim ağlamam öyle çocuğa gelince noldu anlamadım
Ben ne olursa hemen suya giriyorum. Bebek gevşeyip rahatlayınca bana da rahatlama gelio. Evde parol varsa zararı yok kullanabilirsiniz. Geçer inşallah ya.Hiç bilmiyorum olabilir aynen ılık bir duş iyi gelir belki
Ah hormonlar bende geçen Bi reels videosuna ağladım
Ne güzel ya ben hiç böyle yaşamadım aglamiyom hicbiseye jsndjsndjs tüm gebelik boyu geçen gün gözlerim doldu sadece o da eşim ters bişi dedi benim ısrar ettiğim bir şeyi yanlış anladığı için jxnxjsdkdjx ben ağlamadan doparladi hemenBugünkü ağlama saçmalığıma gelin. Kızımın okulda pijama partisi vardı bugün. Göz bandı el yapımı dün onunla yaptık. Öğretmeni birde patlamış mısır ve uyku oyuncağı istemişti. Sabah mısırını da hazırladım. Uyku arkadaşını unutmuşum. Fotoda görünce öğretmenini arayıp ağlıyorum ben unutmuşum kız üzüldü mü noldu diye. Yazık öğretmen neye uğradığını şaşırdı. Durdu elif hanım hormonlar sakin olun ben kızıma oyuncak verdim rahat olun dedi. Bir sürüde kızın fotosunu attı. Öyle rahatladım. Rezilliknormalde çokta duygusal değilim ağlamam öyle çocuğa gelince noldu anlamadım
Kızıma hamileyken her halta ağlıodum. Bunda baya despotum. Sadece konu çocuk olunca şelaleNe güzel ya ben hiç böyle yaşamadım aglamiyom hicbiseye jsndjsndjs tüm gebelik boyu geçen gün gözlerim doldu sadece o da eşim ters bişi dedi benim ısrar ettiğim bir şeyi yanlış anladığı için jxnxjsdkdjx ben ağlamadan doparladi hemenben de ağlamak istiyorum biraz belamı arıyorum galiba
Balık burcu olmasın diye 20sinden önce doğurmak istiyorum diye doktora söyleyecektim.Ben çok sulu gözüm yaaabalık burcu ben ne izlesem ağlıyorum. Hele çocuklarla ilgili bişeyse eyvah. Eşim canımı sıksa hemen ağlıyorum. aklıma bi anı geliyor ona bile ağlıyorum
Çok haklısınBalık burcu olmasın diye 20sinden önce doğurmak istiyorum diye doktora söyleyecektim.
2600 lerde çıktı (4 kiloyu cok gecirmeni tavsiye etmiyorum dedi perinatolog). Kiz bebek benimkisi. 35+3 çıktı kilo açısından ve boy acisindan 34+6 çıktıama ben 32+2 yim. Sağlıkla doğsunlar gerisi önemli değil. Kursa falan gidiyordum normal doğum için. Şimdiden enseyi karartmamak lazım. Ama yine de insan bir tedirgin oluyor. Hani biz eşimle girip çıkarız tek avazda falan diye hayal ediyorduk. Daha net değil kendi doktoruma haftaya gideceğim. Seker takibi de yapacağım ne olur ne olmaz diye. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.Kaç kilo çıktı benimde 32 de 2260 cıktı çok mu yüksek ya benim ilk oğlumda iri doğdu ondan şeker sorunum yoktu diyet yapıyorum bu hafta stres yaptım sezeryan olayını bir buçuk kilo vermişim şekerimiz var bu sefer ama diyetle normal çıkıyo
Balık burcu olmasın diye 20sinden önce doğurmak istiyorum diye doktora söyleyecektim.
Benim kaçarım yok jwndjwjdiwjdiÇok haklısın
Bende inş balık olmaz dedim oğluşum hele balık erkeği dont yaniama doktor dedi ztn şubat başı gelir diye. Balık olma ihtimali kalmadı
Benim doktor dışarıdan gelecek bir de bakalım Ocak muayenesinde öğrenicezOff bende merakla bekliyorum Bursa Acıbademde 31 aralık a kadar geçerli rakam 72.500 sezaryen için. Ama yeni yılda asgari ücret zammı oranından zam düşünülüyormuşve fiyat sabitlemesi de yapmıyorlar. En başından beri takipli hasta olmama rağmen.
Ben kötü şeyleri direk geçiyorum izlesem aglicagimi biliyorum yüreğim dayanmiyorBen çok sulu gözüm yaaabalık burcu ben ne izlesem ağlıyorum. Hele çocuklarla ilgili bişeyse eyvah. Eşim canımı sıksa hemen ağlıyorum. aklıma bi anı geliyor ona bile ağlıyorum
Siz memnunsaniz kullandığınız marka model ne? Dyson var Philips maraton var ama bir de robot süpürgem olsa güzel olurAlışveriş kredisi ile hemen alabiliyon . Eşim öyle aldı 3 sene oldu. eşine hemen de
Bi kaç gün önden alsın nolcak ya. Özele gidioz o kadar nazımız olmaz mı. Eminim söylediğimde doktorum gülüp beni oyaliycak ama umudumu kesmiycemBenim kaçarım yok jwndjwjdiwjdi
Benim kocam bu sene kendine sevgililer günü hediyesi Xiaomi marka aldi. Süpürme yükü azalsın diyeSiz memnunsaniz kullandığınız marka model ne? Dyson var Philips maraton var ama bir de robot süpürgem olsa güzel olur