Dönerler bence ya sonuçta 5 kişilik vatsap grubu akış çok yavaş olur eğlencesi olmaz sonuçta ne kadar kalabalık o kadar iyiÇok dedik ama dinlemediler paralel yapı kurdulardaha da gelmezler buraya cunku o grup cok zevkli oluyor oncekı gebelıgımde bende oyle yapmıstım cezam kalkınca donmedim bidaha kk ya kendimden biliyorum neyse insallah donerler ya bız bıze yetmeye calısacagız artık
Onlarda herhalde hızlı ulaşmak kolay oldun vs diye böyle bişey istediler ama dediğin gibi buraya girmek zor olsada binlerce kişiye ulaşıyor burası daha aktif vs vatsap daha farklı o tanıdık ettik l grup olur benceBen söyledim. Beni dinlemedi bide gelmiş özel mesajdan numarasını atıyor. Kimse kusura bakmasın ama burası yardımlaşma platformu beğenmeyen çıksın. Yok numara yok başka yere geçelim reklam var burda vs demeler nedir yani bu? Grup kapanmaya kadar yolu var cezası. Yöneticiler yasak diyor. Uyulmalı kurallara.
Neyse dönerler zaten çok sürmez ceza sanırım. Burası biraz daha kalabalıklaşsın ileriki haftalarda alışveriş konuşulunca civcivlenir ortamOnlarda herhalde hızlı ulaşmak kolay oldun vs diye böyle bişey istediler ama dediğin gibi buraya girmek zor olsada binlerce kişiye ulaşıyor burası daha aktif vs vatsap daha farklı o tanıdık ettik l grup olur bence
Doktorun yorumlaması lazımdı bişey demediArkadaşlar toxoplazmamda sıkıntı var mı yardımcı olabilecek var mı
Sonuçlarım çıkmamıştı öğleden sonra,demin çıktıDoktorun yorumlaması lazımdı bişey demedi
Bende öyle düşündüm açıkçası zaten çoğunluk Ocak annelerine bakıyorum Şubat baslari olacak benim nasipse ocağa da kayabilirHakkaten bu grup niye az boyle as once bende hazıran temmuz annelerıne falan baktım sayfalarca bu ay cok kımsede bebık yok galıba
Ben pek anlamıyorum cnm ya tahlil sonuçları danSonuçlarım çıkmamıştı öğleden sonra,demin çıktı
Kız noldu nolduuÇok dedik ama dinlemediler paralel yapı kurdulardaha da gelmezler buraya cunku o grup cok zevkli oluyor oncekı gebelıgımde bende oyle yapmıstım cezam kalkınca donmedim bidaha kk ya kendimden biliyorum neyse insallah donerler ya bız bıze yetmeye calısacagız artık
Merak etmeyin aynı dönemde benimde belirtilerim gitti sonra tekrar geldi dönem dönem belirtiler değişiyor. Göğüs ağrım vardı gitti sonra tekrar geldi sonra tekrar gitti. Vücut salgılanan hormonlara alıştıkça belirtiler kayboluyormuş. Doktora gidene kadar aynı endişeye ben de yaşadım ama çok şükür 6+1 de kalp atışını duyduk. Sağlıklı bebek annesine sıkı sıkı tutunuyor zatenArkadaşlar merhaba,
Bugün 5 hafta 2 günlüğüz, cumartesi doktor randevumuz var.
Size bir sorum var. Pazartesi gününden beri belirti hissetmiyorum, öncesinde kaşık ağrısı ani batmalar göğüste hassasiyet hissi vardı.
Pazartesi sabahı 2 saat dans ettim, sağlıklı bebek kolay kolay zarar görmeze dair izlediğim videolardan sonra, aynı zamanda dün akşam bir tiyatro gösterim vardı dün geceye kadar saatlerce ayakta durdum sahnede idim, sanki bedenim sessizliğe büründü tık yok, zarar mi verdim çok hareket edip te diye düşündüm, ama kanama ya da başka bir sorun da yok. Sadece belirtilerin hepsi gitti, hamile değil gibi vücudum çok sağlıklı, sizce bu kadar belirti yokluğu normal midir? Dans ettikten sonra her şeyin çok keskin bir şekilde kesilmesi beni korkuttu, denk mi geldi bilemiyorum. Daha önce tecrübesi olan arkadaşların görüşlerini okumaya ihtiyacım var
Ben de bir bakayım dedim ceza almış 6 kişi. Tartışıp ayrilirlarKız noldu nolduuben uyurken neler kaçırdım
Özel numalarını paylaşıp, özel whatsapp grubu kurmaktan galibaBen de bir bakayım dedim ceza almış 6 kişi. Tartışıp ayrilirlar
Kızlar uyarmışlar yasak diye ama ısrarla devam etmişlerBen de bir bakayım dedim ceza almış 6 kişi. Tartışıp ayrilirlar
Merhaba, ben de aynı durumdayım o yüzden de ikisine de yazdıramadım bir türlü adımıBende öyle düşündüm açıkçası zaten çoğunluk Ocak annelerine bakıyorum Şubat baslari olacak benim nasipse ocağa da kayabilir
Kız masallah o gorunen bebiş değil mi acabakalbini duyamadın dimi sende insallah sag salım goruruz ya cok meraklıyım türkiye bu gebelik takibinde cok iyi ya masallah
Ben istahimin artmasini bekliyorumhanımlar 8+5teyim. Gördüğüm her şeyi canım çekiyor normal mi? Benim gibi olan var mı