Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Çok teşekkür ederim canım
Maşallah size sağlıklı huzurlu çok güzel bir ömrü olsun
Amiin teşekkür ederim

Aminn
sezaryeni unuttum benim için de ilkmis gibi olacak korse takacak misin
Bana dr korse takmanı tavsiye etmiyorum gerek yok çünkü dedi. orda kasların çalışması yürüdükçe daha güzel olur dedi bende hiç almadım bile. Varis çorabıda aldırmadı hiç. Ama alt göbekte bi sarkma oldu ameliyat çizgisinin üstü tam. Belki zamanla daha normale yaklaşır.
Bu arada ben 20. Günde 13 kg verdim toplamda. Doğumdan sonra 4. Gün 5 kg vermiştim. Sanırım süt sağmak etkili emzirmek kg verdiriyor.
Ama gebelikte 6 kg almıştım nası oldu 2 katı kg verdim anlamadım. üzüntü stres etkilemiş olabilir. Oğluşum eve gelince birlikte kg alıcaz sanırım

bazilari da korse hemen taktiriyor daha huzli iyilesiyormus diye ben sadece perinatolog ile ilerliyorum. ona da bunlari soramam yaa ama en azindan dr tavsiyesi istiycem

Sen 6 kilo aldın gibi görünse de 6 kilo vermişsin bence çünkü en normali bile gebelik materyalleri 11 12 kg alıyor. Ben de iki hafta öncesine kadar 4 kg ile geliyordum. şu an 11 kg yim 87 ile baslamistim 98 olmuşum. elim ayağım şiş bunlar komple ödem aynı senin gibi 20. günde filan inmiş olurlar. doğumda biraz daha ödem olacak.

Evet zaten gebelik şekeri çıktı son 1,5 ay diyetle geçti. Gebelikte kg vermişim kendimden.
Bide benim epiduralden sonra kuyruk sokumumdan sol kalçama bi uyşukluk kaldı. Tamamen hissiz değil ama uyuşukumsu. İnşallah geçer yaa. Karnım zaten uyuşuk ameliyat yeri.

Sorması ayıp kaç kilo aldınız bende sürekli yattıgım için mi bilmem cok agırlastım her tarafıms agrıyor
Ben 49 ile hamile kaldım şuan 56-57 kg arasıyım çok almadım
benim sağ bacağım çok fena basamıyorum bile üzeirne topallayarak yürüyorum

Oy maşallah darısı bizlerin başına ne güzel anlatmışın insanın bütün korkusu gidiyor
Ben hastanede erken doğum sebebiyle yatıyorum ya korkum gün geçtikçe artıyordu içime böyle ferahlık geldi.
Sağlıkla kolaylıkla büyüt meleğini canım benim

Kızlar sağ bacağımın üzerine asla basamıyorum
Kıyafet giyerken bile halim harap siyatik sinire baskı yapıyor galiba
Aranızda yaşayan var mı egzersiz gibi bişeyler yapmaya çalışıyorum ama geçmiyor canım yanıyor

benim 9 yıl oldu hala soğukta filan ameliyat yerimde hissizlik var ama spinal yerinde yok ne zaman geçti onu da hatırlamıyorum ben de büyük ihtimal baya verdim. şuan altigim 7 kiloyu direk ödem olarak görüyorum birden elim ayağım şişti 36 dan sonra

Ben 49 ile hamile kaldım şuan 56-57 kg arasıyım çok almadım
benim sağ bacağım çok fena basamıyorum bile üzeirne topallayarak yürüyorum
Bence sen doğumdan sonra gene al kilo. Yav böyle zayıf olanları kıskanıyorum diye gıcık alasım var yanlış anlaşılma olmasın

Hiç korkma canım benim. Benden çok korkan olmasın canım aşırı tatlıdır ama öyle rahatlattılar ki çıkarken tüm ekibe teşekkür ettim minnettarım dedim. Narkozlu kafası da güzel oluyo Darısı sana en rahat en ferah haliyle inşallah çok teşekkür ederiz

Cnm normalde bazı esneme hareketleri var ama gebelikte uygun olmayabilir. İstersen araştır. Yoga da güvercin pozu diye geçiyor. Bende kütleyen kalça sendromu vardı. Yoga sayesinde geçti. Şimdi ağrı olduğu zamanlarda bahsettiğim hareket ile esnetiyorum. Çok faydasını gördüm. Ama gebelikte yapılır mı bilemiyorum. çok geçmiş olsun. Bence eşin biraz masaj da uygulasın hafifletebilir.

Bence sen doğumdan sonra gene al kilo. Yav böyle zayıf olanları kıskanıyorum diye gıcık alasım var yanlış anlaşılma olmasın
yapı olarak öyleyimm ama birde kilo alsaymışım ikiz gebelik halim ne olurdu acaba yok canım yanlış anlamadım
aminn aminnnn taze anne
Araştırayım canım sağolasın
19 gündür hastanede yatıyorum.Ve asla refakatçi alınmıyor burda tek başımayım ondan biraz zorlanıyorum teşekkür ederim canım

Birde ikiz mi

Ablamda öyledir. Gece tatlı yemek farketmez alışkanlık yer hergün. İki tane doğurdu. Banamısın demiyor. Ama ben su içsem yarıyor. Kalori diyeti yaparak açlıkla mücadele ederek kilo veriyorum. Sonra hop geri alıyorum. Hayatım diyet kilo arası gidiyor

Korse ne zaman takılıyor acaba ben 40
Çıktıktan sonra biliyorum
bazı drlar hemen taktiriyor ben de soracağım hemen takmayı düşünüyorum çünkü kızımın doğumunda dikisim açılmıştı korse takarsan öyle olmaz diye umuyorum

Gözünüz aydın olsun sağlıkla büyütün bebeğinizi merak ettiğim konu doğum başladığı içinmi 37 de aldı yoksa şeker falan mı vardı benim de 38+4 de gün verdi ama 37 de de sezeryan olabilir dedi sizin farklı bir şey den dolayı mı beklemedi

Ben şimdi xxl aldım ama olacak mı bana bilmiyorum. yün bol olanı da koydum sert olanı da koydum ben de öyle yaparım muhtemelen

Allah yardımcınız olsun. İnşallah sorunsuz sağlıkla kavuşursunuz bebişlere.

Benim oğluşum da bu hafta taburcu olacakmış teyzeleri çok şükür doktoru dün müjdeyi verdi. Ama hangi gün belli değil. çok heycanlıyım. Evde iyi bakabilirim inşallah. Çok minik yavru kuzum.
Rop muayenesi de yapıldı bugün. 2 hafta sonra kontrol dedi göz damarları gelişimi devam ediyormuş erken doğumdan dolayı takip edilecek.
Çok yorgundu bugün emzirirken uyuya kaldı sonra kıyamam. Emme beslenme işini çözmesi için bekletiyorlar. Emzirmek de çok güzel bi duyguymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…