Ay sorma ya o da ayrı bi dert benim tezgah dümdüz çıkıntısı yok sadece yerler değil bazen akınca komple dolap kapaklarına akıyor benim deAy canım benim de sürekli mutfakta salak lavabom yeri ıslattığı için terliğim kayıyor ve tek bacağımı böyle açıyorum, şimdiye kadar sorunsuz atlattık umarım senin de sorun olmaz.
şimdiye kadar olurdu o kaslar kuyruk sokumuna da bağlı ya popo da haliyle acıyacak. Sabaha geçer gibiKorkma korkma geçer ya o an dengemi kurdum allahtaniç bacaklarım kaşığım ve ilginç biçimde popomun içindeki kas acıyor nasıl anlatabilirim bunu bilmiyorum ama resmen popom ağrıyor valla daha doğurmak istemiyorum kanama olmamasına sevindim kordon kopması olmadı şükür
Ekmek lover ben bu sırada hönk diye kaldımAynen benimde öyle. Ekmeği hayatımdan çıkardım resmen. Şişiriyor yemek yiyemiyorum. belki bu yüzden kilo alımları dengeli. Son 3 ay neredeyse kilo almamışım.
Adam keşke ben doğursaydım demiyor muAhahhaha ben de yorganı aşırtamayınca kendime kızıyorum hay bacağına da ayağına da böyle aşkın ızdırabına da hamileliğinde desenin neyine neyine diye kocam illalah getirdim bi söylenme kadın diyor
Maşallah minik savaşçı bıdık ya kuzummmEvet ya öyleymiş. Şimdi hastaneden yeni geldik. Orda da anlattılar yoğun bakım hemşireleri. 5 dk süren bi şeymiş. İçim rahatladı. Yavru kuşum bugün full uyanıktı. Gözler çipil çipil bakıyor bize kucağımda nası tatlı ya yicemmm. 2 kg yu geçmiş çok şükür tekrar. sütünü de hergün arttırıyorlar. Emme yutkunma becerilerini geliştirmeye çalışıyorlar. Emziremedim henüz. Biberonla alıştırma yapılıyormuş önce
Çıkardıkları kitle ztn 7 cm / 97 grammış.Yavrum kendisi ztn 2.040 gr doğdu. Patoloji sonucu da geldi dün. Doktoru iyi dedi sonuçlar. Tekrarlama ihtimali çok çok düşük dedi. Ama yinede çocuk onkoloji de takipli gidecekmişiz. Allah tüm hasta bebişlere şifa versin inşallah bizde haftaya taburcu oluruz. Artık sağlıkla evimize gelelim istiyorum
Heh benim de öyle elimde bi tepsi büyük bir şey yıkayayım yerleri yıkamışım gibi oluyor ve ısrarla o kayan terlikleri giyiyorum. Hamilelik ben de zeka gerilemesi yaptı galibaAy sorma ya o da ayrı bi dert benim tezgah dümdüz çıkıntısı yok sadece yerler değil bazen akınca komple dolap kapaklarına akıyor benim debence bi şey olmayacak aynen sancı mancı değil de iç bacağın kukuys bağlandığı yer ağrıyor bu sanırım Allah tarafından bana bi bildirim. Spor yap hayvan gibi yatma demek istemiş olabilir. ben ignore ignore mavi tik tschüss
Aynen öyleşimdiye kadar olurdu o kaslar kuyruk sokumuna da bağlı ya popo da haliyle acıyacak. Sabaha geçer gibi
İlk kızımda da demişti elimden gelse ben doğurup emzircem diyorAdam keşke ben doğursaydım demiyor mu
Geçen buzdolabının içini sildim komple ama var ya mutfak göl göl oldu iyi oldu sanki ama fayans benim mutfağım yerleri çok güzel temizlendiHeh benim de öyle elimde bi tepsi büyük bir şey yıkayayım yerleri yıkamışım gibi oluyor ve ısrarla o kayan terlikleri giyiyorum. Hamilelik ben de zeka gerilemesi yaptı galiba
Yesin canım ne ikramı bu kadın kaç ay yiyememiş diyip otursunlar yerlerine bi zahmet buna da alinmasinlar o kadar beklemişsin bi de onun stresine girmeyinGüzelim o yemeğin üstüne mutlaka biri geliyor. Ay bide insan o an hırsız gibi nasıl dursam telaşı. İkram etsen dert . Yesen dert
Spor candır. Benim şuan maksimum sporum ev temizlemekAy sorma ya o da ayrı bi dert benim tezgah dümdüz çıkıntısı yok sadece yerler değil bazen akınca komple dolap kapaklarına akıyor benim debence bi şey olmayacak aynen sancı mancı değil de iç bacağın kukuys bağlandığı yer ağrıyor bu sanırım Allah tarafından bana bi bildirim. Spor yap hayvan gibi yatma demek istemiş olabilir. ben ignore ignore mavi tik tschüss
Çok şükür şekerim normal diyet yaptiğim için ama tatlı yersem 180 çıkar en fazla onuda aylardır yemiyorum sebze et balık ağırlık beslenme yapıyorum pilav tam buğday makarna falan yemiyorum kuruyemiş yoğurt kefir ara öğün yapıyorum tam buğday ekmek yemeği de kestım açlık şekerim 90 çıkıyo tokluk genelde 125 130 çıkıyo takipteyim az kaldı bıtsede her şey ı yesemBende de gebelik şekeri var, kaç çıkıyor şekeriniz nasıl bir diyet uyguluyorsunuz ne yaparsam yapayım benim sekerim düşmüyor, insülin de kullanıyorum üstelik
Maşallah iyileşiyor kuzu. Çok sevindim sizin adınızaEvet ya öyleymiş. Şimdi hastaneden yeni geldik. Orda da anlattılar yoğun bakım hemşireleri. 5 dk süren bi şeymiş. İçim rahatladı. Yavru kuşum bugün full uyanıktı. Gözler çipil çipil bakıyor bize kucağımda nası tatlı ya yicemmm. 2 kg yu geçmiş çok şükür tekrar. sütünü de hergün arttırıyorlar. Emme yutkunma becerilerini geliştirmeye çalışıyorlar. Emziremedim henüz. Biberonla alıştırma yapılıyormuş önce
Çıkardıkları kitle ztn 7 cm / 97 grammış.Yavrum kendisi ztn 2.040 gr doğdu. Patoloji sonucu da geldi dün. Doktoru iyi dedi sonuçlar. Tekrarlama ihtimali çok çok düşük dedi. Ama yinede çocuk onkoloji de takipli gidecekmişiz. Allah tüm hasta bebişlere şifa versin inşallah bizde haftaya taburcu oluruz. Artık sağlıkla evimize gelelim istiyorum
Spor yapmaktan kastın yüzmek temiz havada yürüyüşse ok ama asla düzenli yapmamSpor candır. Benim şuan maksimum sporum ev temizlemekbu arada bir dağcı ve şampiyonluğu olan kungfocu olduğumu belirtmeden geçemiycem öhü öhü şey öyle
iştebu durumu da iyiye kullandın ya soğuk kanlılığını tebrik ediyorum mavi duru yerinden memnun zırlama kızçeyi
Yq rqbbim her çocuğa böyle güzel anne babalar nasip etsin. Grupta bakıyorum herkes çok iyi eşleri çok iyi daim olsun. Çocuklar hep mutlu olsunİlk kızımda da demişti elimden gelse ben doğurup emzircem diyorçok isterdi bu arada kesinnn
Belden gelen ağrı doğum sancısı belirti olabilir bence gitmelisinEki Görüntüle 3538041
Kızlar benim gece sancım vardı 4-5 saat sürdü ara ara sonra geçince uyumuşum hemen. Uyandığımda da yine vardı bi öğleden sonra 2 buçuk saat hiç olmadı ama ondan sonra daha çok arttı şimdi de uygulama ikidir uyarı veriyor. Bugün ayakta da kaldım biraz da bel ve sol kasık ağrısı var ne yapsam bilemedim dinlenince geçer mi acaba
Kimse beklemez zaten ama insan soruyor. Ve ben yemeğimi paylaşmayı asla sevmem. Biride dank diye gelse yediğimden de birşey anlamamYesin canım ne ikramı bu kadın kaç ay yiyememiş diyip otursunlar yerlerine bi zahmet buna da alinmasinlar o kadar beklemişsin bi de onun stresine girmeyin
Allah’a şükür o konuda çok şanslıyım mükemmel bir babaYq rqbbim her çocuğa böyle güzel anne babalar nasip etsin. Grupta bakıyorum herkes çok iyi eşleri çok iyi daim olsun. Çocuklar hep mutlu olsun
Hepimizin hayalleri şu yemek istediklerimiz ama yiyemediklerimizValla ben bebek daha büyümesin diye kaç haftadır gözümde hamburgerler, çiğ köfteler, tantuniler geçiyo. Eşime diyorum eğer iyi olursam gece herkes gidince bi çiğ köfte hamburger getir hastaneye
Spor yapmaktan kastın yüzmek temiz havada yürüyüşse ok ama asla düzenli yapmamkoşu bandıymış bilmem ne fitness spor salonu vs. Hayatta yapmam yapmadım yapmayacağım ay nefret ediyorum koşu bandının tepesine çık git git git varamıyorsun bitmiyor. sevmiyorum. Ama hamilelik de dahil çok hızlı yürüyen bir insanım çevremdekiler de söyler arkandan atlı mı kovalıyor neye yetişiyorsun diye. Hızlı iş yapmayı severim ağır kanlı insandan da nefret ederim. Exp. Kocam tembel hayvan var ya böyle 40 saatte hareket eden insanın içini kıyım kıyım kıyan. Hah o benim kocam
[/QUOTbak aynı vallaha birşey diyom tamam diyor. E oan yapması lazım yok takılıyor bilgisayarda. Bende kalkıp yapıyom sonra kızıyor yapcaktım ne acelesi var diyor. Anama çekmişim kadın tez canlı oan dediği olacak. Şimdi yaşlandı ama gene yerinde durmuyor. Bizi görse evde hemen ne düzelecekse gidip atıyorum buzdolabını boşaltıyor gelip oturuyor. İşin devamı gelmek zorunda mecbur hemen kalkıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?