Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Bende direnç yok ama kordonun içindeki 3 damar açıkta. Plesentaya bağlandığı yer normalde bağlanması gereken yer değil vs vs. Velamentöz yani. Bebek küçük kilosu az deyip duruyorlar saçma sapan. Beslenmesi geri kalıyormuş vs. Amannn takma daha önünde çok zaman var üzülme sen de günümüzde doktorlar uğraşacak bir şey mutlaka buluyor

Aynen aynen çok haklisin zaten bebek benim depolarimdan alir, peki bebeğinin durumu ne kilosu suyu vs. Benimkinin kilosu da önde 2 hafta o kadar diyete rağmen bebek kilolu oluyor

kizzz korkutma beni birsey olmaz inşallah bebeğim ama kendini dinle rahim ağzı açılmaz ama iç bacakların acıyacak yaaa ablasının güzeli dikkat et

Her hamilelik çok farklı oluyor. Ben ilk bebegımdw dunyanın zorluklarını cektım resmen. Bunda da agırlıgım dısında zorluk yasamadım. Allah yardımcın olsun

Aynen aynen çok haklisin zaten bebek benim depolarimdan alir, peki bebeğinin durumu ne kilosu suyu vs. Benimkinin kilosu da önde 2 hafta o kadar diyete rağmen bebek kilolu oluyor
bebeğimin kilosu boyu suyu haftasıyla uyumlu ne ilerde ne geride benim. kilosu değil de ac değeri önemli

Bu bilgiyi doktorum bana vermedi. Bende bilmeme rağmen bilmemezliğe vurdum diyebilirim. En son gece yemeği yiyip kalktığım gibi doktora gittim. Valla dayanamıom açlığa. İş yerinde bir arkadaş vardı sinirli olduğumu gördüğü an gel sana yemek ısmarlim diodu . Yemekten sonra pamuk gibi oluyom. Ha bide kaymakamlığa görevlendirmem yapılmıştı. Yeni bina merkeze de azcık uzak. Evden yemek götürme huyumda yok. Bir hafta sonra rapor almıştım. Amirede valla açlığa gelemiyorum demiştim.

Dikkat et canım terliksiz durma artık. Birşey olmaz muhtemelen kas ve liflerin incinmiştir. Spor yaptığım dönemlerde ısınmadan yaptığım hareketlerde o ağrıyı yaşıyordum. Eşin biraz bacaklarına masaj yapsın ayaklarını biraz yüksekte tut geçer inşallah.

kizzz korkutma beni birsey olmaz inşallah bebeğim ama kendini dinle rahim ağzı açılmaz ama iç bacakların acıyacak yaaa ablasının güzeli dikkat et
Korkma korkma geçer ya o an dengemi kurdum allahtan iç bacaklarım kaşığım ve ilginç biçimde popomun içindeki kas acıyor nasıl anlatabilirim bunu bilmiyorum ama resmen popom ağrıyor valla daha doğurmak istemiyorum kanama olmamasına sevindim kordon kopması olmadı şükür

O an panikle kasılmış olabilirsin anlık olduğu için dinlen biraz geçer inşallah

Kuzu aslında terliksiz de değildim evde terliksiz dolaşmayı sevmem zaten. Aslında duştan çıkarken duşakabinden inerken bir ayağımı banyo paspasına bastım diğerini atayım derken diğeri duşun içinde kaydı biri yüksekte kayınca balerin gibi gerisin geri bacaklar ayrıldı düşeyazdım aynen hamlık ağrısı gibi totom ağrıyor. Bacakları alışık olduğundan çok açmaktan da kasığım ağrıyor

İşte ben miktar olarak çok yemiyorum benim kazancım o. Gün içinde bakıldığında ağzım 5 dk boş durmuyor ama hep az az

Allahım ya senin msjlarına nedense çok gülüyorum bian hayal ettim durumu. benimki geçen içerde kaldı gelmiyorda. Ayağımla kavga ettim. Senin orda ne işin var gelsene wi salak diyom herif gelmiş noldu diyor. Ayağım gelmiyor dedim

Ay canım benim de sürekli mutfakta salak lavabom yeri ıslattığı için terliğim kayıyor ve tek bacağımı böyle açıyorum, şimdiye kadar sorunsuz atlattık umarım senin de sorun olmaz.

İşte ben miktar olarak çok yemiyorum benim kazancım o. Gün içinde bakıldığında ağzım 5 dk boş durmuyor ama hep az az
Aynen benimde öyle. Ekmeği hayatımdan çıkardım resmen. Şişiriyor yemek yiyemiyorum. belki bu yüzden kilo alımları dengeli. Son 3 ay neredeyse kilo almamışım.

Valla ben bebek daha büyümesin diye kaç haftadır gözümde hamburgerler, çiğ köfteler, tantuniler geçiyo. Eşime diyorum eğer iyi olursam gece herkes gidince bi çiğ köfte hamburger getir hastaneye

Ahahhaha ben de yorganı aşırtamayınca kendime kızıyorum hay bacağına da ayağına da böyle aşkın ızdırabına da hamileliğinde de senin neyine neyine diye kocam illalah getirdim bi söylenme kadın diyor

Valla ben bebek daha büyümesin diye kaç haftadır gözümde hamburgerler, çiğ köfteler, tantuniler geçiyo. Eşime diyorum eğer iyi olursam gece herkes gidince bi çiğ köfte hamburger getir hastaneye
Güzelim o yemeğin üstüne mutlaka biri geliyor. Ay bide insan o an hırsız gibi nasıl dursam telaşı. İkram etsen dert . Yesen dert

Evet ya öyleymiş. Şimdi hastaneden yeni geldik. Orda da anlattılar yoğun bakım hemşireleri. 5 dk süren bi şeymiş. İçim rahatladı. Yavru kuşum bugün full uyanıktı. Gözler çipil çipil bakıyor bize kucağımda nası tatlı ya yicemmm. 2 kg yu geçmiş çok şükür tekrar. sütünü de hergün arttırıyorlar. Emme yutkunma becerilerini geliştirmeye çalışıyorlar. Emziremedim henüz. Biberonla alıştırma yapılıyormuş önce
Çıkardıkları kitle ztn 7 cm / 97 grammış. Yavrum kendisi ztn 2.040 gr doğdu. Patoloji sonucu da geldi dün. Doktoru iyi dedi sonuçlar. Tekrarlama ihtimali çok çok düşük dedi. Ama yinede çocuk onkoloji de takipli gidecekmişiz. Allah tüm hasta bebişlere şifa versin inşallah bizde haftaya taburcu oluruz. Artık sağlıkla evimize gelelim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…