Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Allah’a şükür o konuda çok şanslıyım mükemmel bir baba gerçekten hakkını yiyemem
Çok şükür benimkide kızına karşı mükemmel bir baba hiç birşeyini eksik etmez. Herdaim yanında olur. Geçen kızımın halası çiçeğini gösterdi benim kız babam da bana alır marketten dedi. Ertesi gün buket yaptırıp geldi eve. Kızımın oanki sevincini mutluluğunu anlatamam. Onun o mutluluğuna vesile olduğu için iyi bu adam dedim .

Şekeriniz iyi düzeydeymis neyseki ben insulinle sizinki gibi sonuçlar alıyor tabii diyete de devam
İnsaAllah süreci sağlıklı atlatiriz ve istediğimiz her şeyi yiyebiliriz

Ay ben de hatta eşim sürekli kolumdan çeker yolda önden önden gitmeyeyim diye kova özelliği sanırım bu benim de yavaş ve çok ve boş konuşan insana tahammülüm yok ama hamilelikte aşırı yavaşladım neden bilmiyorum
Kimse beklemez zaten ama insan soruyor. Ve ben yemeğimi paylaşmayı asla sevmem. Biride dank diye gelse yediğimden de birşey anlamam
Ay ben de hatta eşime sorarım istiyorsan başından söyle sonra istersen hayatta vermem diye

Çok geçmiş olsun biz ufaklıga diyoruz nazlı bak neler çektiriyor annesine diye de annesine mi çekmiş ne

Kimse beklemez zaten ama insan soruyor. Ve ben yemeğimi paylaşmayı asla sevmem. Biride dank diye gelse yediğimden de birşey anlamam
Karsimdakine bağlı mesela kocamsa paylaşırım sürekli sorarim yicen mi ye falan diye ama onun dışında no yani veririm ama içimden gelerek olmayabilir zjjxjdjdj
Hepimizin hayalleri şu yemek istediklerimiz ama yiyemediklerimiz doğumdan sonra ne bulursak yiyeceğiz galiba
Ya niye bu yemekleri hep bu saatte konuşuyonuz canim çekiyor tam aciktigim saatler zaten nsbxjbdjshsjsbjd

Ohhh ne güzel haberler bunlar

Bende levemir kullanıyorum açlıklarınız benimki gibiymiş. 3-5doz etki etmez. Ben 6ile başladım şimdi 10doz ile gayet kontrol altına alındı. Şeker yüksekliğinin daha çok zararı var. O yüzden insülin vurmaktan korkma
Zaten geçici doğumdan sonra kalmaz inşallah atlatalım şu süreci.
Birde tokluk ile açlık insülinleri farklı zaten. Levemir tokluk şekeri'ne etki etmiyor ne yazık ki. Tokluk yüksekse başka insülin veriyorlar.

Çok geçmiş olsun biz ufaklıga diyoruz nazlı bak neler çektiriyor annesine diye de annesine mi çekmiş ne
Bence bana çekmiştir bu sefer içime öyle doğuyor nedense çünkü kızımın genetik durumları kan grubu vs hep babasına çekmiş

Yaa öyle mi bilmiyordum benim doktorum da doz yükseltmiyor bir türlü az az yükseltiyor her seferinde en iyisi başka bir doktora daha gozukeyim çok teşekkür ederim

Bu arada açılma hiç olmamış sancılara göre açılması muhtemel dedi ama sizin de bu konuda tavsiyeleriniz var mı dikiş suni sancı vs bunlar gözümü korkutuyor biraz

Sağlıkla olsun inşallah. Sancıların tekrar artarsa ihmal etme git bence erken gelebilir.

Kızlar yaa benim gece gece vajinam aşırı kaşınma başladı dün açıklık kontrolü yapılırken tahriş oldu sanıyordum hafif yanma olmuştu. Akşam hafif kaşınma başladı ama şimdi deli olucam kaşıntıdan travazol falan kullanabilir miyim bi bileniniz var mı?

Geçen burçlardan konuşulmuştu. Benim uyku mesaim olduğu için dahil olamadım. Burçlara karşı ilgili değilim açıkçası bilgimde pek olmaz. Eşim aslan ben terazi kızçe ikizler oğlanda nasip olursa balık olacak. Ortalık ne kadar karışır sizce

Canım burda kullanılmaması gerektiği söyleniypr. Akıntın yoğunsa mantar enfeksiyon bunlarda etkiliyor. Birde akıntıdan dolayı günlük ped falan kullanıyorsan oda kaşıntı yapar.

Eklentiler

• 1000092869.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 6
Bu arada açılma hiç olmamış sancılara göre açılması muhtemel dedi ama sizin de bu konuda tavsiyeleriniz var mı dikiş suni sancı vs bunlar gözümü korkutuyor biraz
Canım sancılarını nasıl geliyor kasılmaya eşlik eden bel ve kasık sancın oluyor mu?
Benim kasılmalarım kaç haftadır var açılmam 1 cm hala ilerlememiş.

Canım burda kullanılmaması gerektiği söyleniypr. Akıntın yoğunsa mantar enfeksiyon bunlarda etkiliyor. Birde akıntıdan dolayı günlük ped falan kullanıyorsan oda kaşıntı yapar.
Yok canım pamuklu iç çamaşırını sık sık değiştirmekten başka bişey yapmıyorum. Akıntım çok yoğun malesef ya akşam fitil kullanmıştım yatmadan önce onun da tabi akıntıları var. Su ile yıkadım ve İç çamaşırımı değiştirdim kuru tutmak gerekiyormuş sanırım. Sabaha geçmezse tekrar doktora gideceğim mecbur

Yoğun akıntı kaşıntı yapar. Enfeksiyondan değildir bence . Fitilde kullanmışsın. Gebelik haftan ileride. Normal kuzum çok darlama. Ama bu tuvalet mevzusunda kuru tutmayı başarabilirsen tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…