• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Valla mümkün değil diye yarım saat hatta bir saat önce yaptım sonra salak mıyım diye düşünüp çöpe attım hatta kırıp attım şimdi baktım gölge var kuruma çizgisi heralde çünkü bu kadar erken olmaz
Canım hıcx belli olmaz bu işler kaç günün varrr canmmm

Allahhhımmm jfnfjfjfjfj sen nasıl oldun
Rabbime şükürler olsun çoook iyiyym canım reflor toz içtim dun öğlen ve gece. Yüzde 100 olmasa da iyileşti ishalim. Fakat prospektüste gebelikle ılglı calısma yok yazıyor. Eczacı içsin demiş kar zarar yaptm gebelk varsa ishal dha riskli diye içtim vallahi

Valla mümkün değil diye yarım saat hatta bir saat önce yaptım sonra salak mıyım diye düşünüp çöpe attım hatta kırıp attım şimdi baktım gölge var kuruma çizgisi heralde çünkü bu kadar erken olmaz
Kiz senin yumurtlaman iki gun once olmadimi gebelik testyse hemen çıkmaz ki kuzu

Canım senin daha dün yumurta catladı bugün ne için test yaptın yanlis anlama beni ayrıca çok idrar damlamis kuruma yeri belli olmus

Back