- 6 Mayıs 2024
- 664
- 523
- 26
Zeynep kamil için de çok iyi diyorlar senin evine orası mı yakın yayla da değil miydinçok mantıklı. ben serklaj ve doğumu zeynep kamilde yaptırcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeynep kamil için de çok iyi diyorlar senin evine orası mı yakın yayla da değil miydinçok mantıklı. ben serklaj ve doğumu zeynep kamilde yaptırcam
yooo çok uzak. karından yapılacak serklaj anadolu yakasında o var işte bir de medikaldeki doçentten randevu aldım cuma danısacagım bakalım daha once yapmış mı laparoskobıde uzman mı bir de çocuk yogun bakımı ıyı oranınZeynep kamil için de çok iyi diyorlar senin evine orası mı yakın
Ama uzak zor olmaz mı acil bir durumda yetişmekyooo çok uzak. karından yapılacak serklaj anadolu yakasında o var işte bir de medikaldeki doçentten randevu aldım cuma danısacagım bakalım daha once yapmış mı laparoskobıde uzman mı bir de çocuk yogun bakımı ıyı oranın
serklaj planlı olacak zaten doğum acil olursa onu ben de dusunuyorum. evrene olumlu enerji gönderıyorum onun için.Ama uzak zor olmaz mı acil bir durumda yetişmek
Yaaserklaj planlı olacak zaten doğum acil olursa onu ben de dusunuyorum. evrene olumlu enerji gönderıyorum onun için.
maalesef.Yaa
Serklaj neden diyorsun yetmezlik mi var
Hiç değilse bilinen ve çözümü olan birşeymaalesef.
Merhaba teşekkür ederiz tabloyu yaptığın için ♡Tamam belli olunca ekleriz o bilgileri sat yaş vs yeterli
Adetime bı gün kala akşam 8de yaptım acaba dogurmudur kasık ağrısı bide çok yemek yeme isteği yesem bile yememiş gibi karnımın içinin kazanması falanBugün gittim temmuz ve ağustos anneleri konularına baktım. Ay ne tatlı heyecanlar ya bebeklerin kıyafetlerini vs yıkıyolar
Bize de gelcek mi kızlar o günler
Benimkisi 633,50 çıktı elhamdülillah, nolursun bana da yaz bekliyoruuuuumYoldayım hastaneye gidiyorum çok heyecanlıyım
Çözümü var diyemeyiz. 25 haftalık oğlumu kaybettim erken doğumla serklaj da vardı olmayınca olmuyorHiç değilse bilinen ve çözümü olan birşey
serklaj nedir acaba ? Allah rahmet eylesin bu arada, Rabb'im tekrar yaşatmasın.Çözümü var diyemeyiz. 25 haftalık oğlumu kaybettim erken doğumla serklaj da vardı olmayınca olmuyor
amin 35 gun yasadı bebeğim. temmuz annesi olacaktıum sonra mucozevı sekılde hıc adet olmadan tekrar hamıle kaldım. rahım ağzım normalden kısa ve 20. haftadan sonra erken doğum oluyor bebeklerimde hiç bir problem yok en uzucu yanı da bu.serklaj nedir acaba ? Allah rahmet eylesin bu arada, Rabb'im tekrar yaşatmasın.
Ben şimdi doktordan çıktım kese görünmedi sonuç bekliyorumBenimkisi 633,50 çıktı elhamdülillah, nolursun bana da yaz bekliyoruuuuum
Hayırlısı artık balım içini ferah tut asla kötüyü düşünüp çağırmıyoruz benim de kese görünmedi beta sonucu bekliyorum şu anÇözümü var diyemeyiz. 25 haftalık oğlumu kaybettim erken doğumla serklaj da vardı olmayınca olmuyor
Adetime bı gün kala akşam 8de yaptım acaba dogurmudur kasık ağrısı bide çok yemek yeme isteği yesem bile yememiş gibi karnımın içinin kazanması falan
Daha küçükse görünmez ki canım 1500lerde falan görünüyor genelde sıkma canınıHayırlısı artık balım içini ferah tut asla kötüyü düşünüp çağırmıyoruz benim de kese görünmedi beta sonucu bekliyorum şu an
İnşallah sonuç güzel çıkar da içim rahat eder yaaDaha küçükse görünmez ki canım 1500lerde falan görünüyor genelde sıkma canını