Dualarım seninle icini ferah tut bende yaşadım öyle bi kanama dün bi arkadaşımızda yaşandı bak şükür ki herkes ve bebişi sağlıklı. Etrafımda da gebeliiğinde kanama lekelenme yaşayan o kadar çok kişi var ki birşey olmaz allahın izniyleKızlar dün gece ayaktayken bir anda akıntı hissettim lavaboya gittim acik pembe kanama
Sonrasında da su ana kadar devam etti çok çok az olacak sekilde
Rengi kahverengiye döndü şu anda
akşam hemşireyi aradım iğnelerimi ikiye cikartti
Hatırlarsınız belki tüp bebekti.
5+2 yim
Ne olacak bilmiyorum çok korkuyorum dua eder misiniz
Ohh çok şükür canım sorun yok ama böyle şeyler minnacık kanamalar lekeler olabiliyor endişelendiriyor bizi haliylethils oglak_kadini kızlar çıktım doktordan herşey yolunda gözüküyor bebiş iyi kalp atışı var dinletti ama çok derinden geliyordu bu sefer ultrason sesinden kaynaklı diye düşündüm onu sormadım atımı nasıl diye sordum gayet güzel sağlıklı dedi kötü bi durum yokmuş dün gördüğü bi açıklık var demiştim onu zaten çok küçük demiştim endişe etme bu gün yok gibi dedi. Biraz rahatladım
Cok sükür cok sevindim canım hadi gecmis olsun tekrar
Ohh çok şükür canım sorun yok ama böyle şeyler minnacık kanamalar lekeler olabiliyor endişelendiriyor bizi haliyle
Ayy hadi gözün aydın canımthils oglak_kadini kızlar çıktım doktordan herşey yolunda gözüküyor bebiş iyi kalp atışı var dinletti ama çok derinden geliyordu bu sefer ultrason sesinden kaynaklı diye düşündüm onu sormadım atımı nasıl diye sordum gayet güzel sağlıklı dedi kötü bi durum yokmuş dün gördüğü bi açıklık var demiştim onu zaten çok küçük demiştim endişe etme bu gün yok gibi dedi. Biraz rahatladım
Arkadaşlar 5+3 de gebelik kesesi 0.82 cm normalmi sizin kaçtı
Evet ama çok şükür bir problem yokmuşAma bayağı yüksek
Balım merhaba tekrardanCanım ne yaptın gittin mi test vermeye
canım bir şey olmayacak. korkma ama tüm önlemlerini al ilaçlarını aksatma. bol su iç dinlen canım.Teşekkür ederim kızlar Sağolun dinleniyorum şimdi ama ya bişey olursa korkusu içime yerleşti ya Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah
özellikle gece oluyorsa nefes iyi alamıyorsun demektir. allerjin olabilir. ciğer şişer tam nefes alamazsın o da migren atağını tetikler. dra anlat bunu allerjik bir durumsa çözumu kolay.Kızlar merhaba,
ben neredeyse her regl dönemimde şiddetli migren ağrısı çekerdim son bi kaç aydır bana iyi gelen ilacı bulmuştum ama şimdi de gece uykudan uyandıran baş ağrıları yaşatıyor bir kaç gündür tek taraflı ve biliyorum ki migren, hamilelikten dolayı hap içemiyorum herhangi bir önerisi veya bilgisi olan var mı bu konuda acaba
Yoldayım hastaneye gidiyorum çok heyecanlıyımBalım merhaba tekrardan
Ben 3. Testimi vermeye de geldim
Sen bugün gidecektin teste, ne yaptın
bugun gidecektın canım ne yaptınAyy hadi gözün aydın canım
Şimdi yoldayım gidiyorum heyecandan tek gidemedim arkadaşımı aradımbugun gidecektın canım ne yaptın
hangı hastaneue gıdıyorsun medıkale mıŞimdi yoldayım gidiyorum heyecandan tek gidemedim arkadaşımı aradım
Yok canım Lütfi kırdara gidiyorum ben orda hemşireyim kan takiplerimi orda yapar kese görününce medikal veya Maltepe üni ye giderimhangı hastaneue gıdıyorsun medıkale mı
çok iyi canım testlerini orda yaptırırsın. özelde test çok pahalıYok canım Lütfi kırdara gidiyorum ben orda hemşireyim kan takiplerimi orda yapar kese görününce medikal veya Maltepe üni ye giderim
Aynen canım özel sigorta yaptırmıştım hamilelik öncesi ama muayene haklarımı son aylarda kullanmak istiyorumçok iyi canım testlerini orda yaptırırsın. özelde test çok pahalı
çok mantıklı. ben serklaj ve doğumu zeynep kamilde yaptırcamAynen canım özel sigorta yaptırmıştım hamilelik öncesi ama muayene haklarımı son aylarda kullanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?