- 4 Mayıs 2020
- 454
- 708
- 31
Ben bi orda bi burdayım ya ortada kalmak zormuş:) tahmini dogum şubatın ilk haftası görünüyor hersey olabilirAy burası şubat anneleriymiş Evaleyn senin adın bizim Ocak gurubunda da olunca hiç bakmadan yazdım direk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi orda bi burdayım ya ortada kalmak zormuş:) tahmini dogum şubatın ilk haftası görünüyor hersey olabilirAy burası şubat anneleriymiş Evaleyn senin adın bizim Ocak gurubunda da olunca hiç bakmadan yazdım direk
Miktarı ve rengi tam olarak nasıldı tarif edebilir misinKızlar ya az önce lavaboda peçeteye kırmızı kan geldi endişelendim acile gitmeli miyim?
Kırmızı geldiyse doktoruna bi danış istersenKızlar ya az önce lavaboda peçeteye kırmızı kan geldi endişelendim acile gitmeli miyim?
Kırmızıydı rengi böyle zar gibi 5 kuruş kadar vardı boyutuMiktarı ve rengi tam olarak nasıldı tarif edebilir misin
Kendi doktorumun iletişim numarası yok ya sabah gitsem geç olur mu? Kırmızı böyle zar gibi ince 5 kuruş kadar hemen hemen sonrasında sildikce ip gibi çok küçük kırmızı lekeler vardıKırmızı geldiyse doktoruna bi danış istersen
Bi kaç saat daha takip et bakalım tekrar olacak mı. Ağrın var mı aynı zamanda? Bir de progestan kullanıyor musunKırmızıydı rengi böyle zar gibi 5 kuruş kadar vardı boyutu
Takip et sen içini ferah tut olmadı gidersinKendi doktorumun iletişim numarası yok ya sabah gitsem geç olur mu? Kırmızı böyle zar gibi ince 5 kuruş kadar hemen hemen sonrasında sildikce ip gibi çok küçük kırmızı lekeler vardı
Progestan kullanıyorum 1 saat kadar önce kullandım ama zaten ilk tuvalete gidişimde çoğu çıkıyor geri ağrım bir iki saat önce vardı az bişey şuan yok ağrım falanBi kaç saat daha takip et bakalım tekrar olacak mı. Ağrın var mı aynı zamanda? Bir de progestan kullanıyor musun
Evet bitane özel hastane var ama cumartesi Bursa Acıbadem e gidicem çünkü burada ki hastane çok yetersiz kalıyor. Doktorum iyi ama çok yoğun. Devlet hastanesi gibi benimle toplamda 3 dk fln konuşuyor sonra maşallah hayırlı olsun ilaçlara devam hadi güle güle yani ben istiyorum ki bana biraz anlatsın şunu ye bunu yeme işte ne belirtilerin var ne yaşıyosun bana sorsun biraz duygusalım ben balık burcuyum elektiriğimin tuttuğu doktoru bulana kadar arayışa devamAltıeylül deyim bende doktora orda mı gidiyorsun özel hastane falan var mı orda doğum için
Anladım canım cok gecmis olsun. Yani kendi doktoruna ulasamıyorsan istersen bi süre bekle uzan ani hareket yapma kontrol et bakalım devamı gelecek mi. Ama içim rahat etmez diyosanda bi git acile istersen en azından bişey olmadığını görür rahatlrsınProgestan kullanıyorum 1 saat kadar önce kullandım ama zaten ilk tuvalete gidişimde çoğu çıkıyor geri ağrım bir iki saat önce vardı az bişey şuan yok ağrım falan
Bu gün ultrasonda kesenin üstünde bi alan görmüştü doktor iğne falan verdi zaten ama hiç kanaman olabilir falan demedi riskli bişey de demedi. İki kez sorduk önemli bi durum varmı diye önemli bi durum yok dediTakip et sen içini ferah tut olmadı gidersin
Daha sabah ultrasona girdim o da zararlı eğer artarsa giderim dediğin gibi biraz takip edicemAnladım canım cok gecmis olsun. Yani kendi doktoruna ulasamıyorsan istersen bi süre bekle uzan ani hareket yapma kontrol et bakalım devamı gelecek mi. Ama içim rahat etmez diyosanda bi git acile istersen en azından bişey olmadığını görür rahatlrsın
Benim anlattığınız sekilde pembe olmustu,doktoruma yazdım bol istirahat et progrstana başla hap olarak korkmana gerek yok dedi. Ama ben duramadım tabi yakında başka hastaneye gittim hemen kücük bi kanama alanı görünüyo zararsız devamlı uzan dinlen falan dedi. Lekelenmem kahverengiye döndü 2 gün sürdü az az sonra geçti çok şükür bugün hiç gelmedi mesela. Belki benzer zararsız bi durumdur stres yapmayın yinede rengine ve miktarına dikkat edin sizDaha sabah ultrasona girdim o da zararlı eğer artarsa giderim dediğin gibi biraz takip edicem
Doktor önemli birşey olsa söylerdi ama çok geçmiş olsun. İçin rahat etcekse git acile. malesef yeterli bilgim yok bu konularda.Bu gün ultrasonda kesenin üstünde bi alan görmüştü doktor iğne falan verdi zaten ama hiç kanaman olabilir falan demedi riskli bişey de demedi. İki kez sorduk önemli bi durum varmı diye önemli bi durum yok dedi
Benim 10 mayıs son adet tarihim şun 5+4 üz Geç döllenme olmuş bende dün keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı için bidaha gidicez inşallahGüzel hanımlar son adet tarihinizi, beklenen adet tarihinizi, şu an kaç haftalık olduğunuzu, keseyi ve bebeği hangi haftada gördüğünüzü ve ilk kalp atışını hangi haftada duyduğunuzu yazabilir misiniz?
Aynıyız canım bende 5+4 üm bugün gördük keseyiKızlar merhaba Nasipse bende subat Ayı Annesi olacağım 5+4 deyim bugün kontrol için gittim kese gözüktü ama doktor yolk kesesi ile ilgili birsey söylemedi şimdide bos gebelikte ilgili şeyler okuyunca biraz endişe ettim sizce varmı yolk kesesi anlayan varsa çok sevinirim.