- 19 Eylül 2023
- 29
- 13
- 32
Yaaa ne güzel ayniyiz senin kese nasıl sende atabilirsen bakalımAynıyız canım bende 5+4 üm bugün gördük keseyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ne güzel ayniyiz senin kese nasıl sende atabilirsen bakalımAynıyız canım bende 5+4 üm bugün gördük keseyi
Yaaa ne güzel ayniyiz senin kese nasıl sende atabilirsen bakalım
Senin GA GS değerlerin kaç ultrasondaYaaa ne güzel ayniyiz senin kese nasıl sende atabilirsen bakalım
Masaaallah Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin ya benim doktor hiç birsey söylemedi hiç hiç memnun kalmadım yani değiştireceğim doktorumu hemen hemen benziyor keselerSenin GA GS değerlerin kaç ultrasonda
Yaa seninde inşallah canımm eline ultrason görüntüsünü vermedimiMasaaallah Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin ya benim doktor hiç birsey söylemedi hiç hiç memnun kalmadım yani değiştireceğim doktorumu hemen hemen benziyor keseler
Masaaallah Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin ya benim doktor hiç birsey söylemedi hiç hiç memnun kalmadım yani değiştireceğim doktorumu hemen hemen benziyor keseSenin GA GS değerlerin kaç ultrasonda
Vermedi makinede kağıdı bitmiş ekrandan çektim ne saçmaYaa seninde inşallah canımm eline ultrason görüntüsünü vermedimi
Yok artık bayaa ilgisiz hemen değiştir canım zaten soruların en çok olduğu zamanlar kafada bir de doktor sıkıntı oldumu çok zor oluyorMasaaallah Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin ya benim doktor hiç birsey söylemedi hiç hiç memnun kalmadım yani değiştireceğim doktorumu hemen hemen benziyor kese
Vermedi makinede kağıdı bitmiş ekrandan çektim ne saçma
Gerçekten öyle birde özel yer çok sinir oldum 2 hafta sonra başka birine gideceğim seninle konuşmak iyi geldi teşekkür ederim canımYok artık bayaa ilgisiz hemen değiştir canım zaten soruların en çok olduğu zamanlar kafada bir de doktor sıkıntı oldumu çok zor oluyor
Ne demekk inşallah kucağımızada alırız senin kese de baya net maşallahGerçekten öyle birde özel yer çok sinir oldum 2 hafta sonra başka birine gideceğim seninle konuşmak iyi geldi teşekkür ederim canım
Kese boş değil ki haftaya kalp atışını duyarsın.Kızlar merhaba Nasipse bende subat Ayı Annesi olacağım 5+4 deyim bugün kontrol için gittim kese gözüktü ama doktor yolk kesesi ile ilgili birsey söylemedi şimdide bos gebelikte ilgili şeyler okuyunca biraz endişe ettim sizce varmı yolk kesesi anlayan varsa çok sevinirim.
Yaa öyle mi dersin insaallah çok teşekkür ederimKese boş değil ki haftaya kalp atışını duyarsın.
Endişe yapma canım. Dinlenmeye bak. Düşük kanamasında bel ağrısı da olur. Öyle ikilemde kalmazsın. Ben olumsuz hissetmedim.Kızlar ya az önce lavaboda peçeteye kırmızı kan geldi endişelendim acile gitmeli miyim?
Bel ağrımda vardı canım lekelenmeyi farketmedej önceEndişe yapma canım. Dinlenmeye bak. Düşük kanamasında bel ağrısı da olur. Öyle ikilemde kalmazsın. Ben olumsuz hissetmedim.
Hastaneye geldim canım eşim işe giderken bıraktı biraz erken olduğu için doktoru bekliyorumVeziir ne yaptın canım nasılsın. Aklım sende kaldı
Bide 7 haftalık dedi benimde sata göre zaten bugün 7 haftalık oldu günüyle uyumluthils oglak_kadini kızlar çıktım doktordan herşey yolunda gözüküyor bebiş iyi kalp atışı var dinletti ama çok derinden geliyordu bu sefer ultrason sesinden kaynaklı diye düşündüm onu sormadım atımı nasıl diye sordum gayet güzel sağlıklı dedi kötü bi durum yokmuş dün gördüğü bi açıklık var demiştim onu zaten çok küçük demiştim endişe etme bu gün yok gibi dedi. Biraz rahatladım
Ben de senin gibiyim doktorlar düzgün bir iletişime geçemeyince bir şeyler ters gidiyor gibi hissediyorum rahat hissedemiyorum zar zor buldum benimle iletişim kurabilen bir doktor çok tatlı saatlerce konuşup anlatıp içimi rahatlatıyor sağolsun inşallah senin de karşına öyle bir doktor çıkarEvet bitane özel hastane var ama cumartesi Bursa Acıbadem e gidicem çünkü burada ki hastane çok yetersiz kalıyor. Doktorum iyi ama çok yoğun. Devlet hastanesi gibi benimle toplamda 3 dk fln konuşuyor sonra maşallah hayırlı olsun ilaçlara devam hadi güle güle yani ben istiyorum ki bana biraz anlatsın şunu ye bunu yeme işte ne belirtilerin var ne yaşıyosun bana sorsun biraz duygusalım ben balık burcuyum elektiriğimin tuttuğu doktoru bulana kadar arayışa devam
Cok sükür cok sevindim canım hadi gecmis olsun tekrarBide 7 haftalık dedi benimde sata göre zaten bugün 7 haftalık oldu günüyle uyumlu