Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Herkes anlatıyor ya karnın bı tarafı tepe oluyor yukselıyor toplanıyor dıye ordan anlarım dıye dusundumdaha once hıc tecrube olmayınca bu kasılma olayı nasıl bısey cok merak edıyorumdedıgını kaydettım canım dedıgın gıbı bısıy olursa anlayacagım ki sancı.erken dogum korkutuyor benı ondan merak edıyorum boyle.

hiç yaşamadım böyle birsey. çizgi bende de yok hiçbir gebeligimde olmadı. beyaz tenli misin
Yani sarışın değilim ama açık tenliyim evet.
Demek bende de olmaz artık bu saatten sonra.

Bu arada sana danışmak istiyorum. Hiç ekmek yemiyor musun? Ben kahvaltıda 1 dilim esmer diyet ekmek bile yesem şeker ölçümümü etkiliyor. Akşam ztn ekmek yemiyorum. Bulgur pilavı yedim az o etkilemedi sevindim.
Akşamları güzel çıkıyor 1. Saatler 130-145 arası. Sabah kahvaltı da 160-190 yani neye göre çıkıyor anlamadım. Her gün aynı şeyleri yiyorum aslında ekmeği yarım dilime düşürdüm 160 çıktı. Dün tam dilim de 199 çıktı
Bide Her gün öğleden sonra yürüyüşe çıkmaya başladım artık hafif tempo. Akşamları o mu düşürdü acaba. Hareket bende hiç yoktu çünkü önceden.

Canım bende de seker cıktı , sabahları benim de yüksek normal aralık dısında , bir hafta daha bakalım insilun verebiliriz dedi dr , sen kullanıyor musun

Canım bende de seker cıktı , sabahları benim de yüksek normal aralık dısında , bir hafta daha bakalım insilun verebiliriz dedi dr , sen kullanıyor musun
Yok doktor bana ay sonuna kadar diyet devam et dedi. 200-300 gibi değerlerle gelseydin direk ilaç başlardım ama senin öyle değil dedi yinede sabah açlıklarım yüksek başlıyor 105-120 arası değerlerle başlıyorum ztn güne kahvaltı edincede tabi yüksek çıkıyor. Ama yürüyüş sayesinde akşamlar düzene girdi. İnşallah genelede yansır. Çünkü gerçekten diyetime uyuyorum. Bak hatta diyet listemide paylaşayım.

Eklentiler

• IMG_3599.jpeg
    140,3 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_3562.jpeg
    141,9 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar taburcu olduk biz doğum ertelendi degerlerım ve tansyonum normalde döndü ilaçlarda düzenleme yapıldı. Bi kaç gün bi kaç hafta ne kadar bebekleri içerde tutabilirsek iyidir dedik şükür
İyi bari çok sevindim. 1 günde 1 gündür bebeler için. Kaçınca haftadasın şu anda peki ?

Reactions: dhn
Canım gecmis olsun sabah benim de yuksek baslıyor, senin diyet listenle benimki arasında ucurum var , o kadar fazla sey verdi ki bana , zaten uyamıyorum. Sana göndereyim benimkini de baksana acayip cok

Eklentiler

• IMG_3276.png
    480 KB · Görüntüleme: 45
Canım gecmis olsun sabah benim de yuksek baslıyor, senin diyet listenle benimki arasında ucurum var , o kadar fazla sey verdi ki bana , zaten uyamıyorum. Sana göndereyim benimkini de baksana acayip cok
evet senin liste baya iyimiş cnm. Ben 2 öğün yediğim için diyetisyenim bana uygun şekilde düzenledi. Akşam yemekten sonrada ara öğün yok. Sadece madensuyu. Ama ben ztn 8 de kahvaltı etmiyorum. Erken başlamıyorum güne neyse bakalım inşallah doğuma kadar idare ederiz ya diyet ile.

Kız hayattan sogudum yemek yemekten tiksindim ki bayılırım normalde

Kızlar böyle arada karnım bir geriliyor bir yumuşuyor gibi hissediyorum sizlerde de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…