- 14 Mayıs 2021
- 4.900
- 10.033
- 158
Herkes anlatıyor ya karnın bı tarafı tepe oluyor yukselıyor toplanıyor dıye ordan anlarım dıye dusundumcanım braxton hicksi sen fotoyla nasıl anlıcan kasılmayı anlamanın tek yolu zaman tutmak ve doğum sancısında öyle iş falan yapmazsın gezemezsin bi girer olduğun yere çivilenir hareket edemezsin. doğum sancısı öyle yani. ilk geldiğinde 20 dak bir gelir 30 sn civarı sürer düzenlidir ve aralık zamanla kısalır sancı süresi artar işte 10 dk bir gelince de doktora gidersin
O ne yaa çok kötü duruyo böyle mi olcaz
Böyle bişeymi
Bu arada bende göbekteki çizgi hala yok
hiç yaşamadım böyle birsey. çizgi bende de yok hiçbir gebeligimde olmadı. beyaz tenli misin
Böyle bişeymi
değil gayet iyi masallH.Slm kızlar 27+5 doktora gittim. Herşey yolunda. Haftasıyla tamdı kilosu 1150 gramdı . Sanki az mı bilemedim
Teşekkür ederim . Bundan sonra hızlı alacaklar sanırım.değil gayet iyi masallH.
evet 33 34 lere kadar sonra yine yavaslayacak ama yine de bu ayda bir kilo civarı almış olacaklarTeşekkür ederim . Bundan sonra hızlı alacaklar sanırım.
Bende de yok olmayacak artık demekki
Böyle bişeymi
Yani sarışın değilim ama açık tenliyim evet.hiç yaşamadım böyle birsey. çizgi bende de yok hiçbir gebeligimde olmadı. beyaz tenli misin
Bende var mesela ama bu kadar koyu degil, muhtemelen gebelik haftasıyla da ilgilidir. Çünkü çevremdekilerde hep hafta ilerledikçe daha koyu oluyor.O ne yaa çok kötü duruyo böyle mi olcaz
Çizgi genetik herkeste olmuyomuş
Canım bende de seker cıktı , sabahları benim de yüksek normal aralık dısında , bir hafta daha bakalım insilun verebiliriz dedi dr , sen kullanıyor musunYani sarışın değilim ama açık tenliyim evet.
Demek bende de olmaz artık bu saatten sonra.
Bu arada sana danışmak istiyorum. Hiç ekmek yemiyor musun? Ben kahvaltıda 1 dilim esmer diyet ekmek bile yesem şeker ölçümümü etkiliyor. Akşam ztn ekmek yemiyorum. Bulgur pilavı yedim az o etkilemedi sevindim.
Akşamları güzel çıkıyor 1. Saatler 130-145 arası. Sabah kahvaltı da 160-190 yani neye göre çıkıyor anlamadım. Her gün aynı şeyleri yiyorum aslındaekmeği yarım dilime düşürdüm 160 çıktı. Dün tam dilim de 199 çıktı
Bide Her gün öğleden sonra yürüyüşe çıkmaya başladım artık hafif tempo. Akşamları o mu düşürdü acaba. Hareket bende hiç yoktu çünkü önceden.
Yok doktor bana ay sonuna kadar diyet devam et dedi. 200-300 gibi değerlerle gelseydin direk ilaç başlardım ama senin öyle değil dediCanım bende de seker cıktı , sabahları benim de yüksek normal aralık dısında , bir hafta daha bakalım insilun verebiliriz dedi dr , sen kullanıyor musun
Dönmüşsün sahalaraevet 33 34 lere kadar sonra yine yavaslayacak ama yine de bu ayda bir kilo civarı almış olacaklar
İyi bari çok sevindim. 1 günde 1 gündür bebeler için. Kaçınca haftadasın şu anda peki ?Kızlar taburcu olduk biz doğum ertelendidegerlerım ve tansyonum normalde döndü ilaçlarda düzenleme yapıldı. Bi kaç gün bi kaç hafta ne kadar bebekleri içerde tutabilirsek iyidir dedik şükür
Canım gecmis olsun sabah benim de yuksek baslıyor, senin diyet listenle benimki arasında ucurum var , o kadar fazla sey verdi ki bana , zaten uyamıyorum. Sana göndereyim benimkini de baksana acayip cokYok doktor bana ay sonuna kadar diyet devam et dedi. 200-300 gibi değerlerle gelseydin direk ilaç başlardım ama senin öyle değil dediyinede sabah açlıklarım yüksek başlıyor 105-120 arası değerlerle başlıyorum ztn güne kahvaltı edincede tabi yüksek çıkıyor. Ama yürüyüş sayesinde akşamlar düzene girdi. İnşallah genelede yansır. Çünkü gerçekten diyetime uyuyorum. Bak hatta diyet listemide paylaşayım.
Canım gecmis olsun sabah benim de yuksek baslıyor, senin diyet listenle benimki arasında ucurum var , o kadar fazla sey verdi ki bana , zaten uyamıyorum. Sana göndereyim benimkini de baksana acayip cok
Kız hayattan sogudumevet senin liste baya iyimiş cnm. Ben 2 öğün yediğim için diyetisyenim bana uygun şekilde düzenledi. Akşam yemekten sonrada ara öğün yok. Sadece madensuyu. Ama ben ztn 8 de kahvaltı etmiyorum. Erken başlamıyorum güne neyse bakalım inşallah doğuma kadar idare ederiz ya diyet ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?