- 30 Haziran 2013
- 21.801
- 1
- 17.757
- 498
progesteron hormonu bende aşırı gaz ve ödem yapıyor. 14 hafta cıvarı bıraz normalleşiyoırum. yanı açıkcası orada hem bebıs var hem odemBen de hamileliğimi öğrendikten sonra 1.5 kilo aldım ama ödem olduğunu düşünüyorum iğneler kullandım onlar yapıyormuş. Çok fazla yemeğe düşmedim henüz. Biraz takip edicem eğer o şişlik devam ederse bebiş burda derim
Yiaaaa çok mutlu oldumOiiyy o zaman gerçekten minik minik kendini belli etmeye başlamış annesiiii
Ay inşallah ya da mart anneleri grubu mu kurarız çünkü büyük olasılıkla şubat sonu mart başı olacakBizim haziran temmuz gebelik planlayanlar grubundan çok arkadaş var, inşallah onlardan haftaya güzel haberler alırsak gelecek olanlar var
Sat bat neydi senin bi de en son 4800 çıkan kanı ne zaman vermiştin?67 ile öğrendim. en son 4800 gördüm emın oldum saglıklı arttıgına bıraktım.
Bence hamilelikten çünkü ben de çok kötüyüm hem gaz hem şişkinlikYa kızlar benim de çok gazım var acaba bu hamilelikten mi
Ya kızlar benim de çok gazım var acaba bu hamilelikten mi
Aynen ya tablomuz olsa görür hepimiz ona göre konuşur birbirimize sorardıkYa kızlar döndür döndür sürekli sat bat ya da kaç haftalık hcg kaç çıktı vs gibi sorular soruyorum ama tablo olmadığı için dönüp bakamıyorum da o yüzden kusura bakmayın
sat 1 mayıs bat 1 haziran 30 mayıs 67 10 haziran 4835 10 hazıranda keseyi gördük karındanSat bat neydi senin bi de en son 4800 çıkan kanı ne zaman vermiştin?
Gaz sorunum öyle çok yok ödem ama bayağı var. İlk gebelik olduğu için ileride ne olucak hiç bir fikrim yokprogesteron hormonu bende aşırı gaz ve ödem yapıyor. 14 hafta cıvarı bıraz normalleşiyoırum. yanı açıkcası orada hem bebıs var hem odem
Benim uygulamada 20 şubat gösteriyor doğum tarihini ama bence erken döllenme olduysa daha erken doğar.Ay inşallah ya da mart anneleri grubu mu kurarız çünkü büyük olasılıkla şubat sonu mart başı olacak
Evet ya yapmayı bilen biri yapabilir mi maalesef ben bilmiyorumAynen ya tablomuz olsa görür hepimiz ona göre konuşur birbirimize sorardık
Ay inşallahBenim uygulamada 20 şubat gösteriyor doğum tarihini ama bence erken döllenme olduysa daha erken doğar.
İşin trajik yanı 16 şubatta düşük yapmıştım, inşallah bu sefer bir yıl sonra aynı tarihte bebişime kavuşurum
öyle ki en buyuk sorunum gaz çok fazla 6 aylık hamile dersinGaz sorunum öyle çok yok ödem ama bayağı var. İlk gebelik olduğu için ileride ne olucak hiç bir fikrim yok
4 bin değil 3835 yanlış yazmışım.sat 1 mayıs bat 1 haziran 30 mayıs 67 10 haziran 4835 10 hazıranda keseyi gördük karından
ama benim sat yok 1 mayısı dr kese ölçümünde verdi. kesin değil yani net olarak pazartesi bebeği görünce belli olur
yoo kırk hafta hesaplıyor ama bebekler genelde 38 39 gibi doğarlar.Ay inşallahuygulama 38 haftaya göre hesaplıyor diye biliyorum
Hangi uygulamayı kullanıyorsun senyoo kırk hafta hesaplıyor ama bebekler genelde 38 39 gibi doğarlar.
ayy sen banu çiftçi için mi dedin onu bılmıyorum ben burdaki takvimi diyorsun sandım. ben happy mom ındırdım galiba tel bende değil pc deyım banu çiftçiyi benim tel indirmedi nedenseHangi uygulamayı kullanıyorsun sen
6. Hafta ve sonrasi daha net oluyor sanirim.yani 1 temmuz guzel bi zaman gibiArkadaşlar ben tüp bebek ile gebe kaldım
Sat 19 mayis
Haftam 4+5 gözüküyor uygulamaya göre
20 Haziran da 2100 beta sonucum
Keseyi ne zaman görebilirim sizce ?
Doktorum 1 temmuzda çağırdı ama öncesinde gitsem gözükür mu
İkiz mi tek mi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?